Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכות קדימה לרכב שמנסה להתשלב זה משהו שכבר לא מקובל בימינו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שהנהג מתמהמה אז לא, אם אני יתחיל לתת לכל אהבל שלא יודע לעבור נתיב להשתלב אני בחיים לא יגיע ליעד.

ובכל מקרה פעם אחרונה שבדקתי הזכות קדימה שלי, אז שהוא יחכה.

פורסם

אני מריח 5 דפים של תגובות על התגובה האחרונה שלך ...

הוא כבר התחיל להחליף נתיב ואתה רואה שזה נהג לא עירני לסביבה שלא משתמש במראות, אז אתה פשוט מהמר שתספיק להדחף בינו לגדר ושהוא ימשיך להחליף נתיב באותו קצב ויבחין בך כשתהיה לידו ?

פורסם

השתמשתי בצופר אז האמנתי שבסופו של דבר הוא ישים לב אלי.

שראיתי אותו הייתי על 120 קמ"ש וממש לא מיהרתי, הורדתי רגל מהגז ונתתי לו מספיק זמן ומרווח לעבור נתיב בנוחות ובכיף.

אבל שהנהג לא החלטי ומתמהמה אני סתם מבזבז את הזמן שלי ומעכב את הרכבים שמאחורי, אם הוא לא מצליח לעבור שייתן לי את הזכות קדימה שמגיע לי ויעבור אחרי.

העלתי את הסרטון הזה פחות בגללי אלא בגלל הנהג ממול שגרם לנהג הסעות לסטות, ובנוסף לקח לו שעה לעבור נתיב ולעקוף את המשאית.

פורסם (נערך)

כשאני מסתכל על הסרטון האחרון ומבלי להיכנס לגופו של עניין, זה מזכיר לי שבזמן האחרון שמתי לב שכשאני נמצא בנתיב הימני ומאותת שמאלה ורואה רכב ממש רחוק מאחור, פתאום כל סוזוקי אלטו או קיה פיקנטו נהפכת למטוס סילון! (שלא נדבר על איביזות שחורות עם סאנרוף או הונדות). הנהגים מאחור רואים שאני מאותת ופשוט לוחצים על הגז עד הסוף בכל הכוח העיקר שמישהו לא ייכנס מלפניהם. זה נראה מהמראה המרכזית כאילו הטורבו שלהם נכנס בדיוק איך שאני מאותת...

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

יש לי את זה בסרטון:

https://www.youtube.com/watch?v=kaK0lTsLiRc

אני ממש לא חוסם בכוונה, אתה יכול לראות בGPS של המצלמה שהמהירות יורדת ולא עולה.

אני תמיד נותן לנהגים להשתלב, אבל אם הם מעופפים, או פשוט לא יודעים לעבור נתיב אז שיתנו לי לעבור ושיעברו אחרי.

פורסם
כנראה שאתה מאותת מוקדם מדי, אני מאותת ובן רגע סוטה לנתיב.

מבחינה חוקית זה לא טוב לעשות את זה בפתאומיות, מבחינה מעשית בארץ לפעמים עדיף ככה, באמת יש תופעה של האצה רק כדי לחסום את מעבר הנתיב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

קיבלתי היום הבהובים למראה ממרחק 300 מ' כשיצאתי לעקיפה. התעלמתי, השלמתי את העקיפה ונסעתי עוד איזה חצי קילומטר עד שהמהבהב התקרב אלי (כמובן שהוא התנחל בשמאלי, אני כבר מזמן הייתי בימני מבין 3 נתיבים).

Car141 - הנהיגה שלך היא מטופשת עד חסרת אחריות. להדחף כך כאשר הטמבל מימין מתעקש להחליף נתיב? לא רחוק ממעבר מהפורום ל-HNN.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זכות קדימה לרכב שמנסה להתשלב זה משהו שכבר לא מקובל בימינו?

תיקון - מעולם לא היה מקובל, וזכות הקדימה לא שלו ולא הייתה שלו.

זכות הקדימה בעת מעבר נתיב היא לרכב הנמצא בנתיב ולא לרכב שעובר נתיב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...