Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם מדובר היה ברכב פרטי, השיפוט לא נכון.

אף אחד לא חייב "לטוס" על הכביש הזה וניראה כי מהירות הנסיעה סבירה ולא איטית.

מה גם שאחרי העקיפה לא ניראה כי האוטובוס נסע במהירות גבוהה משמעותית מהמהירות של הנעקף.

בכל מקרה, בין אם המצלם נהג במשאית ישנה וחבוטה שבקושי מצליחה לעלות את העלייה ובין אם היה

בפורשה 911 - נהג האוטובוס אשם בצורה מלאה בעבירה שביצע.

פורסם

בכל מקרה גם מהירות האוטובוס לא מתאימה לתנאי הדרך, שימו לב איך הוא לקח את הסיבוב, כמה זמן לקח לו בגלל אותו סיבוב לחזור לנתיב, ואיך בסוף הסרטון הוא נאלץ לחתוך דרך השוליים בגלל שהמהירות שלו גבוהה לתנאי הדרך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהעניין של לא להיות מודע לסביבה ולאחרים הוא חוסר היכולת להפנים שלא כולם מסוגלים לשמור על אותה מהירות בתנאי דרך מסויימים.

מכאן שנהג האוטובוס הוא דפוק בראש שמוכן לסכן את נוסעיו בשביל הגחמות האישיות שלו כי בא לו לנסוע מהר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האטובוס כמובן אשם ללא קשר לרכב הנעקף כלל וכלל, עצם העובדה שחצה את קו ההפרדה במקום שנראה על פי הסרטון בבירור שאין לו בכלל שדה ראייה ושהיה יכול בקלות מאוד להגמר אחרת הוא רוצח פוטנציאלי בכביש.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תרומה ראשונה שלי לשרשור

נהג משאית שלא יודע לשמור על נתיב, ואח"כ לא מחליט באיזה נתיב הוא רוצה לנסוע, אז הוא ממשיך לנסוע על שניהם ומזגזג ימינה ושמאלה

טיבון ויל מספר רישוי 54-951-68:

לאחר מכן בניין B.S.R בבני ברק, איזור ידוע לשמצה בכך שחונים שם באדום לבן, על הנתיב לפנייה ימינה (יש הרבה מספרי רישוי)

שימו לב שקטנוע עם רוכב נעצר בין הרכבים החונים, על גב הרוכב כתוב "מחלק תנועה", כולי תקווה שהוא פירז את הנתיב ממכוניות:

לאחר מכן יש לנו ליד מגדל צ'מפיון בבני ברק, פורד אדג' שחורה, מספר רישוי 36-758-69, יוצא מחנייה בתחילת הסרטון, חותך שני נתיבים שמאלה (לנתיב שפונה שמאלה לכיוון תל אביב), נעמד על שני נתיבים (שמאלה לתל אביב וישר לפתח תקווה), לאחר מכן מנסה לעקוף את האוטובוס ומגלה שלא יצליח, עוצר על שני הנתיבים שממשיכים ישר, מפריע לי בדרך, ואז ההברקה, פונה ימינה ברמזור מנתיב שממשיך ישר.

כל זה כדי לעקוף את הפקק לפנייה ימינה לתוך בני ברק:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הגבלה ל-3 קטעי וידאו בהודעה אחת, אז יש לנו המשך:

פארק איזורים בפתח תקווה

לאנטיס חונה בחנייה לפריקה וטעינה, רנו פלואנס חונה על הנתיב הימני באדום לבן, פיג'ו בוקסר חונה על הנתיב הימני באדום לבן בתחילת עיקול, שורה של רכבים חונים באדום לבן על הנתיב השמאלי, ולאחר מכן שני נהגי משאיות החליטו לייצר בתוך פארק איזורים סלאלום, אחד חנה בנתיב השמאלי, השני (פול טריילר) חנה בנתיב הימני:

https://www.youtube.com/watch?v=wqHSVl4OFBI

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה התופסן של המראה לא נסגר ב-100%, כשהגעתי לעבודה שמתי לו עוד סליל כזה שחור כמו שניתן לראות פה (החלק השחור הגמיש העגול הפנימי).

עכשיו המצלמה לא תזוז יותר אפילו לא מ"מ

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אנשים מבוגרים שלא מודעים לכביש זה כ"כ מסוכן.

קיבלתי דוגמא היום:

גברת ששכחה שנוסעים בצד ימין.

כל זמן שיש מכוניות בשמאל זה עוד תחת שליטה (בקושי), ברגע שנגמרו המכוניות בשמאל...

וכל העניין במהירות של 10 קמ"ש. מייאש.

פורסם
עבירה חמורה של נסיעה באור אדום, לפחות הוא עצר קודם.84-974-31

[video=youtube_share;_HiXJ58WKuA]

רק לי נראה מוזר המיקום של הרמזור או של הקו?

איך הנהג אמור לראות את הרמזור כשהוא עומד מתחתיו?

פורסם

יש רמזור מרוחק (ב-2 מ') משמאל, לא מקום שנהג יכול לצפות לו.

איפה צולם הסרטון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...