Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנהג הראשון נדחף.

הנהגת השניה? אולי, רק אם גרמה לך לבלום.

מאיך שזה נראה בסרטון היא השתלבה באלגנטיות יחסית בלי להפריע.

אולי אני לא אומד את המרחקים נכון בגלל עיוות של התמונה.

בכל אופן, היא מצד אחד לא בסדר בכך שעוקפת מימין, אך מצד שני היא כן בסדר בכך שחזרה לימני מיד אחרי העקיפה.

לו כל הנהגים הוא נוהגים כמוה, הנתיב האמצעי היה דליל יותר והיא היתה יכולה לעקוף מהאמצעי.

"

פשוט נסעתי אחרי מישהו שלא נסע מהר" - ולמה זה אמור למנוע ממך לחזור לימני אם אתה לא עוקף שם אף אחד? (ואני לא מדבר על המשאית שהיית רחוק ממנה).

נהיגה רציפה? מה זה אומר? לעבור כמה שפחות בין נתיבים?

כולם אומרים שבגרמניה נוהגים כמו שצריך לפי הספר.

אני נהגתי שם אלפי ק"מ בקיץ שעבר, ושם תמיד נוסעים בימני פרט לעקיפות, לא עוקפים מימין בכלל, ומיד לאחר עקיפה חוזרים לימני, גם אם 100 מטר קדימה יש רכב שזוחל בימני.

דבר זה מאלץ אותם לעבור בין נתיבים כל 20 שניות, אם הימני דליל במכוניות אבל כאמור, זה לפי הספר וזה תקין? אולי.

אם הימני עמוס במכוניות, אז הנהגים הממהרים שומרים על האמצעי וחוזרים פחות לימין.

אני לא כאן לקבוע מה בטוח יותר או טוב יותר, נהיגה רציפה, או זגזוג בין נתיבים כמו בגרמניה, אבל הסדר בכביש גורם לנהיגה להרגיש בטוחה בהרבה - אין הפתעות ואתה יכול לנסוע באיזו מהירות שתרצה בלי מתנחלים בשמאלי \ אמצעי.

אם אנחנו נדאג לשמור על הימין, כל הממהרים יעקפו משמאל.

עריכה אחרונה על ידי liav.h
פורסם (נערך)

liav.h

מה העקשנות הזו שאתה מצדיק עבריינים?

לשאלתך - כן. היא גרמה לי להוריד רגל מדוושת הגז ולהאט את המהירות שלי.

עד כאן בסדר?

ככל הנראה אין לך מצלמה ברכב כי מה שנראה לך "רחוק", בעיניים ללא עדשה רחבה ובמהירות של 100 קמ"ש זה מאוד קרוב.

אין דבר כזה "לעבור באלגנטיות" אם יש רכב שאתה גורם לו לשנות מהירות / נתיב.

עריכה (תוספת):

כנראה שאתה לא נוהג ככה, אז "נהיגה רציפה" זה אומר שרוב הנסיעה אני על מהירות קבועה (או לפחות משתדל).

עוזב דוושת גז הרבה לפני שאני מתקרב לרכב לפניי כדי לא להיצמד אליו.

לא מאיץ כמו מטורף כדי להראות לכולם שהרכב שלי עושה 0-100 תוך 6 שניות (בייחוד אם מישהו מנסה להיכנס לנתיב הרבה קדימה).

אז לפחות ממני על הכביש אין הפתעות.

קפיש?

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם
חברים, שחררו.

הנה סרטון נחמד שמצאתי:

לא ראיתי את כל הסרטון, אבל מהחלק שכן ראיתי, מה לעזאזל קורה ב 3:15?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
liav.h

מה העקשנות הזו שאתה מצדיק עבריינים?

לשאלתך - כן. היא גרמה לי להוריד רגל מדוושת הגז ולהאט את המהירות שלי.

עד כאן בסדר?

ככל הנראה אין לך מצלמה ברכב כי מה שנראה לך "רחוק", בעיניים ללא עדשה רחבה ובמהירות של 100 קמ"ש זה מאוד קרוב.

אין דבר כזה "לעבור באלגנטיות" אם יש רכב שאתה גורם לו לשנות מהירות / נתיב.

עריכה (תוספת):

כנראה שאתה לא נוהג ככה, אז "נהיגה רציפה" זה אומר שרוב הנסיעה אני על מהירות קבועה (או לפחות משתדל).

עוזב דוושת גז הרבה לפני שאני מתקרב לרכב לפניי כדי לא להיצמד אליו.

לא מאיץ כמו מטורף כדי להראות לכולם שהרכב שלי עושה 0-100 תוך 6 שניות (בייחוד אם מישהו מנסה להיכנס לנתיב הרבה קדימה).

אז לפחות ממני על הכביש אין הפתעות.

קפיש?

מה אני כתבתי, ומה טענת שכתבתי??

איפה כתבתי שאני מצדיק אותה?

היא עקפה מימין ולכן היא עבריינית. ואם היא אילצה אותך לבלום, אז זה אפילו חמור יותר. כתבתי איך זה נראה בסרטון עם הסתייגות (כי אני יודע שהמצלמה לא משקפת את המציאות. יש לי מצלמה ברכב - ואפילו העליתי סרטון לפני כמה ימים בשרשור הזה (דפדף קצת אחורה)).

בסה"כ התכוונתי שאם הנחתי נכון - שנהגת בנתיב האמצעי לאורך זמן, כשהימני פנוי ולא חזרת אליו, אז גם אתה לא טלית שכולה תכלת.

אם תשתדל לשמור על הימין כשהוא פנוי, אף אחד לא יעקוף אותך מימין.

אני איני נהג פרוע, כמעט ולא משתמש בבלמים (ברכב אוטומט).

משחק בעיקר עם הגז, ועוזב אותו מוקדם מרוב הנהגים סביבי, ומגיע לרמזור אדום במהירות איטית.

כשאני רואה אורות בלימה כמה רכבים קדימה, אני מיד מוריד רגל מהגז, ובד"כ לא נוגע בבלמים בכלל.

אבל אני לא נהג איטי - לא אוהב לנסוע על 90 באיילון או כבישים מהירים אחרים, אלא על 120.

לכן מפריע לי כשמישהו סתם נוהג באמצעי כשהימני ריק, ומאלץ אותי לעבור שני נתיבים שמאלה רק כדי לעקוף אותו.

הייתי שמח לנהוג "נהיגה רציפה" על 120 קבוע באיילון, כשהוא לא עמוס. לצערי זה לא אפשרי בגלל המתנחל התורן בשמאלי, ובעצם, כל נהג שנמצא בנתיב לא ימני שלא לצורך עקיפה.

היות ולא ראיתי את הדקה המקדימה למה שהעלית, אני לא קובע שזה מה שקרה, אלא רק מניח זאת.

אם זה לא לא המצב, שכח ממה שכתבתי.

נ.ב.

צפה בסרטון שהעליתי (וגם בסרטונים נוספים בשרשור זה), ותכיר יותר טוב את הרגלי הנהיגה שלי.

פורסם

ליאב,

אתה יכול גם לראות את כל הסירטונים שהעליתי או ישירות בערוץ ה-YouTube שלי ולהבין איך אני נוהג.

אתה לא יכול לשפוט אם אני נוהג לאורך זמן בנתיב אמצעי כאשר אורך הסירטון הוא 9 שניות.

בנסיעה הקבועה שלי בין ירושלים-ת"א וחזרה אני נמצא בנתיב ימני או הכי ימני בערך כ-95% מהזמן.

בפקקים אין דבר כזה נהיגה רציפה אבל רוב הנסיעה שאני מבצע היא בסוף שעות העומס או אחרי שעות העומס אז זה אפשרי.

לא תמצא אותי "מתנחל" בשמאלי או באמצעי (אבל כן בימני).

דוגמא טובה זה בכביש 1 מכיוון ת"א, כאשר אני עובר את הפניה ימינה לכיוון מודיעין, אני לוקח את האמצעי כי הנתיב האמצעי מתפצל לימין וישר לירושלים.

שם אנשים מופרעים עוקפים אותי מימין (אלו הממשיכים למודיעין) או עוקפים משמאל ו"חותכים" אותי כי הם צריכים ימינה.

בנוסף, אני לא נוסע לאט אלא בין 100 ל-110 ועדיין מרגיש שאני נוסע רוורס.

אישית לא הייתי רוצה לצפות בסרט של שעה נסיעה כדי לראות סתם נהגים מתפרעים כי כולנו חשופים לזה ולכן אני לא מעלה דברים כאלו אלא רק באמת דברים חריגים / מעצבנים / מסוכנים.

פורסם

כן זה מטרונית.

ולא היית תאונה המזל של אותה בחורה,שנהג המטרונית היה ערני והספיק לבלום ולסטות שמאלה בשנייה האחרונה,גם היא נתנה ברקס ברגע האחרון.

אחרת המטרונית היה נכנסת ישירות בא.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

צריך להוציא חוק שמעל גיל מסוים לא מחדשים את הרישיון נהיגה.

אנשים בגילאים האלה הם פצצה מתקתקת, הם לא מודעים למה שהם עושים והם סתם מסכנים את כולם ובמיוחד את עצמם.

כנ"ל לגבי קולנועיות ודומיהם, פשוט לאסור עליהם להסתובב בכבישים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...