Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מחמם את הלב....

כנראה שהסרטון לא ממחיש את מה שאני ראיתי והרגשתי בסיטואציה הזו.

הבחור לא ניסה להשתלב בגלל שנגמר לו הנתיב אלא רק בגלל שככה בא לו. הנתיב שלו פתוח לחלוטין. אני הייתי בהאצה ולא התאים לי לבלום כדי לתת לו להדחף (זה לא בסדר?)

אחרי שהוא ראה שאני מצפצף לו הוא נדחף שוב בכוח ודחף אותי לשוליים. נכון שאם הייתי נוהג בצורה יותר נינוחה הוא נדחף יותר בקלות, אבל עדיין הוא נדחף ונדחף בכוח. לא אני זה שהפעלתי כח.

פורסם

מצד אחד אני מבין אותך ומצד שני אני מבין את כל המגיבים שמה שמנסים להגיד לך זה את המשפט המפורסם:

״אל תהיה צודק תהיה חכם״

לפעמים עדיף להתרחק מהמשוגעים האלה רק כדי להימנע מבלגנים כי לך תדע מי יצא לך משם ועוד במיוחד מרכב כזה.

פורסם
והנה הדביל שלי..

[video=youtube_share;lSezVTNt1xw]http://youtu.be/lSezVTNt1xw

מה שהוא עשה לך נראה אישי (אולי רק נראה). הבריחה דרך השוליים אפשרה לך להימלט מהסיטואציה, שכן יש מצב שאם לא היית עושה זאת הוא היה חותך אותך ונעמד מולך או משהו דומה (הוא נראה משוגע). בלהתחשב בעובדה שהיית תחת "התקפה", פעלת בסדר גמור.

פורסם

לא מאשימים אותו, אבל הוא נהג בצורה פרועה לא פחות מנהג ה-BMW. עקיפה בשוליים השמאליים ואז חיתוך ועקיפה מימין אינן נהיגה נורמטיבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא העדיף ובצדק להתרחק מהנהג האידיוט הזה, זה שהוא עשה כמה עבירות תנועה על הדרך זה ממש מינורי.

אני די בטוח שאם הוא היה מאט ובסופו של דבר היה נותן לנהג הגיפ להיות לפניו זה לא היה נגמר טוב.

פורסם
הוא העדיף ובצדק להתרחק מהנהג האידיוט הזה, זה שהוא עשה כמה עבירות תנועה על הדרך זה ממש מינורי.

אני די בטוח שאם הוא היה מאט ובסופו של דבר היה נותן לנהג הגיפ להיות לפניו זה לא היה נגמר טוב.

לא מדויק.

קודם כל - עבירה של חציית פס לבן היא מאוד חמורה וממש לא מינורית.

(כן, זה היה קו לבן. צד שמאל זה קו לבן, צד ימין זה שוליים - מסומן בפס צהוב)

דבר שני, אם נהג הג'יפ המופרע הוא באמת מופרע ולא סתם חסר אכפתיות לסביבה, זה יכול להיגמר במירדף של נהג הג'יפ עד שיוכל "להחזיר" ל-zalmi על זה שהוא העיז להפריע לו.

פורסם

zalmi

אני מכיר את ההרגשה שעברת במהלך המקרה הזה,זאת הרגשה שאתה אומר לעצמך אני לא אתן שידפקו אותי ובגללה עשית את מה שעשית.

אבל למדתי לשלוט על ההרגשה הזאת ואם אני אתקל בחמור כזה אני פשוט אבלום ואתן לו להיכנס,אני אוהב את האוטו שלי גם יותר מידי כדי לתת לו להיפגע.

למי שאמר "תן לו שיכנס בך וישלם על זה בפרמיה שלו"-זה שווה את זה? לא עדיף לבלום מאשר להיכנס לתאונה שתהרוס לך את כל היום?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא חבל על הרכב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

zalmi פעלת נכון בכדי להתחמק מהמטורף הזה, כולם פה בפורום נהיו יפי נפש שמאשימים את הקורבנות פעם אחר פעם, התעלם מהם, אתה הצלת את התחת שלו בכך שלא נתת לו להיכנס בך מיכוון שעם הצילומים שלך הביטוח שלו היה חוטף ולא שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...