Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרונצ'ו, הזכרת לי פתגם סיני עתיק שאומר ש"עד שיתוש לא נוחת על אשכיו, אדם לא ישכיל להבין שיש פיתרון לא אלים לכל בעייה".

סתם נזכרתי.

סיגריה בוערת שנופלת באיזור החלציים לא גרמה לי למצמץ יותר מדיי, אלא לעצור בצד בהקדם האפשרי (שיכל להיות מעט מוקדם יותר, אם תשאלו אותי) ולטפל במפגע. אני מאמין שגם קפה לוהט יזכה לתגובה זהה. זה הכל קשור לנהג עצמו ולאיך שהוא יגיב בשיטואצייה זו או אחרת. אני יודע איך אני הגבתי, מגיב ואגיב. לא כולם יודעים, ולצערי יש הרבה שחושבים מעצמם "בלי קבלות". אני לא שותה משקאות חמים באוטו, כי אני לא רוצה שישפכו בטעות. זו גם הסיבה שאם אני כבר כן שותה משהו באוטו, הוא מגיע בבקבוק עם פקק שניתן לסגור הרמטית, וגם אז לפעמים יש הפתעות לצערי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מספר גאונים שנתקלתי בהם בשבוע האחרון על הכביש

1)אוטובוס VIP שיותר חשוב מכל כלי רכב אחר על הכביש

2)נהג הסעות שלא שמע על תמרור "תן זכות קדימה"

3)הפעם שילוב, נהג אוטובוס שלא יודע לתת זכות קדימה

פורסם

4)לקט של נהגים שלא בדיוק יודעים מה מותר ומה אסור על הכביש הכול מנסיעה אחת

בהתחלה נהג מונית שהחליט שהקו הלבן על האספלט לא בשבילו והעובדה שקיים שם נתיב לכיוון הנגדי לא ממש משנה לו

אחר כך נהג מונית אחר שמחליט לעבור על החשבונות של החודש בכל רמזור ורמזור

בתור בונוס נהגים שהחליטו לחנות על נתיב נסיעה כי יש במקום קיוסק

והדובדבן על הקצפת היא נהגת שנוסעת נגד כיוון התנועה, וממש לא מזיז לה אפילו כשאני אומר לה שהיא נוסעת נגד כיוון התנועה והיא פשוט ממשיכה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי הרמזור שמאלה שם בזיו תמיד יהיו אנשים שעומדים על הנתיב, גם ב3 בלילה. יש שם גם חנויות וגם תחנת מוניות. אין מנוס מהיות בשמאלי כבר מהרמזור ואחרי הפניה לחזור לימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזמין אותך לנס ציונה לרחוב וויצמן.

אני מודה שיש שיפור קל לאחרונה, באמת ראיתי ניידת עושה סיבובים חוזרים במקום.

ליד מה שהיה פעם התחנה המרכזית יש קיוסק, 150 מטר קדימה מאפייה ומאחוריה בית כנסת. בד"כ הנתבי הימני תפוס למרות שיש נתיב של חנייה.

בקיוסק תמיד עוצרים ערסים. על המעבר חצייה, על המדרכה.

במאפייה, בד"כ איזה ג'יפ או רכב הסעות.

אין ברירה אלא לסוע על השמאלי.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

לנהג האוטובוס בסרטון הראשון יש מדריך - האיביזה הלבנה שלפניו. מצדיק את המוניטין של האיביזה ובעליה?

בסרטון האחרון מדובר בשיא - אמנם בתל מאנה "מקובל" מאד להכנס נגד כיוון התנועה - ונהגים שאני מעיר להם על כך תמיד עושים עצמםפ מופתעים, אבל הנהגת הזו שברה את שיא המרחק. לצערי פקחי החניה באיזור יעילים מאד, אבל אינם מוסמכים לאכוף עבירה חמורה זו של נסיעה בכיוון ההפוך בחד סטרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
2)נהג הסעות שלא שמע על תמרור "תן זכות קדימה"

מה זה הגזמת, כשאתה מגיע לצומת הוא כבר כמעט יצא ממנה לחלוטין.

מה גם שכשהוא נכנס לצומת הוא לא רואה אותך ואתה לא רואה אותו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איקאה קרית אתא.

במצבים כאלה אני מאבד עשתונות, אבל במקרה הזה הייתי בשוק מוחלט (אפילו לא צפרתי צפירה ארוכה של עצבים).

מה שכן - הע*** המ***** הזה דאג להזכיר לי למה בדיוק אני מתעב אותם ואת החוצפה חסרת התקנה שלהם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הבחור התנצל לפחות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הבחור התנצל לפחות?

אתה שואל ברצינות?

קשה לי לכתוב את המחשבות שרצות לי בראש לגבי המקרה הזה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אתה יודע,הרים יד לאור "מצטער לא ראיתי".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איקאה קרית אתא.

במצבים כאלה אני מאבד עשתונות, אבל במקרה הזה הייתי בשוק מוחלט (אפילו לא צפרתי צפירה ארוכה של עצבים).

מה שכן - הע*** המ***** הזה דאג להזכיר לי למה בדיוק אני מתעב אותם ואת החוצפה חסרת התקנה שלהם.

בפעם הבאה אל תסתבך בחיפוש חניה למעלה, יש שם חניון תת קרקעי מקורה אז תחנה שם.

עוד אחת שגונבת רמזור:

שגרתי לגמרי באזור הזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...