Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו איך אני שונא את האיזור הזה.

במיוחד עכשיו כשרמי לוי פתח שם סניף ויש פקקים בגלל אנשים מפגרים (+ תכנון לקוי) שחוסמים את כל הכביש כי הם רוצים להיכנס לחנייה.

פורסם
וואו איפה השכל של הנהג/ת של היונדאי?

קרוב לודאי שבטלפון ה"חכם".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייל, אני ממש נהנה!

תפיסות כאלה והמבטים של הנהגים והנהגות על חם, פשוט מעולה.

אני מעריך את זה מאוד שגם כשאתה לא בתפקיד אתה לוקח את זה ברצינות ו"שורף" זמן פרטי לצורך עבודת משטרה ראויה.

לא שאתה צריך את המשפט הבא ממני אבל אני חייב: המשך כך.

אפשר מספר שאלות?

1. מה אתה עושה שם עם הטלפון או מה שלא שזה לא יהיה שמותקן לך שם על הכידון?

2. מבחינת החוק, אם נהג\רוכב אומר לי שהוא שוטר, כשהוא לבוש על אזרחי ועל כלי רכב פרטי, אני לא מחויב לעצור נכון? עד שאותו אזרח מציג תעודת שוטר.

אגיד לך למה אני שואל את השאלה השנייה: יש מקרים שגנבים וחולרות אחרים מתחזים לשוטרים ומאלצים נהג לעצור ואז זה לא נעים.

אז ברוב המקרים פשוט עוצרים לך ישר? מבלי שדורשים ממך להציג תעודה? (אני שואל על ההצגה של התעודה תוך כדי נסיעה כמובן)

פורסם

1. מפסיק את המוזיקה בדיבורית.

2. אין חובה לעצור רק אם לא ברור לך שמדובר בשוטר. במקרים שלי הם די מבינים את זה (הם בדיוק ביצעו עבירה ופתאום צץ להם מישהו שרוכב על אופנוע עם מצלמה, טוען שהוא מהמשטרה, מתנהג כמו שוטר ואומר להם לעצור בצד.

הרוב המכריע מצייתים במיידית וכאשר אני ניגש אליהם הדבר הראשון שאני אומר להם זה: "שלום, קוראים לי אייל ואני מתחנת XXX" בליווי הצגת תעודת שוטר.

כבר היו לי בודדים שדרשו לראות תעודת שוטר במקום וזכו לראותה במיידי במגבלות הבטיחות.

האופנוע שלי דומה מאוד לאופנועי המשטרה (דו"ש כבד) אני רוכב ממוגן כמו שוטרי מתנ"א עם מצלמת קסדה זהה לזו שמשתמשי במתנ"א וקסדה דומה גם כן.

אין פלא שהם מצייתים ישר.

מצד שני, כבר קרה לי כשהאופנוע שלי היה באשפוז ממושך ונסעתי עם קטנוע חלופי שקיבלתי מהמוסך (קטנוע ישן בצבע צהוב מזעזע שמישהו צבע עם פחית צבע), עצרתי רכב עם בני מיעוטים בעקבות נהיגה בסיכון שהרימו גבה על הקטנוע וניסו לעשות עלי אבו עלי. מהר מאוד הם הבינו שאני אכן שוטר ורצוי שירגעו.

פורסם

כל הכבוד אייל, אני נוסע לא מעט בכביש הזה וחבל שלא נתקלתי בך עד היום. על הרכב שלי יש מדבקת פורום בצד שמאל למטה, לא תפספס.

בכל מקרה התושבים באזור הספציפי הזה חושבים שאין משטרה, זה מקום יחסית קטן והם יכולים לעשות הכל. כבר נתקלתי בעשרות דברנים שמרשים לעצמם חופשי לנהל שיחות סוערות תוך כדי נסיעה. כן יירבו דוחות על טלפונים ולא על מהירות.

פורסם
2 מתאבדים על הבוקר

כל העוסקים בספורט האלה לפעמים כאילו משתדלים להיפגע! :evil::evil:

ואז חס וחלילה יהרגו אז יגידו "איזה מסכן הוא היה רק יצא לעשות קצת ספורט ונהרג ע"י נהג לא אחראי "(כן התקשורת מתה על כותרות כאלה...)

פורסם (נערך)

אני בכוונה מפסיק את הווידאו בנקודה הזו מכיוון שאני מעדיף לא לבייש אדם בפומבי בטח ובטח כאשר אין לי את הסכמתו לפרסם וידאו שכזה.

נראה לי שכדאי אפילו לטשטש את הפנים של הנהג אבל אני לא כל כך יודע איך לעשות זאת.

בכל אופן היא אמרה שכמובן שהיא לא עושה עבירות כאלה, שהיא מצטערת ושהיא עשתה את זה רק כי היתה ליד הבית.

מוזר לי מאוד הבטחון הזה שיש לאנשים בשכונה שלהם כאילו שלא יכול לקרות להם כלום.

במקרה הזה ככל הנראה לא ירשם לה דוח כי הסברתי לה כמה זה מסוכן והיא אשכרה הביעה חרטה רבה.

אמרתי לה שאני אבדוק את העבר שלה בתחנה ואם הוא נקי כמו שהיא טענה בפני אז לא ירשם לה דוח. במידה והיא ניסתה לעבוד עלי, היא תקבל הפתעה בדואר :evil:

עריכה: מסתבר שיש ליוטיוב כלי שמאפשר לטשטש את הפנים של האנשים בווידאו. מעתה אשתמש בו מכיוון שחוק הגנת הפרטיות אומר ש"לא יפגע אדם בפרטיות של זולתו ללא הסכמתו" ואחד האיסורים הוא פרסום תמונתו של אדם ברבים בנסיבות שבהם עלול הפרסום להשפילו או לבזותו.

אני לא בטוח האם מקרה שכזה עונה על ההגדרות בחוק אך אני לא מעוניין להגיע למצב לא נעים עם אחד המצולמים ולא מעוניין לעבור על החוק.

הנה הווידאו עם הטשטוש:

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)
אם אני אראה אותך אני אעצור אותך בכל מקרה 8)8)8)

בשמחה רבה :)

ובנתיים היום בערב בנשר - נהג פיג'ו 307 מפגין ביצועי נהיגה מרשימים ומשובחים ביותר בנוגע לעבריינות תנועה, מזגזג ימין ושמאל בלי איתות, עוקף מימין לקסוס... פשוט גדול. גדול הטמטום של האנשים. אגב, הגענו יחד לרמזור...

ובקשר למצלמה - מדובר בסרטון שנחתך ע"י המצלמה (כל 10 דקות מתחלף קובץ) שחובר יחד לצורך העלאה. שימו לב שלא אבדה אפילו שניה אחת.

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...