Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
באשר לחלק השני, הוא בנה על זה שאתה נצמד לשמאל והוא משתלב לימין. אגב, זה לא מצולם בקריית חיים?

לא אפשר היה לדעת את זה בוודאות והעדפתי לא לקחת צ'אנס. אכן, הסרטון צולם בקרית חיים.

פורסם
שני קטעים שקרו לי היום. זה היום הראשון שלי עם המצלמה.:

https://www.youtube.com/watch?v=G6yJ8HmtKbs&feature=youtu.be

לצערי ה-windows movie maker הוריד טיפה את האיכות, וכנ"ל לגבי youtube.

לגבי החלק הראשון.

השדה ראיה שלו מוגבל מאוד, היה רצוי לתת לו לצאת החוצה מהחנייה, לא קורה כלום אם מתנהגים קצת באדיבות. החלטת לא לתת לו, תצפור לו קצת לפני ולא בדיוק שאתה תמצא מאחוריו.

דרך אגב, במקרה והוא היה נכנס בך, יש סיכוי שהיו דוחפים לך אשמה תורמת.

פורסם

עוד כמה הרפתקאות נבחרות מכבישי ארצינו:

הראשון: כביש י-ם ת"א אחרי מחלף ענבה (א"אלט) - "שמישהו ינופף לגיברת שיש גם נתיב ימין!"

אני אחסוך לכם "סבל" מיותר - שום דבר לא קורה בסירטון חוץ ממראה של "מתנחלת" לא חוקית בשמאל.

השני: אם נתיב ימין חצי חסום, למה בכלל להתאמץ? ניסע בשמאל. לגמרי בשמאל.

השלישי: חוצפה שקשה לדמיין! למרות שיש ירוק, אף אחד לא נוסע. למה?

הפתרון כמה שניות קדימה אחרי שעקפתי את השיירה:

מישהו עסוק בלהעלות נוסעת. "אז שכולם ימתינו בסבלנות! מה קרה? אתה ממהרים לאנשהו?"

פורסם
לגבי החלק הראשון.

השדה ראיה שלו מוגבל מאוד, היה רצוי לתת לו לצאת החוצה מהחנייה, לא קורה כלום אם מתנהגים קצת באדיבות. החלטת לא לתת לו, תצפור לו קצת לפני ולא בדיוק שאתה תמצא מאחוריו.

דרך אגב, במקרה והוא היה נכנס בך, יש סיכוי שהיו דוחפים לך אשמה תורמת.

על מה היו דוחפים לו אשמה תורמת? הזכות קדימה המלאה היא של הרכב המצלם. הרכב שנוסע לאחור צריך לחכות שם גם עוד 40 דקות עד שהנתיב יהיה פנוי לגמרי.

אם הרכב המצלם ירצה הוא ייתן לו להשתלב, אך הוא לא חייב.

פורסם (נערך)

בגלל שכבר מרחוק ראו את המסחרית שהיא בתהליכי נסיעה לאחור, לא שהנהג מסחרית התפרץ במהירות החוצה.

צודק או לא, רשעות של חברות הביטוח?

http://www.bizportal.co.il/article/136019

נ.ב

בעבר ברחוק, חברת ביטוח ה"שחילה" לאח שלי גם מצליח דומה וקטן, רכב שנסע לאחור נכנס בו והחברת ביטוח ניסתה את מזלה.

אז בכביש כדאי להיות חכם ולא צודק.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

חברים, העלתי עכשיו את החלק הראשון שוב, רק שהפעם אתחיל אותו כמה שניות לפני כן. התכוונתי לאפשר לרכב לנסוע, הוא התחיל לנוע אך עצר:

https://www.youtube.com/watch?v=vAWPPhL9Lqk&feature=youtu.be

TRONCHO, אני משתדל מאד להיות אדיב כלפי רכבים והולכי רגל, ואני לא אומר זאת סתם:

https://www.youtube.com/watch?v=cCBKTYYBnhw&feature=youtu.be

פורסם (נערך)

כמה מקרים הזויים לגמרי מהיום:

1. כביש 65, אני בימני, הנתיב פנוי לגמרי... וכולם מתנחלים בשמאלי אחד אחרי השני! אז כמיטב המסורת החלטתי לנצל את הנתיב המהיר שמיועד לעקיפות בלבד בישראל (הימני) ולנסוע לדרכי. שימו לב שהמיצובישי לנסר היתה עם לוחית רישוי של ירדן (לא שגרירות. ממש רישוי ירדני...), אבל בישראל תתאים עצמך למקומיים ותנהג כמו ישראלי.

[video=youtube;C-Hj32-czCs]

2. כביש 66, אני נוסע על 80 קמ"ש ופתאום יוצאת לי יונדאי גטס מאחת הפניות, תוך קיפוח בוטה של זכות קדימה. מרגע שראיתי אותה ועד שהגעתי אליה הורדתי 50 קמ"ש (לא היתה בלימת חירום בשום מצב. ראיתי את הנהגת בזמן. כשהגעתי אליה היא היתה על 30 קמ"ש, בדיוק האיצה בהשתלבות). מבחינתי מדובר בחוצפה שאין כדוגמתה, מילא להתפרץ, מילא להפריע, אבל להוריד 50 קמ"ש כדי שהיא תיכנס לכביש?! סגירת המעגל היתה בהמשך כפי שניתן לראות, בעקיפה כי בנוסף לכל היא נסעה מתחת למהירות המותרת.

3. כביש 70, אני בכביש שירות ופונה ימינה בכניסה לתחנת דלק - אבל פוגש תוך כדי הפניה בנהג וולוו שנחוש להיכנס באין כניסה (לצאת מהתחנת דלק מהכניסה...), וכנראה שאח"כ גם נסע בנתיב שירות נגד כיוון התנועה. אין, זה נהג גאון!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

את הוולוו רואים יוצא לכביש המהיר לקראת סוף הסרטון...חצי נחמה :?

(למרות שטכנית אני לא רואה שם שילוט שאוסר את המעשה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

הוולוו יצא לנתיב ממנו הגעתי, רק לא שמתי לב אם הוא פנה שם ימינה או שמאלה. אם פנה שמאלה הוא נסע נגד הכיוון (וזה הגיוני, כי יש שם חברות היי טק שבצורה כזאת מגיעים אליהן מבלי לעשות סיבוב גדול).

בנוגע לתמרור אין כניסה, האמת כשצפיתי בסרטון גם אני לא רואה אחד כזה, אבל חייב להיות איפשהו - זאת כניסה לתחנת דלק והיציאה נמצאת בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

כמו שאמרתי, הרכב נראה בסוף הסרטון שלך יוצא בכיוון הנכון לכביש המהיר.

מניח שהוא התכוון לקחת את הסיבוב רחב יותר ואתה "הפרעת" לו.

אני מבין את הסיטואציה, רק לא רואה שילוט מתאים, למרות שההגיון מחייב.

גם נראה שהכביש שמגיע מלמעלה (מימינך בעת הכניסה לתחנה), מסתיים בשלט עצור בלבד, ללא שום סימון נוסף, כך שגם אם מגיעים משם אפשר לכאורה להבין שניתן לצאת מאיפה שאתה נכנס.

פורסם (נערך)

נכון, נכון. עכשיו שמתי לב. בחיי שאם לא היית אומר לי לא הייתי שם לב בכלל.

אז אם רצה להשתלב לכביש 70, למה לחזור חזרה ולצאת דרך הכניסה של תחנת הדלק כשיש שם יציאה מסודרת עם תמרור? אין שכל אין דאגות...

בנוגע לכביש מימין זאת יציאה מחניה, אם יצאו שם רכבים מאיפה שאני נכנס זאת סכנת נפשות, אין הריי שדה ראיה ראוי.

בנוגע לתמרור מעניין מה הסיפור שם.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הצעת חוק: למחוק הודעות של משתמשים שמעלים סרטון של "צפרו לי/עקפו אותי/לא נתנו לי זכות קדימה"

עייפנו מהספאם הזה כבר

יש לכם משהו מעניין? משהו חריג? משהו מסוכן? תאונה? תעלו ותשתפו.

כולנו יודעים איך נראים כבישי הארץ, לא צריך להעלות כל נוד לכאן, מרגיש פולנייה עם כל הבכיינים פה

Boris.K

פורסם

אני מסכים עם adi89.

KiaGT - אם לא נאה לך התוכן המועלה אנא פנה להנהלת הפורום על מנת שתשקול להגביל העלאת סירטונים לפי מידת העיניין שלך בהם או לפי מגבלה אחרת. מעניין או לא מעיניין, חריג או לא חריג - אלו הגדרות סובייקטיביות.

או בקיצור, אף אחד לא מכריח אותך לצפות. בטח לא כשכמעט תמיד בראש הסירטון יש כותרת המתארת את מה שאתה הולך לראות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...