Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן לא ברור מאיפה נהג המונית אבל בתיאור הסרטון כתוב שהוא צולם בלבוב שזה אוקראינה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אספ,

עשו שם שינוי לפני כמה חודשים בצומת ובטלו את ההסתעפות ימינה מהנתיב המרכזי. שים לב שהשילוט בצומת הראשון, מייד בתחילת הסרטון מכוסה בצלוטייפ "תקני"

Screen Shot 2014-07-24 at 11.15.45.jpg

פורסם

קסם המצלמה:

אתמול עצרו אותי משטרה לבדיקה שגרתית, השוטר אומר שלום אני אומר לו שניה ומסובב את המצלמה.

חח פתאום כל השוטרים עוברים לצד השני של האוטו, חבר שלי עונה להם מאיפה אנחנו, אני מסובב לצד שלהם את המצלמה,

פתאום אמרו לי לנסוע, השוטר אומר הם ילדים טובים אני מכיר אותם חחח אפילו רישיון לא בדקו

פורסם
למה לחכות במעבר חציה אם אפשר לעקוף משמאל מהנתיב הנגדי?

אתה לא חייב לעצור להולכי הרגל שעוברים מצד שמאל לימין. החוק שונה ואתה צריך לעצור רק לאלו שעומדים לעבור או שעוברים בצד ימין של מעבר החציה. ולכן זה שמאחוריך היה חסר סבלנות. מה גם שלא אותת שמאלה. בנוסף יש לציין כי זה שעקף אותך, עבר על החוק כי הוא לא רואה, וגם אסור לעקוף בצומת.

אתה בא לחנך אותי? אני רגיל לזה מגיל קטן.

גם בצבא נפל טיל במרחק 10 מטר ממני, והרגשתי גם ריח של בשר שרוף. שום לב של שום דרומי לא דופק מהר בבומים.

יש מספיק זמן להכנס למרחב מוגן במקום לשכב ולנשק את הרצפה.

היום על הבוקר נפל פה גראד, אתה רואה אותי מתרגש?

א. אין מספיק זמן להכנס למרחב. אתה לא יודע מתי הפעילו את האזעקה ולכן יתכן שאין זמן בכלל!

ב. זה שאתה לא מתרגש לא עושה אותך צודק ובטח שלא חכם. פשוט סיכון מיותר.

פורסם

גיא לפי מה שאני רואה,אם הייתה נוסע לאט יותר, המצב היה יותר טוב לדעתי.

תסתכל איך נכנסתה לכיכר, תכף נכנסתה ברכב שבא משמאלך. "נהיגה בטוחה בטוח העיר היא נהיגה בא הנוהג סמוך ובטוח שיוכל לבלום בעת קפיצת ילד לכביש וכדומה.

פורסם (נערך)

לבטל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אספ,

עשו שם שינוי לפני כמה חודשים בצומת ובטלו את ההסתעפות ימינה מהנתיב המרכזי. שים לב שהשילוט בצומת הראשון, מייד בתחילת הסרטון מכוסה בצלוטייפ "תקני"

[ATTACH=CONFIG]390092[/ATTACH]

הסלוטייפ תקני לחלוטין ומקובל גם באירופה, כדי להדגיש את הביטול\שינוי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נהג אוטובוס של חברת דן עובר באדום (ואם להיות קטנוניים גם חוצה נתיב על פס רציף)

[video=youtube_share;8wwXA7liiok]

עריכה אחרונה על ידי richrach
פורסם
אתה לא חייב לעצור להולכי הרגל שעוברים מצד שמאל לימין. החוק שונה ואתה צריך לעצור רק לאלו שעומדים לעבור או שעוברים בצד ימין של מעבר החציה..

חיפשתי ולא מצאתי, אפשר קישור לחוק החדש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אתה לא חייב לעצור להולכי הרגל שעוברים מצד שמאל לימין. החוק שונה ואתה צריך לעצור רק לאלו שעומדים לעבור או שעוברים בצד ימין של מעבר החציה. ולכן זה שמאחוריך היה חסר סבלנות. מה גם שלא אותת שמאלה. בנוסף יש לציין כי זה שעקף אותך, עבר על החוק כי הוא לא רואה, וגם אסור לעקוף בצומת.

באמת? לא מכיר את זה. עצרתי להולכי רגל שבאו מימין, ורק אח"כ הגיעו אלה משמאל.

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

gtm - אין מה לדעת יותר מדי,תוריד את הסרטים למחשב,תערוך עם WINDOWS MOVIE MAKER או משהו פשוט אחר,ותעלה לחשבון שלך בYT (אם יש לך חשבון GMAIL הוא תקף גם לשם,למקרה שאתה\אחרים לא יודעים.. :))

lesles - תהיה בריא,איך אתה מגהץ באמפרים במהירות כאילו הרנו עם יכולת 4X4+מיגון תחתון למנוע ומרווח גחון מכובד :D

וברצינות,לא בקטע של להטיף,אבל כשיש אזעקה באמת כדאי שתעצור בצד מאשר למהר לאנשהו\מרחב מוגן,גם אם אתה למוד נסיון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
גיא לפי מה שאני רואה,אם הייתה נוסע לאט יותר, המצב היה יותר טוב לדעתי.

תסתכל איך נכנסתה לכיכר, תכף נכנסתה ברכב שבא משמאלך. "נהיגה בטוחה בטוח העיר היא נהיגה בא הנוהג סמוך ובטוח שיוכל לבלום בעת קפיצת ילד לכביש וכדומה.

לא מסכים איתך, לא נסעתי מעל 30-35 קמ"ש.

התגובה היתה מעט איטית מכיוון שהתעסקתי במשהו (ככל הנראה ברדיו).

פורסם

סרטון אחר לשם שינוי.

הבוקר נסעתי כרגיל באיילון דרום מת"א לכיוון כביש 431.

בד"כ בשעות האלו של הבוקר, הכביש יחסית ריק, אבל למרות זאת, מעטים שומרים על הימין, ובשמאלי תמיד יש מתנחלים איטיים.

היום למרבה הפלא, כמעט כל הנהגים שמרו על הימין, או חזרו לימין לאחר עקיפה.

לרגע קיבלתי פלאש-בק מהנהיגה בגרמניה בשנה שעברה :)

הלוואי ותמיד זה יהיה ככה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...