Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

"רדיוס"? הנהג משאית היה בנתיב השני הוא תפס את כל הכביש, ראיתי מספיק משאיות ואוטובוסים שביצעו את הפניה הזאת בלי לקחת "רדיוס" של רכבת.

גם אתם לא יכולים לדעת אם נהג המשאית אותת וזה גם לא כל כך משנה, מנקודת המבט של הנהג שנפגע הוא כנראה חשב שהמשאית ממשיכה ישר ואת הסוף אנחנו יודעים.

פורסם

לא נכון להשוות נהגים עם נהגים כי לכול נהג יש את הניסיון שלו .

נהג אחד יפנה בכביש מהנתיב הימני , ונהג שני עם פחות ניסיון לא ייקח סיכון ויעשה סיבוב יותר רחב ( לפי איך שנראה לו לנכון ) .

גם רואים שהמשאית עומדת באלכסון לכיוון הנתיב הימני + הגלגלים מופנים ימינה , וזה רק אומר את הכוונה של הנהג לפנות ימינה בסיבוב רחב .

נהג רכב פרטי טיפש .

נוהג עם הראש בקיר .

פורסם
שכחת 9 מ"מ.

כן, גם זה :)

--------------------

בנוגע למשאית, שימו לב איפה הגלגלים האחוריים שלה, הם בנתיב השמאלי ולא הימני, בהנחה שהוא ניסה לנסוע קדימה ולא אחורה, הוא היה בנתיב השמאלי ועבר לימני.

אין פשוט שום דרך אחרת בעולם שהוא יגיע למצב כזה שהגלגלים האחוריים שלו נמצאים בנתיב אחר, גם אם הוא מנסה לקחת רדיוס סיבוב של 100 מטר, הגלגלים הקדמיים הם אלה שיצאו ראשונים מהנתיב!

אה ובלי קשר לזה הקווים של הנתיבים הם לא ליופי, גם אוטובוס ומשאית יכולים לקחת פניות בלי לחצות ולחתוך אותם.

והמשפט האהוב על שופטי בתי הדין לתעבורה בנושאים הללו: "אם אדוני לא מסוגל לקחת פנייה עם משאית/אוטובוס מבלי לחצות את קווי הנתיבים, אני אעזור לאדוני ואשלול ממנו את רשיון הנהיגה למשאית/אוטובוס".

אין כאן קביעה של מי אשם בתאונה, ייתכן שהרכב הפרטי הפתיע את נהג המשאית בעת מעבר נתיב, אלא שפשוט הטענות שהועלו פה שזה נסיון לקחת סיבוב רחב לא מסתדרות עם הפיזיקה כפי שאנחנו מכירים אותה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3x7r3m3 אמרת את זה יפה מאוד.

__________________________________________________ _____________

למה לתת זכות קדימה?

[video=youtube;K_B-DlRb_NE]https://www.youtube.com/watch?v=K_B-DlRb_NE&feature=youtu.be

בנאדם שמאוד יצירתי שמצא דרך להתעסק עם הפלאפון בלי להסתכן בקנס.

https://www.youtube.com/watch?v=ihCkLjSx64Q&feature=youtu.be

פורסם

בתי המשפט...

בגלל שאם השוטר היה מעקב אותם, מגיש תלונה וכיו״ב, החברה הנ״ל היו גוררים את העניין לבית המשפט, מבזבזים את זמנו של השוטר (מתנדב?) ובסוף עוד יוצאים זכאים מכיון שבאו עם עו״ד.

פורסם

שוטר דביל, אחרי הכשלה אחת או שתיים מכוונות התקנות אומרות שזה נחשב סירוב להיבדק => דינו כשיכור.

שלילה מיידית ל-30 יום והחרמת הרכב ל-30 יום באופן מנהלי, עוד לפני שהבחור היה מספיק להשיג עו"ד או להסתכל על שופט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וזה היה בדיוק המקום של השוטר/מתנדב הזה להכניס לטובי בנינו אלמנט כזה שאולי יישר אותם, או יגרום להם ללכת עקום, שתי האופציות טובות.

החוק והתקנות לצידו, והוא גימגם (בפעולות, לא בדיבור) בצורה כזאת שהם הרגישו שהם יכולים לדרוך עליו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...