Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה"חוויות" מהימים האחרונים:

1. פוסטמה שבטוחה שאם היא מאותתת (ועוד ברגע האחרון) זה נותן לה זכות קדימה וכולם צריכים לעבור לדום:

[video=youtube;ggNZh02-Af4]

2. קטנוען "חמודי" שלא בא לו להאט בפסי האטה אחרי, אז מה עושים? עוקפים! על המדרכה...

3. שני דבילים ברצף (השני - נהג מונית) - עצור? פחחחח! הצחקתם אותם!

פורסם

נהג מרתק שמטייל מנתיב לנתיב בסיבובים, ולקראת הסוף מבין שטייל לנתיב הלא נכון, מאותת וחוזר חזרה... אין שכל אין דאגות.

צריך לשלול לפחות ל- 40% מהנהגים את הרישיון עד שילמדו לנהוג.

[video=youtube;4lX8-cyjpfQ]

פורסם
אתה צריך ללמוד לתפעל את המדפסת כמו שצריך

המדפסת צריכה ללמוד לעבוד. זה הכל.

ובחייאת, אני כבר מצטער שפתחתי את המקור בנושא, אבקש לחזור לנושא השירשור ולהפסיק לדבר על מדפסות ושאר ירקות כי זה לא המקום הנכון.

3. שני דבילים ברצף (השני - נהג מונית) - עצור? פחחחח! הצחקתם אותם!

היה רק נדמה לי או שנהג המונית עשה לך "למה מה קרה" עם היד בסוף? כאלה אני הכי אוהב, עושים עבירה, ובאים אליך בטענות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היה רק נדמה לי או שנהג המונית עשה לך "למה מה קרה" עם היד בסוף? כאלה אני הכי אוהב, עושים עבירה, ובאים אליך בטענות.

לא היה נדמה לך.

לא עצר בעצור ומתלונן עליי שאין לי סבלנות (?).

משוגע.

או סתם נהג מונית רגיל לאוסף.

פורסם

מה אתם הייתם עושים אם יש מולכם נהג אמיץ שמוכן להיכנס לחניה בכל מחיר, גם אם זה אומר להיכנס לנתיב שלכם בדיוק כשאתם עוברים שם?

פורסם

תודה על הפרגון ☺

אני משתמש פשוט ב movie maker

לא העורך האידאלי, אבל פשוט וקל לסרטונים קצרים שכאלו, למרות שעושה לי צרות עם העברית, ויש עוד כל מיני מגבלות.

האמת, הייתי שמח למצוא תוכנה שמאפשרת להצמיד טקסט לאובייקט בסרט, כך שהטקסט עוקב אחריו.

פורסם

1) הקטע הראשון בסרטון- צומת יגור, מלפני רכב שסוטה מנתיב הימני לאמצעי (ללא איתות), אני בתגובה מאותות ועובר נתיב כדי לפנות לו מקום וגם כי נסעתי יותר מהר ממנו, בזמן שאני מאותת ועובר נתיב הוא בהנאתו גולש לנתיב שלי גם, וכאשר אני צופר לו הוא לא מבין בכלל מה הוא לא נכון.

2) אין יותר מידי מה לתאר, נהג שוקיסט נכנס לצומת לא פנוי, ובמקום לפנות בלם באמצע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...