Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם Miraz, DJI, sperial

אני במקרה מהאיזור ונוסע משם באופן יומי אך זאת לא ההנחה של הבנת המקרה.

הרכב המצלם בבירור לא נתן זכות קדימה. ללא כל ספק! והיה באמצע מעבר לנתיב השמאלי ביותר עד לפגיעה.

האודי גם כן עשה עבירה, מעבר נתיבים בתוך צומת ומיד שלאחריה ללא מתן זכות קדימה לנמצא בנתיב.

הוא היה צריך להשלים את המעבר בצומת ורק לאחר מכן לעבור נתיב, לא ביחד.

האשם העיקרי, הרכב המצלם.

פורסם (נערך)

הצלם סטה מהנתיב הימני לאמצעי - זה לא מופיע בסרטון הראשון, אבל מופיע בסרטון המלא (צריך להביא בחשבון גם סימון בעייתי של הנתיבים).

אני חייב לומר שמדובר בצומת בעייתי מאד בגלל זוית השתלבות חדה מאד יחד עם מרחק קצר מאד למעבר נתיבים למי שבא מקומוי ורוצה להמשיך לטרומפלדור או ברל (סופרסל\סופרפארם).

לגבי האודי - אני לא בטוח שהוא החליף נתיב בצומת, כיון שיש שם סדרה של 3 צמתים סמוכים, וגם למגיעים מחנקין יש בעיה עם המעבר ימינה כאשר מי שיורד מקומוי לא נותן זכות קדימה ואף סוטה שמאלה. אבל סביר שהוא נהג במהירות שאינה מתאימה למקום כה מורכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האשמה היחידה של האודי היא שהוא לא עבר לנתיב הימני לפני שנכנס לצומת, אך זה לא משנה את העובדה שהמצלם החליט לצאת בלי לתת זכות לאודי והיה פוגע בה גם אם היא היתה נשארת על אותו הנתיב.

אני חושב שהבעיה העיקרית בסרטון היא האשה שפשוט קודחת בראש של הנהג כל הנסיעה, נאלצתי להשתיק את הסרטון כאשר חזרתי וצפיתי בו בגללה. גם אני הייתי מאבד הרבה מאוד ריכוז אם היו מפעילים מקדחה כזאת ליד הראש שלי בזמן נהיגה.

אני חוזר על בקשתי, אם מישהו יכול לתרגם מרוסית את מה שאמר הנהג הפוגע כאשר הוא חזר לרכב אחרי התאונה אודה לו מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

sperial, אם נהג האודי היה בנתיב הימני (בירידה מדרך חנקין לכיוון זיו) אז היית רואה שהוא היה נכנס ברכב המצלם לא בזוית כזאת מהפרונט, הוא היה נכנס בו מאחורה.

שכן הרכב המצלם כבר סיים לבצע את ה"השתלטות" שלו על הנתיב האמצעי והיה בדרכו לנתיב השמאלי ביותר.

משמע, נהג האודי עבר מהנתיב השמאלי לנתיב הימני (שהוא האמצעי לאחר הצומת) במהלך חציית הצומת.

פורסם

נהג האודי החליף נתיב אחרי הצומת - אבל בצורה די פרועה ובלי לשים לב למתרחש סביבו (ולכך כוונתי ה"נהג במהירות שאינה מתאימה מקום"). האשם בתאונה הא הצלם שלא נתן זכות קדימה, אבל הפוגע גם הוא נהג בצורה טפשית, וקרוב לודאי שהיה מרוכז בדרך לעמוד 3 מ' יותר קרוב לרמזור ולא ברכב שחותך אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל על הוויכוח,

שניהם אידיוטים-הצלם חתך את כל הנתיבים "על עיוור" והפוגע "טס" ולכן לא הספיק לצפות את התאונה,אם היה נוסע במהירות המותאמת לתנאי הדרך היה בולם בזמן והתאונה הייתה נמנעת,לדעתי זה מקרה קלאסי שבבית משפט יייסגר על סוג של "הנהג המצלם אשם" אבל נהג האאודי עם רשלנות תורמת של 50%.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הגי'פ נצמד לרוכב האופניים מאחור, בזמן שנסעו ב-50 קמ"ש.

שפשוף קל בגלגל האחורי והוא היה נמרח על הכביש.

השוטר ראה את זה ומיהר לעצור את נהג הג'יפ.

פורסם

בזמן נסיעה על כביש 2 באזור מחלף קיסריה האוטו שנסע לפני נאלץ לסטות ולבלום כדי לחמוק מפגיעה באוטו שעצר, או הזדחל, על כביש בו נוסעים באזור 120 קמ"ש בד"כ. בהתחלה חשבתי שיש אזעקה ולכן הם מנסים לעצור בשול, לכן עצרתי את המוזיקה ופחתי את החלון. אח"כ התברר שהתנועה מלפנים נעמדה בגלל פקק של איזה חצי קילומטר שלאחריו התנועה זורמת ולכן היו עד כמה כאלה שניסו לברוח מהפקק על יד נסיעה ברוורס בשול כדי לרדת במחלף.https://www.youtube.com/watch?v=ERbX7B8uKck

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

שני הסרטונים בהפרש של כמה ימים, שליחים של פיצריה מקומית שהחליטו שהם מעל לחוקי התנועה

חבל שרוב רוכבי הקטנועים/שליחויות רוכבים ככה ומוציאים שם רע לשאר הרוכבים

בונוס: בסוף הסרטון השני ניתן לראות רכב מסחרי גדול חותך רוכב אופנוע באמצע פניה

פורסם
פשוט אין מילים.

אנשים מופרעים.

יש פקק, מה עושים? נוסעים אחורה בכביש מהיר.

בעולם שבו "אבל אני צריך לצאת פה" זו סיבה מספקת לאותם אנשים לנסיעה אחורה בכביש מהיר (ולא תמיד על השוליים), אז גם פקק זו סיבה מספקת לאותם אנשים שנהיגה והגיון פשוט הם מעבר ליכולותיהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בעולם שבו "אבל אני צריך לצאת פה" זו סיבה מספקת לאותם אנשים לנסיעה אחורה בכביש מהיר (ולא תמיד על השוליים), אז גם פקק זו סיבה מספקת לאותם אנשים שנהיגה והגיון פשוט הם מעבר ליכולותיהם.

צודק ולמרות שזה כבר לא חדש, עדיין מופתעים ומזועזעים כל פעם מחדש מדברים שאנשים מסוגלים לעשות.

כאילו אין אף אחד חוץ מהם על הכביש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...