Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אף פעם לא ריססתי על מישהו גז מדמיע, אבל אני מניח שאפשר לפתוח קצת את החלון, כשהוא מגיע אליו לרסס אותו במקביל לעצימת עיניים. אולי זה יעבוד. אם תהיה רוח אז אכלתי אותה גם. צריך לזכור שאסור להחזיק אמצעים אחרים ברכב (סכין למשל), אז זה הפתרון החוקי היחיד לסיטואציות כאלה.

מה שאני כן יודע מניסיון בתרגול צבאי, הוא שהגז הזה משפיע גם אם מרכיבים משקפיים - כנראה נכנס גם מהצדדים.

בנוגע לגז עצמו לא קניתי, לקחתי מאחותי שהיו לה 2 מהצבא. מניח שניתן לרכוש מריקושט, החיילות חייבות ללכת עם זה אז בטח יש שם.

ולמה אני צריך לחכות עד שהמשטרה תבוא? הריי הוא תקף אותי ואני התגוננתי. אם אחכה השפעת הגז תעבור, אז מה עשיתי בזה?

פורסם
אני אף פעם לא ריססתי על מישהו גז מדמיע, אבל אני מניח שאפשר לפתוח קצת את החלון, כשהוא מגיע אליו לרסס אותו במקביל לעצימת עיניים. אולי זה יעבוד. אם תהיה רוח אז אכלתי אותה גם. צריך לזכור שאסור להחזיק אמצעים אחרים ברכב (סכין למשל), אז זה הפתרון החוקי היחיד לסיטואציות כאלה.

מה שאני כן יודע מניסיון בתרגול צבאי, הוא שהגז הזה משפיע גם אם מרכיבים משקפיים - כנראה נכנס גם מהצדדים.

בנוגע לגז עצמו לא קניתי, לקחתי מאחותי שהיו לה 2 מהצבא. מניח שניתן לרכוש מריקושט, החיילות חייבות ללכת עם זה אז בטח יש שם.

ולמה אני צריך לחכות עד שהמשטרה תבוא? הריי הוא תקף אותי ואני התגוננתי. אם אחכה השפעת הגז תעבור, אז מה עשיתי בזה?

זה החוק

פורסם

הרגה אותי האישה הזאת איך היא צרחה על האישה בסיטרואן D: אבל בצדק מה נראה לה שהיא לא עוצרת בעצור?!

אני שם לב שהרבה אנשים מתעלמים מתמרור עצור , עצור צריך לעצור! ...

יש מצב היא התפרצה לצומת וסיכנה תאישה המבוגרת וכמעט נכנסה בה..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

גיא, תיזהר עם השטויות האלה.

מדובר בתקיפה לכל דבר גם אם אתה חושב שמדובר בהגנה עצמית.

פורסם

זה הבעיה במדינה שלנו שכל דבר שתחזיק אם זה בגופך או ברכבך ייחשב כנשק , מה גם אם חס וחלילה אתה מגיע למצבים של סכנת חיים בעקבות תקריות כאלה ואחרות יאשימו אותך בתקיפה ואילו את התוקף יישחררו ואז אכלת אותה ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בסרטון עם הקמרו , אם היה שוטר, מה היה הדו"ח שהוא היה מקבל ? כעקרון קשה להגיד אם הוא עבר באדום או לא כי הרמזור שמאלה (אחרי שהוא לקח ימינה ופירסס) נועד למי שבא מהכיוון הנכון של הכביש . זה היה מסתכם בנסיעה נגד התנועה ? ובעלייה על אי תנועה מצוייר (אם היה איפה שהוא פרסס אחרי הפניה ימינה) ?

פורסם

יש לך פה חציית שטח הפרדה על ידי רכב ("אי תנועה מצויר" סעיף 5952, 250 ש"ח ללא נקודות), נהיגה בכיוון ההפוך בכביש חד-סטרי (סעיף 5430, 500 שקל ו-6 נקודות), אי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור (סעיף 3797, 500 שקל ו-6 נקודות).

סה"כ תיאורטית יש פה 1250 ש"ח ו-12 נקודות, אם זה לא מספיק אז אם יש דבר שלא חסר בסל עבירות התעבורה זה עבירות סל, רק לבחור ולזרוק לסל:

נהיגה בקלות ראש (סעיף 2011, הזמנה לדין ו-6 נקודות)? בקלות.

או הסעיף האח נהיגה בחוסר זהירות (סעיף 2429, 500 שקל ו-6 נקודות)? בקלות.

הפרעה לתנועה / עיכוב התנועה (סעיף 6245, 500 שקל ו-4 נקודות)? בקלות.

נכון שיש הנחייה לתת דו"ח רק על העבירה החמורה ביותר, אבל בינינו, זה קצת קשה להחליט מה חמור יותר, נהיגה בכיוון ההפוך בכביש חד-סטרי, או אי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור, ובנוסף לזה אם השוטר יגיע לבית המשפט ויתאר את מה שהנהג הזה עשה, אני דיי בטוח שאף תובע או שופט לא יבואו בטענות שהשחילו לו גם הפרעה לתנועה וגם נהיגה בקלות ראש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גיא, תיזהר עם השטויות האלה.

מדובר בתקיפה לכל דבר גם אם אתה חושב שמדובר בהגנה עצמית.

כן, ברור. אני נזהר, זה רק למקרה חירום קיצוני.

זה הבעיה במדינה שלנו שכל דבר שתחזיק אם זה בגופך או ברכבך ייחשב כנשק , מה גם אם חס וחלילה אתה מגיע למצבים של סכנת חיים בעקבות תקריות כאלה ואחרות יאשימו אותך בתקיפה ואילו את התוקף יישחררו ואז אכלת אותה ...

בגלל זה צריך שהתוקף האמיתי יתקוף ראשון, ואז מרססים אותו ואז הוא מנוטרל ומפסיק לתקוף.

בשילוב עם מצלמת הרכב שמתעדת הכל (מי תקף ומי הגן על עצמו), אני לא מאמין שהתוקף יטען ההפך.

ובקשר לחוק - אני מעדיף שיטענו שתקפתי ולא לשבת בלי עין, עם אף שבור ומדמם ועם יד שבורה בבית חולים.

פורסם

נראה שאתה מודע לחוק וזה מצוין.

כל עוד תקפו אותך והשתמשת בכח סביר כדי להדוף את התוקף ולאחר שהצלחת לנטרל את האיום לא המשכת להשתמש בכח, אתה מכוסה.

כמובן שכנראה שיגררו אותך לבית משפט אבל שם תזוכה.

פורסם

שיט,זה היה באמת קרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...