Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהגי מוניות זה המיץ של הזבל וכל פעם שאני נתקל באחד כזה הוא מצדיק בדיוק את מה שאני חושב עליו

בכוונה צירפתי כמה שניות לפני האירוע שאפשר יהיה לראות איך הנהג מונית מזגזג כמו טוסטוס בין הנתיבים

אני לא צדקן, לא מתיימר להיות אחד, אבל תשים לב למשאית שנמצאת מימין למונית.

פורסם
אני לא צדקן, לא מתיימר להיות אחד, אבל תשים לב למשאית שנמצאת מימין למונית.

מצטער, אבל אין שום קשר למציאות.

גם אם נהג המשאית הוא בהמה ונדחף לנתיב של המונית, המונית צריכה להאט ולא להדחף לנתיב אחר.

כבר קרה לי פעם שמישהו נדחף לי לנתיב ועצרתי לידו ברמזור, מה הוא אמר?

"אבל נכנסו לי לנתיב".

אז תבלע את הצפרדע ואל "תעניש" נהג אחר כמו שהתבהמו עליך.

פורסם

כמו בכל דבר בחיים, יש את הנכון, ויש את המיידי(אינסטנקטיבי).

(המשפט הבא יביא להתלהמות של צדקנים, אבל...) גם אני כשמפתיעים אותי לא חושב על לבלום אלה על לברוח לצד.

פורסם
חלאה קטנה (גדולה), לאנשים כאלה צריכים לכל הפחות לשלול את רישיון המונית.

צריך לשלול לו את כל הרשיונות, כולל רשיון להליכה ברגל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כמו בכל דבר בחיים, יש את הנכון, ויש את המיידי(אינסטנקטיבי).

(המשפט הבא יביא להתלהמות של צדקנים, אבל...) גם אני כשמפתיעים אותי לא חושב על לבלום אלה על לברוח לצד.

לא טוב.

צפה בכמה סירטונים מרוסיה ותראה איך חפים מפשע (הולכי רגל) נפגעים או שנכנסים במכוניות סתם כי הם שם.

האינסטינקט של בריחה חייב להיות עם ידע מה מחכה לך בנתיב שאתה בורח אליו.

אם לא - רק בלימה, אחרת אתה תהיה אשם בתאונה והעבריין פשוט ייברח.

אם מישהו ייכנס לך לנתיב, אתה תברח לתוך מישהו, מה יקרה?

אפשרות א:

אתה אשם בסטייה לנתיב לא פנוי, אתה תשלם (דרך ביטוח) על תיקונים, והחכמולוג שנכנס לך לנתיב פשוט ימשיך ליסוע.

אפשרות ב:

אל תברח לנתיב לא פנוי (אפילו במחיר התנגשות / שיפשוף), ואם יש לך מצלמה - תראה איך מישהו הפתיע אותך.

אם אין מצלמה ברכב, צא וצלם שאתה בנתיב וההוא לא - לפני שמזיזים את הרכב להחליף פרטים.

להתחמק מאחריות הוא לא יוכל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסך הכל נהג גרוע שהסתבך בלצאת מהחנייה. לא סוף העולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לאמרות פביה: פביה מועכת שני קוים לבנים בלי למצמץ. ברברס.

[video=youtube_share;gRmIRAIIa9s]

זה אי תנועה, וסתם קטנוניות מצידך, הוא לא הפריע לא לך ולא למכוניות ממול

פורסם

אז מה היה לנו בחמישי-שישי?

איפה חונים? באדום לבן על נתיב של פנייה ימינה כמובן! גם אם אתה רכב פרטי וגם אם אתה אוטובוס.

תחנת הרכבת בבית שמש - יש לנו שלוש מוניות שחוסמות נתיב, ביחד עם שלושה רכבים פרטיים, ועוד טנדר שחונה חצי על הנתיב וחצי על המדרכה.

המשך יבוא

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תאריך ה-14.9.14:

מה עושים כשיש שני חכמים שחוסמים את הנתיב שלך בצומת? עוברים לנתיב שליד, בלי לאותת כמובן, אפשר לזרוק את המאזדה 3 לנתיב השלישי, כשהוא יגלה שהנתיב הזה ממשיך רק שמאלה הוא פשוט ייכנס לצומת מהנתיב הלא נכון.

מה עושים כשהרכב שלפניך עוצר לפני מעבר חציה ואין לך שדה ראייה כי בצד ימין יש אמבולנס שעצר? עוקפים אותו מימין כמובן

נהג מסחרית נכנס לצומת שברור לו שהוא לא יוכל להשלים את הפנייה אבל חשוב לתפוס את הירוק, ככה שהוא חוסם לי חצי מהנתיב, כבונוס קיבלתי נהג מאזדה 3 שלא מסוגל להמשיך עם הקווים וחותך לנתיב שלי

[video=youtube;Dcmq_4F-N4s]

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תאריך ה-15/9/14:

איפה נוהגים? בנתיב השמאלי כמובן, וכשרכב מאחורה מהבהב לך? תתעלם ואחר כך תדליק איתות מצוקה, בסוף מתגלה שכל הפקק הוא סתם, כי לפני ההונדה אקורד 54-611-31 (של אלדן) הזו אין אף אחד.

איך פונים שמאלה? אחרי שהרכב הזה גרם לפקק ב-8 ק"מ בערך שלפני כן (נסע בערך 30 קמ"ש מתחת למותר ויצר טור מכוניות של 10-15 מכוניות), הוא גילה מאוחר מדי שהוא צריך לפנות שמאלה, אז הוא פשוט נעמד באמצע הצומת, לצערי לא רואים כ"כ טוב את המספר.

[video=youtube;lA-hrlIX9wQ]

איפה הנתיב שלי? אה שדרות בן זאב זה שני נתיבים? וואלה חשבתי זה פשוט רחוב ממש ממש רחב, והקווים המקווקווים בכלל דיי מטושטשים חשבתי שזה ליכלוך, קיה סיד סטיישן 88-187-74.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סרטון שתפס את תשומת ליבי בפרצופספר. אני מרגיש בחילה מעצם העובדה שאני נושם את אותו אוויר עם אנשים (אם אפשר לקרוא להם ככה) כאלה.

תיאור המקרה - נהג המונית נכנס באין כניסה וחסם את היציאה מחניית תחנת הרכבת.

אם היה חוסם X6 שחורה\לבנה עם כל החלונות מושחרים, גם היה מדבר ככה?

פורסם

תאריך ה-16/9/14 חלק ראשון:

צילום חי של תאונה קטנה, הסוזוקי באלנו הכסופה החליט שהוא נדחף לנתיב השמאלי לפני משאית (למה? אלוהים יודע, גם ככה הנתיב הזה מתמזג למרכזי), נהג המשאית לא ויתר, גם נהג הסוזוקי לא ויתר, למי יש יותר גדול? למשאית כנראה, את הפגוש של הבאלנו היה צריך להרים מהאספלט.

את מספר הרישוי של המשאית לא רואים, של הבאלנו זה 91-132-27, זמן התאונה המדויק זה 00:35 שניות.

הלאה, מרצדס E350 קופה כסופה 62-666-69, איך נוהגים? לא לפי הנתיב בכלל, לא מאותתים גם כשעוברים, FU I'm A Mercedes במילים אחרות.

כבונוס גם משאית של קוקה קולה 54-852-68 שפשוט החליט שהוא חונה באמצע הנתיב של כביש גם ככה עמוס כדי לפרוק את הסחורה ממש בכניסה של החנות.

לפנות ימינה? לא לפנות ימינה? כן? לא? לא נורא כולם יחכו עד שאני אחליט. (דייהטסו טריוס כסופה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...