Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכל מי שחי בסרט וקורא לי אגואיסט שילמד לשמור מרחק ולנהוג בזהירות,

lesles אם כמעט פגעת באגואיסט כמוני זה אומר שיש משהו לא טוב בצורת הנהיגה שלך.

חביבי היחיד שחי כאן בסרט זה אתה.

אם נראה לך הגיוני שפניה\עצירה על כביש בין עירוני כדי לפנות לדרך עפר צריכה להתבצע מנתיב הנסיעה היחידי בכיוון, כנראה שהנהיגה שלך היא הפגומה ולא של כל נהג שמגיע מאחוריך ומופתע ממכשול בכביש. מבלי להתייחס לכמות שדה הראיה שיש למי שבא מאחוריך.

אתה צריך לנסוע לדרום וללמוד מהבדואים, הם יודעים טוב מאוד לפנות לשבילים שלהם מהשולים ולא לתקוע את הנתיב היחידי בכביש.

פורסם
אכן, אני שונא לנהוג בתוך העיר בשעות היום.

היא התחילה להתדרדר עוד כשעמדתי ברמזור, אבל לא ראיתי את זה (כן רואים בסרטון). כשהתקרבתי הייתי בטוח שזה עוד נהג נדחף ברוורס שלא נותן זכות קדימה, אח"כ חשבתי שהנהג התעלף ובפעם השנייה ניגשתי לוודא שאין אף אחד ברכב.

הסרטון הזה כל כך טוב, כי רואים את הבעת הWTF על הפנים שלך. בדקת, ואז רצית לוודא שאתה לא חולם. זה היה מדהים. הייתי רוצה לראות פרצוף של שופט בתאונה מסוג כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סרטון גדול. החלק עם הדייהו גדול. למה היא התחילה להתדרדר דווקא כשהגעתם ולא לפני?

אולי הרעידת אדמה שהייתה אתמול בצפון הזיזה אותה... :wink:

:-D

פורסם

שמע בדרך כלל הסירטונים פה מעצבנים אותי,דווקא שלך מאוד הצחיק אותי עם כול ה ה"סעמק" הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
3 דקות של ביריונים.

וזה רק קילומטר אחד...

תהנו

אוי צומת פת, צומת פת...

ברוב הפעמים שאני נוסע לתלפיות אני מעדיף להמשיך מבגין לכיוון קניון מלחה ורק לא לעבור את הג'ונגל של צומת פת.

אמנם מוסיף לי כמה דקות לנסיעה אבל מוסיף לי כמה שנים לחיים.

(הסססעמק הזה מקצר לנו את החיים...)

(לצערי גם אני חוטא לפעמים בתמרוני הענישה כמו שביצעת אח"כ, ודי מתחרט על זה אח"כ).

פורסם
3 דקות של ביריונים.

וזה רק קילומטר אחד...

תהנו

אני גר קרוב למקום שצולם כל פעם סיוט מחדש גם למי שפונה ימינה וגם למי שפונה אחר כך שמאלה

דרך אגב אני שמעתי שמישהו ניצל מדוח בצומת בקטע הראשון בזכות המצלמה

רועי

פורסם (נערך)

תמרון הענישה הזה הזכיר לי מקרה שקרה לחבר שלי לאחרונה (מאוד שונה אבל הזכיר לי).

מכיוון שעוד אין לו מצלמה תאלצו לדמיין את הסטואציה.

בדרכי לירושלים על כביש 443, הגעתי למחסום של צומת פסגת זאב / מחנה עופר.

בנתיבי ההאטה של המחסום ישנם פסי האטה למינהם שלא קיימים בשולי הנתיב,

כך שאני וכ50% מהעוברים בנתיב נוסעים על השול כדי להימנע מפס ההאטה (עשיתי לעצמי סטטיסטיקות לאחר המקרה).

ובמקרה הזה אני והרכב שמאחורי עברנו את פס ההאטה מהצד (השול), (לא היה לנו גם לאן למהר כי בהמשך היה תור, והרכב שלפנינו נסע באותה מהירות רק על פס ההאטה).

פתאום מגיע רכב מאחורי שנינו ואמנם נוסע על הנתיב אבל עוקף אותנו באופן מופגן (לא היה לו ממש לאן לעקוף כי מלפני על הנתיב התחיל להיווצר תור).

כשהוא הגיע לצידי סטיתי לכיוון הנתיב, צפרתי לו ופתחתי חלון,

הוא טען בתוקפנות שהוא חשב שאני תקוע, עניתי לו שאני וגם הרכב שמאחורי נוסעים כפי שהוא רואה ולא תקועים, אבל בצד כדי להימנע מפס ההאטה כמו שעושות רוב המכוניות בנתיב זה.

ענה לי " מאיפה אני צריך לדעת שאתה דפוק בשכל".

עניתי לא שלא יתמם,

אותתי לשמאל כדי לחזור לנתיב,

הוא צמצם בכח את המרחק לרכב שלפנינו ולא נתן לי להיכנס (אז השתלבתי מאחוריו).

לאחר שניות ספורות הגענו לפס ההאטה האחרון, אז פתאום החלטתי שאולי אני יכול להיות "תקוע" שוב (רק שבד"כ זה לא אומר שאני אחלוף על פני רכב מהשוליים), ופתאום החלאה ראה רכב "תקוע" עוקף אותו מימין לפס ההאטה ומשתלב בכוחניות בחזרה לשמאל.

רגעי האושר הקטנים האלו של לראות את הפרצוף שלו...

(ועדיין הייתי די עצבני מהחוצפה שלו, בלי הסססעמק אבל עם התחושה הנלווית לו)

עריכה אחרונה על ידי lior218

פורסם
3 דקות של ביריונים.

וזה רק קילומטר אחד...

תהנו

וואו... נירא לי שברת את השיא בשרשור של מקסימום חרא במינימום זמן, הזדהתי עם ה"סעמק" :lol: ,

קיבלתי את התרגיל שעשה לך האוטובוס מנהג משאית שבוע שעבר,בתנועה זורמת נכנס עוד קצת ועוד קצת לנתיב שלי תוך כדי התעלמות מוחלטת מזה שאני צופר ומודיע לו שאני נמצא שם עד לנקודה שהוא גורם לי יותר ויותר להתקרב להפרדה עד שאני חייב להאט דרסטית.

פורסם

CEYAL, בהחלט יש ימים כאלה.חולרע אחד אחרי השני אחרי השלישי ואין סוף לטימטום, לחוצפה, לשטויות ולעצבים. בהחלט לא קל.

לפחות אני מנסה להתנחם בעובדה, שכל היונות שנדחפו לפניי, מצאו יונה שנדחפה לפניהם באיזה שהוא שלב- ולרוב זה אכן קורה, לפעמים מול העיניים שלי. קארמה במיטבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...