Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדי, אמור להיות חושך (עם תאורה חלשה מאוד - בדר"כ כחולה-לבנבנה) בנסיעות בינעירוניות.

מה שאמור להיות כשנהג נכנס למנהרה, זה שהוא אמור להדליק את התאורה.

אין לי מושג למה, אבל ככה רוב נהגי האוטובוסים בחיפה עושים כשהם נכנסים למנהרות (אני דיי מנחש שזה במנהרות הכרמל - בחיפה).

פורסם

BeBest, אותה הבעיה שיש עם נהגי רכבים כבדים עם אוכל ביד אחת והגה ביד השניה (אם בכלל), מתכון מושלם לרצח משפחה שלמה.

ולשאלה, "2 ידיים על ההגה".

למרות שלפי הסרטון, רואים שהנהג דיי אחראי אם אפשר לומר. הוא המשיך להסתכל על הדרך לאורך כל הסרטון.

הרי נהגי אוטובוסים מתבקשים להפעיל יותר מדי דברים תוך כדי נהיגה. אם זה לקבל תשלום ולתת עודף, להסתכל על קבלות ועוד..

פורסם

בתור אחד שנסע באוטובוסים של החברה הזו לא מעט אני יכול לומר שיותר מחצי מהנהגים שלהם מופרעים וחסרי אחריות

הם יוצאים מתחנות בלי להסתכל , תוך כדי שהם מתעסקים בלהעביר כרטיסי רב קו ובמידה וכרטיס לא עבר הם יכולים להתעסק איתו במשך דקות ארוכות בעקשנות להעביר אותו תוך כדי נסיעה בשטח עירוני, בנוסף לזה גם לא פעם נסעתי עם נהגים שפשוט "טסו" על באמפרים בלי לדפוק חשבון ( עד כדי כך שבאחת הפעמים נגרם נזק לפגוש של האוטובוס). וכל זה בנוסף לאוטובוסים של BMC שהם פשוט זוועה .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

טרי טרי מעכשיו:

לא ברור מה הפולו ניסה לעשות אבל זה יכל להיגמר מאוד לא טוב ולא היה רחוק מזה.

ושוב רוכבי האופניים מוכיחים כי אין בהם טיפת פחד, ממש סיקרן אותי מה הוא יעשה כשהוא יגיע להשתלבות ויצטרך לחצות 2 נתיבים ימינה - פחד אלוהים

פורסם
לא רואה שום בעיה עם שתיית קפה תוך נהיגה .

זה ברצינות או בציניות?

נעזוב לרגע שעל פי חוק צריך שני ידיים על ההגה.

נעזוב לרגע שאם אתה עושה פעולה שלא קשורה לנהיגה, דעתך מוסחת ( ולכן בשלב זה אני לא מגיב שאתה אוכל פרי תוך כדי נהיגה).

ועכשיו, איך לדעתך הנהג יגיב אם במקרה תתהפך לו הכוס והקפה החם יישפך על אשכיו?

פורסם
זה ברצינות או בציניות?

נעזוב לרגע שעל פי חוק צריך שני ידיים על ההגה.

נעזוב לרגע שאם אתה עושה פעולה שלא קשורה לנהיגה, דעתך מוסחת ( ולכן בשלב זה אני לא מגיב שאתה אוכל פרי תוך כדי נהיגה).

ועכשיו, איך לדעתך הנהג יגיב אם במקרה תתהפך לו הכוס והקפה החם יישפך על אשכיו?

הגזמת . זה לא שאני פותח בית קפה , לגימות קטנות .

מה קורה אם נשפך על האשכים ? יוצאים ביצים מקושקשות :).

בנימה רצינית , שום דבר לא נשפך .

אתה סתם מגזים עם השתיה כי השתייה היא בדיוק כמו עישון סיגריה .

גם סיגריה יכולה ליפול על האשכים או על הריפוד ולשרוף הכול .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...