Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרטון אחר לשם שינוי.

הבוקר נסעתי כרגיל באיילון דרום מת"א לכיוון כביש 431.

בד"כ בשעות האלו של הבוקר, הכביש יחסית ריק, אבל למרות זאת, מעטים שומרים על הימין, ובשמאלי תמיד יש מתנחלים איטיים.

היום למרבה הפלא, כמעט כל הנהגים שמרו על הימין, או חזרו לימין לאחר עקיפה.

לרגע קיבלתי פלאש-בק מהנהיגה בגרמניה בשנה שעברה :)

הלוואי ותמיד זה יהיה ככה.

ליאב, יא תותח! :-D

פורסם
סרטון אחר לשם שינוי.

הבוקר נסעתי כרגיל באיילון דרום מת"א לכיוון כביש 431.

בד"כ בשעות האלו של הבוקר, הכביש יחסית ריק, אבל למרות זאת, מעטים שומרים על הימין, ובשמאלי תמיד יש מתנחלים איטיים.

היום למרבה הפלא, כמעט כל הנהגים שמרו על הימין, או חזרו לימין לאחר עקיפה.

לרגע קיבלתי פלאש-בק מהנהיגה בגרמניה בשנה שעברה :)

הלוואי ותמיד זה יהיה ככה.

לא סימנת את האוטו ב 0:32

פורסם

lesles - תהיה בריא,איך אתה מגהץ באמפרים במהירות כאילו הרנו עם יכולת 4X4+מיגון תחתון למנוע ומרווח גחון מכובד :D

וברצינות,לא בקטע של להטיף,אבל כשיש אזעקה באמת כדאי שתעצור בצד מאשר למהר לאנשהו\מרחב מוגן,גם אם אתה למוד נסיון.

הנסועה המהירה בבאמפרים הינה חד פעמית עקב האזעקה, הם גם מהסוג ה"נעים"- לא גבוהים מדי ויחסית חלקים לעליה\ירידה. בדרך כלל אני על 20+- קמ"ש בבאמפרים, ופחות.

ונסעתי למרחב מוגן, במקום להשאר בשטח פתוח.

פורסם

אם בצד שלך יש קו מקווקו מותר לעקוף,רק בסוף הוא לא הספיק לחזור בזמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכן הוא כתב

סיום עקיפה על קו לבן...

ומר בחור סיים את בעקיפה על הקו לבן בגלל שהוא רצה לעקוף עוד רכב ולא רצה לחזור לנתיב הימיני בזמן.

פורסם

לדעתי זה לא רציני,הוא היה ממש לקראת הסיום,יש פה עבירות הרבה יותר חמורות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי זה כן רציני, במיוחד כאשר בסוף הסרטון אתה יכול לראות בבירור שהייתה תנועה נגדית.

לא הייתה לו שום סיבה לעקוף, התנועה בנתיב שלי זרמה, המהירות הייתה אפילו קצת מעל המותר.

עוד מקרה קלאסי של "תראו כמה גדול יש לי".

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
gtm - אין מה לדעת יותר מדי,תוריד את הסרטים למחשב,תערוך עם WINDOWS MOVIE MAKER או משהו פשוט אחר,ותעלה לחשבון שלך בYT (אם יש לך חשבון GMAIL הוא תקף גם לשם,למקרה שאתה\אחרים לא יודעים.. :))

.

שינסתי מותניים וניסיתי. באמת! המחשב מתנגד לי באופן מילולי+פיזי, ושלח לי הודעת נאצה בזו הלשון:

‏‏"אין אפשרות לייבא את הקובץ C:\Users\גיא\Videos\קטעי נהיגה\רכבים עוברים באדום.MOV

מפני שרכיב ה- Codec הדרוש לשם הפעלת הקובץ אינו מותקן במחשב שלך.

אם ניסית כבר להוריד ולהתקין את רכיב ה- Codec, סגור והפעל מחדש את Windows Movie Maker ולאחר מכן נסה שוב לייבא את הקובץ."

ניסיתי אפילו לגגל את ההודעה הזאת, וגוגל החליט שאני עבריין מורשע:

"400. That’s an error.

Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know.."

נכנעתי.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
נהג חולם תוך כדי נסיעה...

[/QU

מה שמדהים זה שהמזרקה של אגם עובדת!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הבעיה היותר גדולה היא שהוא עקף 2 מכוניות בעקיפה אחת!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
שינסתי מותניים וניסיתי. באמת! המחשב מתנגד לי באופן מילולי+פיזי, ושלח לי הודעת נאצה בזו הלשון:

‏‏"אין אפשרות לייבא את הקובץ C:\Users\גיא\Videos\קטעי נהיגה\רכבים עוברים באדום.MOV

מפני שרכיב ה- Codec הדרוש לשם הפעלת הקובץ אינו מותקן במחשב שלך.

אם ניסית כבר להוריד ולהתקין את רכיב ה- Codec, סגור והפעל מחדש את Windows Movie Maker ולאחר מכן נסה שוב לייבא את הקובץ."

נכנעתי.

תתקין vlc

http://www.videolan.org/vlc/index.html

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...