Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Car141 - הנהיגה שלך היא מטופשת עד חסרת אחריות. להדחף כך כאשר הטמבל מימין מתעקש להחליף נתיב? לא רחוק ממעבר מהפורום ל-HNN.

העקיפה שהוא עשה ממש לא במקום,יום אחד זה יגמר רע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

חברים תודה על הדאגה אבל אתם ממש מגזימים.

אתם רק רואים את הסרטון, אתם לא שומעים את הצפירות או רואים את שפת הגוף של הנהג.

אני מאמין שאני יהיה בסדר ולא יופיע בHNN בזמן הקרוב.

__________________________________________________ __________________________________________________

קודם מתפרצים לכביש ואחר כך בודקים אם יש שם רכבים:

[video=youtube;B-UQ3bD5CCw]https://www.youtube.com/watch?v=B-UQ3bD5CCw&feature=youtu.be

כמו תמיד במצלמה הכל נראה יותר רחוק ופחות מלחיץ מאשר במציאות.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם
חברים תודה על הדאגה אבל אתם ממש מגזימים.

אתם רק רואים את הסרטון, אתם לא שומעים את הצפירות או רואים את שפת הגוף של הנהג.

אני מאמין שאני יהיה בסדר ולא יופיע בHNN בזמן הקרוב.

__________________________________________________ __________________________________________________

קודם מתפרצים לכביש ואחר כך בודקים אם יש שם רכבים:

[video=youtube;B-UQ3bD5CCw]https://www.youtube.com/watch?v=B-UQ3bD5CCw&feature=youtu.be

כמו תמיד במצלמה הכל נראה יותר רחוק ופחות מלחיץ מאשר במציאות.

phpNrd9ZF.jpg

פורסם

car 141, אתה יכול לכתוב מגיע לי כמה שאתה רוצה, אבל אתה גם יכול להיות בנאדם אדיב ונחמד, ולתת לזקן החביב להשתלב, הרי אם היית עומד ברחוב וזקן היה מבקש ממך בנימוס לעבור, ומחכה לראות שתסכים, כדי לא להפריע לך - מה אז היית עושה?

למה זה שונה ברכב? ועוד אתה כותב שאתה לא ממהר, אז מה איכפת לך להוריד רגל מהגז ולתת לו להתשלב בזהירות שבה הוא רוצה להשתלב?

לפעמים אני מרגיש שהישראלי הופך לגוש קקה בשנייה שהוא מניע את האוטו, אותו אדם שאומר סליחה, תודה ועוזר לזקנים לחצות את הכביש הופך להיות זה שאף אחד לא יעקוף אותו ואף אחד לא ידחף לו ויהיה מה ברגע שהוא מעביר לD.

כולה זקן חביב שלא בטוח בעצמו ומנסה לעבור נתיב, מה אתה נדחף לו בכח, מי ישמע היה שם לאן לטוס עם כל העומס הזה.

*אחרי זה אתם מתפלאים למה אף אחד לא שומר על הימין, בדיוק בגלל זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

^

אני שומר על הימין אחרי שאיימו עליי בדו''ח :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
^

אני שומר על הימין אחרי שאיימו עליי בדו''ח :lol:

אם כך הלוואי שהיו מחלקים ליותר אנשים דו"חות על העניין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תכלס אתה צודק,כי לי זה ממש שינה את הרגלי הנהיגה.

פורסם

תיקון קל לסיפור, הבחור שאתם מדברים עליו גג בן 30-40, שאמרתי זקנים התכוונתי לבחור החביב שהסיט את הרכב הסעות ופחד לעבור נתיב.

אני יסביר לך שוב בסרטון הלא ערוך היה בינינו מרחק ענק, היה לו כל כך הרבה רווח ביני לבין הנהג הסעות שחמישה רכבים היו יכולים להיכנס שם.

תמונה להמחשה:

ללא שם141.jpg

הוא נמצא במקביל לנהג הסעות אפילו כמה מטרים אחריו, מה הקטע להתמהמה שעה ולהתחיל לעבור נתיב דווקא שאני שני מטר ממנו?

נהגים כאלה יחכו שאני יעבור ואז יעברו אחרי, זה מה שחסר לי עכשיו שהוא יתנחל בשמאלי ואני יתקע מאחוריו?

פורסם
car 141, אתה יכול לכתוב מגיע לי כמה שאתה רוצה, אבל אתה גם יכול להיות בנאדם אדיב ונחמד, ולתת לזקן החביב להשתלב, הרי אם היית עומד ברחוב וזקן היה מבקש ממך בנימוס לעבור, ומחכה לראות שתסכים, כדי לא להפריע לך - מה אז היית עושה?

למה זה שונה ברכב? ועוד אתה כותב שאתה לא ממהר, אז מה איכפת לך להוריד רגל מהגז ולתת לו להתשלב בזהירות שבה הוא רוצה להשתלב?

לפעמים אני מרגיש שהישראלי הופך לגוש קקה בשנייה שהוא מניע את האוטו, אותו אדם שאומר סליחה, תודה ועוזר לזקנים לחצות את הכביש הופך להיות זה שאף אחד לא יעקוף אותו ואף אחד לא ידחף לו ויהיה מה ברגע שהוא מעביר לD.

כולה זקן חביב שלא בטוח בעצמו ומנסה לעבור נתיב, מה אתה נדחף לו בכח, מי ישמע היה שם לאן לטוס עם כל העומס הזה.

*אחרי זה אתם מתפלאים למה אף אחד לא שומר על הימין, בדיוק בגלל זה.

אם מישהו לא אדיב ונחמד אליך זה אומר שאתה מקבל Get out of jail free card כנגד כל עבירת תנועה שעשית?

סתם לשם הקבלה אם מישהו לא אמר לך "בוקר טוב" זו סיבה טובה שתוכל לפרק אותו מכות ולא תהיה עבריין?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אלו שתי מצלמות נפרדות.

בהמשך לתגובתי לshellcase(פשוט שכחתי לרשום את זה), אם אתה לא מכיר את כביש 22 אז תדע שזה כביש מהיר וממש לא היה עומס או פקקים בשעות האלו.

שאני מסתכל על הסרטון אני רואה נהג בן 30-40(אם הגיל כל כך משנה לך) שניסה לעבור נתיב בכוח ולא נתן לי זכות קדימה, ואני רואה נהג מבוגר בן 70 שכמעט נכנס ברכב ההסעות ומאוד מתקשה לעבור נתיב.

אני ממש לא רואה איפה התנהגתי כמו גוש קקה.

מיד אחרי שהנהג המבוגר סיים להתפרע(בטח לא כל יום הוא מצליח לעבור נתיב) ולעקוף גם את הרכב שהיה אחרי המשאית חזרתי לשייט ב120+ קמ"ש.

בשביל מה הוא עקף את המשאית? לפני שהוא עקף את המשאית הוא נסע 95 קמ"ש ולא הפריע לאף אחד, בזמן שהוא ניסה לעקוף את המשאית הוא כמעט גרם לתאונה עיכב את התנועה ובסוף חזר לנסוע על 95 קמ"ש.

זו עקיפה כל כך מיותרת ומפגרת, אתה רוצה לעקוף את המשאית כדי שתוכל להמשיך לנסוע באותה המהירות אחריה? סבבה רק אל תגרום לתאונה על הדרך.

וזה שיש אנשים שלא יודעים לעבור נתיב, ולצערי יש הרבה כאלה זה לא אומר שהם עכשיו צריכים להתנחל בשמאלי ולגרום לכולם לעקוף אותם מימין.

אם הם לא יודעים לעבור נתיב שיחזרו לעשות שיעורי נהיגה או שפשוט לא ינהגו.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

נדב,

לגבי הנהג הראשון, אתה צודק - הוא באמת חתך אותך על הקשקש וסיכן את שניכם בתאונה.

לגבי הנהג השני - אני חושב ששניכם אשמים במידת מה.

הוא אשם על כך שעקף מימין, אבל בניגוד לנהג הראשון, רואים שהוא עשה זאת בזהירות - הוא אותת ועבר לאט בלי להפתיע אותך.

אתה אשם שעברת לנתיב האמצעי מוקדם מדי (התחלת עקיפה מוקדם מהרצוי, שנמשכה לאורך זמן רב).

יכולת לנהוג בימני עד למרחק מהמשאית שבו אתה נמצא בשניה ה-0:16 בסרטון ורק אז לבצע את העקיפה, ולא לעבור לאמצעי כשאתה מרוחק יותר מ-100 מטר ממנה. אם היית נוהג כך, אני בטוח שהוא היה עוקף אותך מהנתיב האמצעי בשניה ה-0:12 ואז הכל היה בסדר.

אני כמובן לא מצדיק אותו, אך אני בטוח שהעובדה שלא נהגת בימני עד 0:16 הובילה אותו לביצוע העקיפה מימין.

פורסם

liav.h

,

לא מדויק.

אני דואג לנהיגה כמה שיותר רציפה.

לא עברתי לנתיב אמצעי מוקדם מידי, פשוט נסעתי אחרי מישהו שלא נסע מהר ואני לא חמור כדי לעבור לשמאלי בשביל לעקוף מהר יותר בשניה וחצי.

היא נדחפה.

היתה יכולה לעבור מאחורי ולעקוף אבל לה כן היתה חשובה השניה וחצי האלו.

לא התעללתי בכם בסירטון של שעה וחצי, אבל היא המשיכה לאחר מכן לעבור לנתיב ימין והמשיכה לעקוף מימין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...