Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבל את הטענות שלך.

ונכון, זה לא אידיאלי לבקר ככה לאחר מעשה.

ולגבי התמרור של הנתיב שנסגר, ברגע שאתה רואה דבר כזה, גם אם אין תמרור ואתה מבין שהנתיב שלך הולך להיגמר,

תסתכל לכל הכיוונים לפני שאתה ממשיך כי אולי יש איזה רכב או במקרה נורא יותר רוכב דו גלגלי שאתה יכול לרמוס.

כי במקרה הספציפי הזה כשאתה בימין, שהוא הנתיב שנסגר, היית צריך לתת זכות למי שנמצא משמאלך.

פורסם

מסכים איתך ואני תמיד נוהג כך כשהנתיב שלי נסגר/נגמר אבל במקרה הספציפי הזה כמו שרואים בוידאו, הכביש היה ריק לחלוטין, את הברלינגו ניקיתי מהמוח כי מבחינתי הוא פונה שמאלה וככה זה נראה.

פורסם

בלי להתווכח עם

ובלי להצדיק את

תמיד המצב הזה קורה, שבריון פשוט עושה מה שבא לו על הכביש ואח"כ באים בתלונות למי שנסע כחוק.

היה שלט של השתלבות הנתיב הימני לשמאלי אבל ללא השטויות של הברלינגו דווקא ceyal נהג בימין הדרך ולא עבר נתיבים כמו עפיפון.

לא רוצה להתחיל לשפוט או להתווכח, אבל המצב הזה (שקורה כל הזמן) הוא כ"כ מעצבן.

פורסם

כמה מקרים מהימים האחרונים ברצף:

1. פה אני רוצה לחרוג ממנהגי ולציין לשבח את כל המופיעים בקטע. נהגת נתקעה בכביש 66 קצת לפני צומת מגידו, קודם כל פעלה לפי כל הכללים - אורות חירום, משולש אזהרה, ועברה את הגדר רחוק מאזור הסכנה. הדבר השני שראוי לציון הוא, שטכנאי של חברת "בזק" רואה את הנהגת, קורא לה ונותן לה בקבוק מים. יפה לראות! :)

2. נהג משאית שנחוש בדעתו לפנות בכל מחיר בצומת.

3. נהג ניסאן מיקרה לוקח את הסיבוב מכל הלב, מה שאילץ אותי לברוח למפרץ חניה מימין כדי לא לקחת שום סיכון.

פורסם
עוד אאוץ' (תאונה החל מ3:25, "איכות" הרכבה איטלקית בצד שמאל למטה לאורך כל הסרטון):

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה קרה פה? לפי דעתי הוא נתן גז באמצע הסיבוב והגיע למצב של היגוי יתר שממנו לא ידע איך לצאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק בגלל זה צריך מכונית של 50 כ"ס. לא משנה כמה גז תתן בסיבוב, כלום לא יקרה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

400 כ"ס על צמיגי כביש סטנדרטיים והנעה אחורית בהילוך ראשון או שני, הוא המשיך להחזיק את ההגה שמאלה לגמרי אחרי שהוא כבר התיישר ולתת פול גז, נראה כאילו הוא חלם לרגע, התקף רגעי של איבוד הכרה אולי אפילו.

לא הבנתי מה הנוסע הגאון נוגע לו בהגה בזמן החלקה ? :?

אני תוהה אם הוא קנה את הרכב אחרי הנסיעת מבחן הזאת. :-P

עריכה אחרונה על ידי Miraz
פורסם

הלילה בחיפה יילך לישון רוכב קטנוע שחייב לי את החיים שלו. אני מעוניין לגבות חוב זה במלואו, מטומטמים כאלו צריך לאסור.

אפילו לקחתי את הכרטיס של המצלמה, אבל משום מה היא לא קלטה את זה בכלל והסרטון נהיגה הטרי ביותר שלי הוא של 5 דקות לפני זה...

תיאור המקרה:

נוסע בנתיב השמאלי לפני פנייה שמאלה. רוכב קקנוע החליט לעקוף את הרכב שהיה מלפניו, בעלייה, כך שלא היה לי מושג שיש בכלל קטנוע בכביש לידי. הרכב פשוט הסתיר אותו לגמרי. אה, ושכחתי לציין, שהגאון עשה את זה בטיסה, ישר לתוך מרכז הנתיב שלי. בהפתעה מוחלטת, כשהרכב הנעקף והקקנוע היו במרחק של אולי 2-3 מטרים ממני.

מה שהציל את הקטנוען מלהפוך לכתם על הכביש זה התגובה שלי- מה כבר יכלתי לעשות, ברחתי ימינה קצת. קצת הרבה אפילו. האדיוט היה ממש באמצע הנתיב שלי. וואו, אני כבר ממזמן לא התרגשתי ממה שקורה בכביש, אבל זה היה כל כך קרוב שמצאתי עצמי מקלל. אם לא הייתי מזיז את ההגה במהירות שבה עשיתי את זה, הוא היה כתם. זהו, לא יותר מזה.

מצלמה מחוריינת, אני צריך לקנות אחת חדשה. לא יפה המשחקים האלו שלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פקק לפונים ימינה מהנתיב השמאלי. (מיד לאחר הפניה יש פניה שמאלה שתמיד מלאה)

מה עושה החכם באדם?

שימו לב, עומד בפניה שמאלה, ואז...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...