Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסירטון המחובר רואים בברור שהיית האטה מסיבית על הנתיב עצמו ועצירה כמעט מוחלטת כשלפחות חצי רכב על נתיב הנסיעה!

במיקרה של תאונה ממש לא בטוח שהאשמה המלאה תיפול על נהג האוטובוס.

גם אם כן זה לא ממש משנה,אתה יכול להיות צודק\בסדר\שומר על החוק עד מחר זה לא היה עוזר לך בתאונה שהיית יכולה להגמר ברע.

להבא תשמור יותר על הבטיחות שלך והסובבים אותך ופחות בחוקים היבשים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

זה בסדר, גם החוקים היבשים לא איתו במקרה הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגלל חכמים כמוך - אנשים נפצעו \ נהרגו ( יותר נכון נהרגו ) .

אם אתה מתכנן לעצור או להאט את מהירות נסיעתך מכול סיבה שהיא , עושים זאת כשהרכב נמצא על השול , ואם יש חול אז יורדים לחול .

העיקר להיות כמה שיותר רחוקים מהכביש כי משאיות כבדות נוסעות גם על השול \ חצי - חצי .

אבל אתה מתגרה במזלך והחלטת לשחק משחקים כשאתה חצי בנתיב וחצי בשול- ממש חכם .

תבוא רק לעצמך בטענות .

פורסם (נערך)

המקרה של האוטובוס מזכיר לי בדיוק את המקרה שקרה לי בתחילת החודש.

אני נוסע על 80 קמ"ש בבין עירוני, הרכב לפניי חותך שמאלה תוך כדי בלימה, לפני שאני מספיק להבין מה קורה פה אני קולט מיצובישי לנסר בולמת חזק באמצע הכביש, אז לא היתה לי ברירה ובלמתי וברחתי שמאלה תוך כדי צפצוף. אח"כ התברר שהוד מעלתו עסוק בלהסתכל על הטלפון.

עכשיו, זה לא משנה למה האטתם על הנתיב, מצידי תפנו לשביל עפר, תשלחו הודעות, תשחקו בקנדי קראש בטלפון... רק לא תוך כדי נסיעה על 40 קמ"ש ומטה באמצע נתיב נסיעה בבין עירוני, תודה.

סכנת נפשות!!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

נראה שהחבוב במיצובישי התלבט אם לפנות ימינה. רק שבמקרה הזה, מלבד חוסר האיתות, לא היו ממש שוליים לרדת אליהם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מזווית בא דרך אחר זה נראה שבשביל לקבל דו"ח על זה צריך לנסוע על 4 גלגלים.

רוכבים למיניהם מבצעים את העבירה הזו גם אל מול עיני שוטרי התנועה, והללו מתעלמים ממנה לחלוטין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דווקא בפורומים של אופנועים ברשת ישנה תרעומת רבה על האכיפה הדרקונית על עבירה זו לרכב דו גלגלי בעיקר באזור המרכז על ידי שוטרי מתנא.

פורסם
מישהו אחר היה מקבל על זה דו"ח:

מישהו אחר קיבל על זה דו"ח - מאותו שוטר בטח.

זיהיתי את המקום - חיפה תחתית, הירידה מכביש 22 לקרית הממשלה ורחוב העצמאות. יש את כל אלה שלא מתאים להם לעשות עיקוף דרך בית המשפט ומעדיפים לקחת את הפניה שמצד שמאל בשביל לקצר את הדרך - ובידיוק בשביל זה האריכו שם את פס ההפרדה הרציף בשביל שהחשובים האלה לא יסכנו את שאר פשוטי העם. רוב הפעמים שאני עובר שם עומד בפניה שוטר ונותן דוחות לכל החשובים הללו, והנה מר שוטר עצמו עושה את אותה העבירה בידיוק, בשביל למלא את מכסת הדוחות היומית שלו.

משטרת ישראל - עבריינים ברישיון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מישהו אחר היה מקבל על זה דו"ח:

תשמע.. שוטר שמעלה סרטון עבירה של שוטר אחר.. כל הכבוד על היושר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פשוט שוטר שנמאס לו מהתדמית הבעייתית של המשטרה שנוצרה לעיתים בצדק גם בגלל מקרים כאלה.

ישנם שוטרים שלא שמעו לצערי על המונח דוגמא אישית.

פורסם (נערך)

כביש 66: תאונה עצמית קטנה של משאית עם נגרר - נהג נכנס ומשתפשף בגדר ההפרדה מבטון משמאל, המפרידה בין הנתיבים. בזמן הפגיעה ניתן לראות אבק וכל מיני דברים עפים מהשפשוף הזה. לאחר הפגיעה הנהג מנסה להחזיר את הרכב לנתיב וסוטה ימינה ושמאלה עד אשר מתייצב, וכמו כן הנגרר התנדנד.

חבל שנהגי רכב כבד נוהגים כמו מטומטמים, ומעניין מה גרם לו להיצמד מלכתחילה לשמאל.

[video=youtube;veUDQQryp-E]

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...