Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חם בחוץ וזה גם דופק את מקדם הגרר.

קצת בריונות וחוצפה ישראלית. המיומנים שמעוניינים לפנות שמאלה, אגב, נוהגים לבצע פרסה כמה עשרות מטרים קדימה, בעיקר נהגי המוניות.

https://www.youtube.com/watch?v=n6vnfvg_YdM

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

אלפא, במילא אני רוכב עם מעיל, כפפות, מגיני ברכיים ומגפי רכיבה.

גם ככה חם לי ובא לי למות בקיץ אבל אני תמיד זוכר שעדיפה טיפת זיעה מטיפת דם אז זה עוזר לי לעבור עוד יום חם ולח.

מעיל משטרתי? טוב לי עם המעיל שלי אבל אולי נלך על האפוד רשת הזוהר של יחידת האופנוענים. יעזור גם לנראות שלי.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
בתכלס הוא מטומטם כי בכביש הזה יש מלא רמזורים, זה לא נתן לו כלום. אבל המטומטם הראשון הוא זה שנוהג בלקסוס בנתיב השמאלי שעודד את המטומטם השני לפעול.

מי שמטומטם בסרטון שלך, סטיו, זה בעיקר נהג הלקסוס. הנתיב הימני זה לא בשבילו. הרי פנוי לפניו, אז למה לחזור ימינה? ביום שעבריינו מסוג זו תעלם, כנראה שגם כמות העוקפים מימין תצטמצם בהתאם.

שניכם צודקים בכך שנהג הלקסוס מטומטם בכך שנסע בשמאלי ולא בימיני, אבל עדיין זה לא נותן לגיטמציה לנהג הפיג'ו להשתולל בצורה כזאת בכביש, לעקוף מימין בלי איתות שוב ושוב - הריי שימו לב שגם בהמשך הוא ממשיך להשתולל, ובמיוחד עקיפה קרובה כ"כ למכוניות. מה שנהג הפיג'ו עשה זה זגזוגים בכביש שזה בקלות דו"ח על נהיגה בקלות ראש.

פורסם

המעצבנים של היום (שלושה קטעים ברצף):

קטע ראשון - נהגת מונית נדחפת בשביל להתקדם 3 מטר. מעצבן.

קטע שני - עצור זו המלצה בלבד. מיצובישי ספייסוואגון ופיקנטו מחליטים לדלג על העצור.

קטע שלישי - דביל שמחליט לחנות על המדרכה ולחסום חצי נתיב. והכל על מעבר חציה. שוב - מעצבן.

פורסם (נערך)

דברים כאלה כמו משאיות שנוסעות באדום לדוגמא זה אני רואה כל יום:

heavyweightchamp.jpg

אבל היום ראיתי משהו משעשע במיוחד, עקיפה כפולה דרך קו הפרדה רצוף:

עוקף אותי

1.jpg

איזה באסה, רכב מפריע!

2.jpg

סוף סוף אפשר לנסוע

3.jpg

חברים, תשמרו על עצמכם, סעו בזהירות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
סידור תמונות

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהבל.

אחד הפחדים שלי זה כשאוטובוס מתחיל לנופף עם התחת שלו לכל הכיוונים.

(תגובה לסרטון של adidas1)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פורסם סרטון דומה לזה לפני כמה חודשים, אם אני לא טועה גם שם הייתה מעורבת סופרמיני כלשהי..

איך אומרים? ב"ה יהיה בסדר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אלפא, במילא אני רוכב עם מעיל, כפפות, מגיני ברכיים ומגפי רכיבה.

גם ככה חם לי ובא לי למות בקיץ אבל אני תמיד זוכר שעדיפה טיפת זיעה מטיפת דם אז זה עוזר לי לעבור עוד יום חם ולח.

מעיל משטרתי? טוב לי עם המעיל שלי אבל אולי נלך על האפוד רשת הזוהר של יחידת האופנוענים. יעזור גם לנראות שלי.

ממה שידוע לי המעילים ה"משטרתיים" הם מעילי בלייד עם פאטצ'ים תפורים של המשטרה פשוט

אני מניח שאם אתה שוטר אז אין סיבה שלא תוכל להתארגן על פאטצ'ים מתאימים ושלא תתפור אותם בעצמך

וכל הכבוד על המיגון, חבל שלא כל הרוכבים רוכבים ככה...

פורסם

מיצובישי עובר באור באדום ומקבל גם תמונה, את הפלאש ראיתי במראה ואולי חדי העין מביניכם יצליחו לזהות את זה מהצילום, אני לא הצלחתי למרות שלפי הוידאו זה די ברור שהוא עבר באדום גם בלי לראות את הפלאש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...