Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

20260326_092157.thumb.jpg.8440f92c118e72e022c5df510e39ddd1.jpg

ראיתי את זה: מולר,  VBA-WT-ML110. 110 

על פניו לא מדהים במיוחד, 110 בר, בלי אקדח קצף וצינור קצר אך במחיר כזה האם שווה קנייה לשימוש פעם ב? 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם

עוד 100 שקל ויש לך karcher k2 

https://ghaun.online/product/מכונת-שטיפה-ביתית-קרשר-karcher-k2-compact/?srsltid=AfmBOooD022zT2rNrZtkFr0At9B7DloEeANnhraz2eKy9MYBzIVjYm6K

אם זה היה עולה 100 שקל הייתי אומר - לך על זה, אבל בהבדל של 100 מול מוצר איכותי, לדעתי חבל על הזמן.

בסוף הבעיה שלהם זה שהם נוזלים וכו', גם מבחינת חלקים חלופיים - ב karcher אין בעיה למצוא

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

כנס לKSP תראה שם במחיר הזה נתונים טובים יותר גרניק של מישלן, יש עכשיו מבצע ממש טוב עליהם  ובלי הרבה הבנה אני חשוב שהם קנייה ממש שווה,

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני מס' שנים קניתי מותג מדבקה דומה בסכום דומה עם נתונים דומים. המכשיר עובד עד היום, רק מיכל ההקצפה נשבר אחרי הפעלה אחת. לעומתו, לפני כן רכשתי גרניק ממותג ידוע ומוכר ששבק חיים אחרי שנה בדיוק לאחר תום האחריות. בכל מקרה הכול תלוי באופי השימוש וצרכי המשתמש.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

ה karcher נראה מעניין, משום מה לא מופיע בזאפ. בכל מקרה הסיפור של המשלוח מוזר לי, משלוח ב 100 ש"ח למוצר של 400 ש"ח? זה עלי זה?🙂

בתאריך 27.3.2026 בשעה 12:50, Or05230 כתב:

בסוף הבעיה שלהם זה שהם נוזלים וכו', גם מבחינת חלקים חלופיים - ב karcher אין בעיה למצוא

היה לי גרניק כזה (של בוש) שאחרי מספר שנים שנים המפסק הפעלה שלו התחיל לגמגם, אני מניח שהייתי מוצא חלק תחליפי בעלי אבל לא בטוח שהגוף הגרניק היה שורד פירוק והרכבה. 

בתאריך 27.3.2026 בשעה 15:18, מור 1 כתב:

כנס לKSP תראה שם במחיר הזה נתונים טובים יותר גרניק של מישלן, יש עכשיו מבצע ממש טוב עליהם  ובלי הרבה הבנה אני חשוב שהם קנייה ממש שווה,

אשמח ללינק, מה שראיתי שם נראה כמו ה"בוש" מדבקה הזבלי שקניתי כבר.

ד"א, נשארה לי הצנרת של בוש (צינור מאריך של 5 מטרים), באיזה מכשיר ניתן להשתמש בזה?

תוספת
פורסם

במחירים האלו ובעוצמה הזו ממליץ על HUNTER מ KSP יש ב200 שקל

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לא ממש ניתן להבין מהפירוט שם מה זה ה HUNTER הזה, צינור 5 מטר מופיע במפרט אך לא בתמונה. וכל זה במכשיר ששוקל פחות מ 3 קילו...

פורסם

יש לי את הגרניק הזה, עשיתי איתו ויטרינות ותריסים בבית וגם את האוטו, יש שם צינור כמפורט

נחיסרון היחידי שאי לו גלגלים, אבל שוקל רק פחות מ3 קילו אז לא היה דיל ברייקר בשבילי

פורסם

צינור 5 מטר זה קצר מדי.  תצטרך 10 מ' כדי לא לגרור אחריך מכשיר שמחובר גם לצינור מים וגם לחשמל.

3 קילו - אני מנחש שמדובר במשהו שלא יחזיק הרבה זמן. אני לא נביא, אבל...

פורסם

5 מטר זה מספיק לרכב סטנדרטי ולמרפסת, בטח שיש צינור גינה שמחובר אליו, תמורת 200 שקל אין VFM טוב מזה, אבל כל אחד והשיקולים לו

פורסם

הכל טוב.

העניין הוא שאתה לא יכול להתחמק מלהזיז את המכשיר תוך כדי השטיפה, ואז אתה צריך שצינור ההזנה והחשמל יהיו ארוכים בעוד כמה מטרים.

מה שציינתי זה שיש אפשרות נוחה יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ירדתי ממנו, עושה רושם של משהו מאוד מנוון. אני לא מתכוון לרוץ איתו מסביב לרכב...

שוב עברתי בסופר וראיתי את זה ב 500 ש"ח:

image.thumb.jpeg.b4f859f49acfe6479e22a281886f4918.jpeg

דעתכם?

(ד"א, הסיבה שאני מעידיף לרכוש בסופר היא שאני יכול לנצל את כרטיס ה"תן ביס" שלי😁)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז לא.

הגרניק הזה במילה אחת: טוב

בשתי מילים: לא טוב

בשלוש מילים: ממש לא טוב... פשוט זבל

הילדה הייתה בבית הסופ"ש ורצתה לשטוף את הרכב "שלה", היה לי זמן וחשבתי "אז למה לא שנבדוק את המכשיר החדש" ואמרתי לה להוציא את הרכב בזמן שחיברתי חשמל/מים. אחרי לא מעט קללות הכל התחבר וניסינו להפעיל. קודם כל, איכות היצור הייתה סופר נמוכה. כשהייתי בסין לפני מספר שנים מטעם העבודה אז בדקתי קו הרכבה וחשבתי להשתמש במתאם, מצאתי אחד מתאים על המדף ורציתי להרכיב אותו. הבחור הסיני שעזר לי (לא גאון גדול אך דובר אנגלית מגומגמת) אמר לי שלא כדאי להשתמש בו, וכששאלתי למה הוא הסביר כי זה תוצרת וויטנאם וזה לא איכותי בהשוואה לתוצרת הסינית... אז כנראה שהגרניק הזה הוא תוצרת וויטנאם תחתית או משהו בסיגנון.

ראשית, התכנון מפגר ברמות. המחבר לצינור גינה נמצא כל כך נמוך ככך שהזזה לא זהירה שלו גורמת לך שהוא נתקע ברצפה ומתחיל לדלוף. במארז היו מספר חלקים מיותרים ונורת פנס אחורי שרופה (נשבע לכם) אך לא היו חלקים מסויימים כגון הנועל של המברשת העגולה. חוברת ההוראות לא מכילה שום הסבר על השימוש בחלקים ונראתה כאילו נכתבה/הועתקה רק כדי לצאת חובה ותו לא. לא הצלחתי להבין איך משתמשים במיכל הסבון (בחוברת כתוב "מיועד לסבון, יש למלא סבון") וגם לאחר שמולא לא הותז סבון. אין מפסק או חיבור מיוחד, יש שני חיבורים לצינורות ליד המיכל אך לא בטוח כי הם בכלל קשורים למערכת הסיבון.

המכשיר רועש בצורה מחרידה ופולט אוויר חם מאיזור המנוע בכמות גבוהה, מה שרומז שאינו יכול לעבוד יותר מכמה דקות ברצף. בסופו של דבר היא השתמשה רק במתז אחד כדי לשתוף את הרכב וזהו, זה לפחות עבד מספיק טוב אע"פ שקשה לכוון את רוחב הסילון.

טוב, סיימנו לשטוף ולנגב. ביקשתי שתחזיר את המכשיר למחסן ואחרי מספר מטרים הגלגל התפרק...

20260627_135606.jpg

20260627_141636.jpg

20260627_135721.jpg

20260627_135629.jpg

20260627_135602.jpg

שגיאת כתיב
  • מבאס 1
פורסם

תודה על העדכון. המשוב חשוב עבורי במיוחד הבוקר אחרי שצינור הלחץ במכונת השטיפה הסינית שמשמשת אותי כבר כחמש שנים החליט להחזיר נשמתו לבורא. הייתי בדרך לקנות מכשיר דומה ובזכותך שיניתי את דעתי. עכשיו מחפש משהו יותר איכותי. או שלא?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...