Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

[ציניות]לפחות הראשון הניח את הזבל על הכביש ולא זרק אותו[/ציניות]

והשני הרי ברור שזה רק חלק מהעבירות שלו, לא סתם הוא היה ליד התחנת אוטובוס, הוא עצר לקחת מישהו ורצה משם להמשיך שמאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נהגי מוניות זה המיץ של הזבל וכל פעם שאני נתקל באחד כזה הוא מצדיק בדיוק את מה שאני חושב עליו

בכוונה צירפתי כמה שניות לפני האירוע שאפשר יהיה לראות איך הנהג מונית מזגזג כמו טוסטוס בין הנתיבים

פורסם

היום בעכו שני נהגי מוניות שירות נעצרו באמצע דרך הארבעה (הכביש הראשי ביציאה מעכו) כדי לשוחח, ואח"כ המשיכו להתקדם במקביל עוד 200 מ' במהירות 5 קמ"ש. מה אכפת להם שהם עוצרים את התנועה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סרטון שתפס את תשומת ליבי בפרצופספר. אני מרגיש בחילה מעצם העובדה שאני נושם את אותו אוויר עם אנשים (אם אפשר לקרוא להם ככה) כאלה.

תיאור המקרה - נהג המונית נכנס באין כניסה וחסם את היציאה מחניית תחנת הרכבת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

[סרקזם]אני לא מבין מה הבעיה. זו המדינה שלו, הוא רשאי לעשות מה שהוא רוצה.[\סרקזם]

גועל נפש. באופן כללי יצא לי לעבור בחוף הכרמל לא פעם ולא פעמיים, ונראה שנהגי המוניות עושים שם מה שבא להם. מחסימה של מעגל התנועה (בצד השני) ובין השאר מה שנראה בסרטון הזה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

דגנרט כזה לא ראיתי הרבה זמן.

עלק מדינה שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
סרטון שתפס את תשומת ליבי בפרצופספר. אני מרגיש בחילה מעצם העובדה שאני נושם את אותו אוויר עם אנשים (אם אפשר לקרוא להם ככה) כאלה.

כשאמר לך תחזור לאוקראינה, היית צריך להגיד לו שילך קיבנימט (למאותגרי רוסית, אפשר לתרגם את זה - שתחזור לחור של אמא שלך מאיפה שיצאת).

חלאה קטנה (גדולה), לאנשים כאלה צריכים לכל הפחות לשלול את רישיון המונית.

פורסם

זבל של בן אדם ולא חסרים כאלו.

אני מבקש ממך ליצור קשר עם אותו אחד שפרסם\צילם את הסרטון.

תעביר לו בבקשה את הפנייה הזאת:

תשקיע מעצמך עוד כמה דקות ותתלונן על הנהג, משרד התחבורה - הגשת תלונה על נהג מונית

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=521:hagasht-teluna-monit&catid=82:2010-04-14-07-13-28&Itemid=118

תכתוב להם שיש לך את העבירה מצולמת ואתה מוכן לשלוח להם או לתת להם עותק על דיסק או מה שלא יהיה ואתה דורש טיפול וענישה מהירה.

תאמר להם שאם לא תקבל תשובה בימים הקרובים אתה תפנה לעיתונות, תוכניות טלויזיה שונות ולמדיה החברתית בכלל.

אם תעשה כך, אתה עושה מצווה ומציל חיים שעלולים להילקח ע"י נהג אידיוט שכזה.

(למרות שהעונש המתאים לו זה להיות מוגלה למחנות ענישה דווקא בסיביר)

פורסם

לא אני צילמתי את הסרטון, הוא הגיע אליי דרך חברת פייסבוק ששיתפה אותו, קשה לי להאמין שאני אצליח, עם מעגל החברים הקטן מאוד שלי, להגיע למפרסם הסרטון המקורי.

אבל אם למישהו יש דרך להביא את הסרטון לתשומת ליבם של התקשורת או משרד התחבורה או כל גוף אחר אני לא רואה סיבה לא לעשות עם זה משהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...