Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מבוגרים הם כמו כולנו, אסור לנו לזלזל בהם. צריך לבחון את כישורי הנהיגה של אדם מסוים ע"פ זה הספציפי שלו ולא להכליל.

יש לי דוד בן 75 אחרי 2 אירועים מוחיים, ועכשיו כמה שנים אח"כ הוא קיבל את הרישיון שלו ונוהג בסדר גמור, גם במהירות שהשתיקה יפה.

פורסם (נערך)
צריך להוציא חוק שמעל גיל מסוים לא מחדשים את הרישיון נהיגה.

אנשים בגילאים האלה הם פצצה מתקתקת, הם לא מודעים למה שהם עושים והם סתם מסכנים את כולם ובמיוחד את עצמם.

כנ"ל לגבי קולנועיות ודומיהם, פשוט לאסור עליהם להסתובב בכבישים.

עצם זה שהאדם מבוגר, לא אומר שהוא יהיה מנותק. ישנם נהגים מבוגרים, בני 70, 80 שנוהגים בסדר גמור.

במקרה הנ"ל באמת נראה כי האישה היתה מנותקת לגמרי, וגם לאחר שאדם הגיע והסביר לה מה קרה, לקח לה זמן להתעשת. לאור זאת, בגלל שהאישה כנראה לא תיזום את זה שייקחו ממנה את הרישיון בעצמה, תפקיד המשטרה לעשות זאת (לא שזה יקרה, כן?)

הקולנועיות הן צרה בפני עצמה. כלי רכב בלתי בטיחותי בעליל שלא מאיץ.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם (נערך)

ברור שיש יוצא דופן, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהרוב המוחלט של הנהגים הקשישים הם כמו האישה בסרטון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4504156,00.html

זה לא רעיון כזה רע, בכל זאת צריכים להיות מציאותיים.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

בכניסה לחניון של קניון רעננים, נהגת חושבת שהיא בלונדון.

שכחתי לציין שהיא התעסקה עם הסולאלרי.

[video=youtube_share;1Q78G25akmk]

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

שלום חברים.

בדיוק הגיעה G1W שהזמנתי ויצא לי לצלם קצת. כעת אשמח אם תמליצו לי על תוכנה ידידותית לעריכת סרטונים ותוכנה להמרת קבצי וידיאו (כעת פורמט הקובץ הוא MOV. אלא אם כן ישנה תוכנה שעושה את שניהם).

תודה רבה!

פורסם

היי, בעקבות תאונה קטנה שהייתי מעורב בה (לדעתי אני לא אשם, רכב שנגמר לו הנתיב בימין נכנס לנתיב שלי ולא ראיתי אותו כי אני על משאית, לא ככ משנה יש ביטוח שישברו את הראש), גיליתי שהמצלמה שלי (TEAC מהתחנת דלק) לא הכי איכותית בלשון המעטה (לא רואים אפילו מספר רכב בסרטון, הכל מטושטש ומעפן), בעקבות זה אני מעוניין לשדרג, אשמח להמלצות על מצלמה חדשה :)

(אפשר הזמנה מחו"ל ואולי גם עדיף, תודה :))

כמו כן אני אשמח למצלמה שמקבלת כרטיס 64G (המון שעות בהגה), וחובה שהיא נדלקת לבד בהנעת המשאית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
שתי קטעים שקרו לי היום. זה היום הראשון שלי עם המצלמה.:

https://www.youtube.com/watch?v=G6yJ8HmtKbs&feature=youtu.be

לצערי ה-windows movie maker הוריד טיפה את האיכות, וכנ"ל לגבי youtube.

באשר לחלק השני, הוא בנה על זה שאתה נצמד לשמאל והוא משתלב לימין. אגב, זה לא מצולם בקריית חיים?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...