Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. למה לצנזר ? דבר כול מה שבליבך , לשמור דברים בלבד גורמים ללחץ דם .עדיף לחץ דם נמוך מאשר גבוה .

2. זה לא מסב לי אושר שבן אדם עושה עבירה , אבל במקרה ואני רואה כזה דבר , אני שמח להיות אדיב ולתת לו לעבור .

כול הצפירות , "כמעט " תאונה , לא תורמים לשום דבר . אני לא שוטר ולא תפקידי לחנך אנשים בכביש .

3.אם רציתה לעשות "דווקא" תאונה בשביל לחנך את הנהג השני , מי מנע ממך זאת ?

יאללה קדימה תתנגש במכוניות רק בגלל שלא נתנו לך זכות קדימה . אתה מדבר כמו נהג חדש שקיבל אתמול רישיון .

4. אף אחד לא מחוייב לעשות לך שלום כי זה לא הכביש של אבא שלך .

הצומת שם בעיתית כשפונים שמאלה , ואכן אני רואה לפי הסרטון שהיא לא ראתה אותך ונכנסה לצומת .

אתה ראיתה כזה דבר ונתת גז בשביל ליצור את הסיטואציה הזאת ולהפחיד אותה .

נהג נורמאלי לא היה נכנס לסיטואציה כזאת .

נפלת עם ההגדרות שלך על הנהג הלא נכון חבר, ואני אומר לך את זה בתור מי שעבד כמה שנים על הכביש ועשה כמה מאות אלפי ק"מ גם על רכבים

גדולים וגם באזורים שנהגים כמוה הם הנהגים הכי מתורבתים, תאמין לי שאני רגיל לחוצפה על הכביש.

אם אתה אוהב שמחרבנים עליך ואז באים אליך בטענות, לבריאות. אני לא.

תסלח לי, אבל התחושה המתקבלת ממך שפשוט משעמם לך. תמצא תחום עיניין שירגש וישמח אותך יותר מנהגים שעושים כלפיך עבירות ויותר מועיל מלהתווכח על כלום.

לא הייתה פה שום כמעט תאונה כי אני, להבדיל מהנהגת, ראיתי וצפיתי למרות שזה היה תפקידה כמי שצריכה לתת זכות קדימה.

לא דהרתי קדימה ולא נעליים, נסעתי רגיל לחלוטין.

לסיכום, ההתנגחות הזאת מיותרת.

הנהגת נכנסה לצומת לא פנוי בעודה לא נותנת זכות קדימה שהייתה חייבת לתת (ואתה יכול לסובב את זה איך שבא לך).

אני האטתי ולא התנהגתי בחוצפה כמוה, אפילו איפשרתי לה לעבור למרות שיכולתי לעבור בלי שום בעיה כששנינו עצרנו.

במקום להרים יד ולהתנצל על הטעות שעשתה, היא התחילה לנופף בידיה כאילו שזה הכביש של אבא שלה והעולם צריך לעמוד דום

כשהיא רוצה לעבור.

פורסם

גם אני עשיתי אלפי ק"מ ונהגתי על כלים כבדים , נו אז מה ?

אתה יותר טוב ממני ? עשה לי טובה .........

אתה יודע מה ההבדל בינינו ? שאני לא מתרגש מנהגים כאלה כמו הנהגת , ועושה הכול במהירות בשביל שהצומת תהיה פנויה .

לעשות את מה שעשית כמו "להפחיד " אותה בסרטון , לא נותן לך שום דבר .

תחשוב גם ותבין שהטור מכוניות חוסם לה את שדה הראיה , והיא לא ראתה אותך .

תן לה לעבור , יתבזבז לך עוד שניה , ביג דיל .

פורסם

לא אמרתי שאני יותר טוב מאף אחד, רק הגבתי להערה הילדותית שלך על התנהגות כזו או אחרת.

גם אני לא מתרגש ממנה, ולמען האמת כמעט מאף חוצפן בכביש.

לא הפחדתי אותה, נסעתי רגיל! המצלמה מעוותת את התמונה וזה ניראה ככה בד"כ בשעות שמתחיל להחשיך כאילו שמהירות הנסיעה גבוהה מאוד (כמו שזה

ניראה כאילו אני טס לכיוון הצומת).

הטור אומנם חסם לה את שדה הראיה חלקית, אך זה לא צידוק.

גם אחרי שכבר עברה את קו העצירה, היא כבר הייתה צריכה לראות את הרכב בוודאות אך היא המשיכה בשלה.

לא רק זאת, היא גם הגדילה להתנהג איך שהיא התנהגה וזה מה שזיכה אותה לככב בסירטון שבמצב רגיל היה נגנז.

פורסם

m1011409 - נראה לי שפספסת את ההודעה שלי.

בכל אופן, אפשר לראות את המשך הסרטון, כי נראה כאילו אתה עומד לעבור את הרמזור (אחרי הפרסה) בכתום כהה/אדום (וסליחה אם אני טועה)...

פורסם

פיספסתי את ההודעה שלך, אתה צודק.

לא עברתי את הצומת. תחילה רציתי לעמוד ליד הנהגת כדי להבין את פשר התנהגותה אך וויתרתי.

חיפשתי על המחשב את המקור אך לא מצאתי (אני עורך את הסירטונים ומשאיר רק את החלק הרלוונטי, השאר לפח).

כך או כך, אני לא במשפט פה ולא הייתי עורך מחדש סירטון, מעלה אותו ליוטיוב בשביל להוכיח למישהו אם עברתי או לא עברתי.

אתה מבין שבאותה מידה יכולתי לערוך את הסירטון לשנייה פחות ואז לא הייתי עולה השאלה בכלל.

דרך אגב, כשאני מסתכל שוב על הסירטון זה באמת ניראה כאילו המהירות גבוהה (כניראה שכשתנאי התאורה מחשיכים אז המצלמה

מצלמת פחות פריימים לשנייה וזה ניראה ככה. אני מקווה ש G1WH זה לא ככה).

פורסם
לא. אין הבדל. ולמה?

כי אתם נכנסים לשירשור סרטוני DVR, ומתחילים לדבר, אחד על ברבי ואחד על פוקימון, ואף אחד לא מצליח להסכים עם השני ששלו נראה יותר טוב בלי בגדים, ולמי יש בית יותר סבבה ואיזה ערכות הרחבה אפשר לקנות לכל אחד. אתם נותנים את דעתכם והפרשנות שלכם וההבנה שלכם למה שראיתם, כשאין לכם מעל חצי מהמידע, ופותחים את הפה בלי לדעת איך אתם הייתם פועלים בכלל, כי שוב- אין לכם חצי מהמידע. לא נכנסתי לשירשור DVR כדי לקרוא וויכוחים בין 3-4 אנשים על ברבי או פוקימון, אלא כדי לראות סרטונים. גם זה האמת אני לא מבין למה, אני ממילא נתקל בקטעים האלו כל יום לצערי. אני לרוב מרפרף, אבל זה כבר מתחיל להיות משוגע לגמרי.

אני מקווה שהמנהלים יבינו שכדאי להפוך את השירשור הזה לשירשור סרטונים בלבד, ואת התגובות לשירשור נגזר. חלאס כבר.

יש הבדל, כי הדיונים הם לגבי הסרטונים עצמם.

וכמו שאמרתי, עד שהמנהלים לא מחליטים על הגבלה, אתם יכולים לאמץ את הפתרון של ניקו ואלפא.

אגב כשהמנהלים רוצים, הם עושים את זה:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מקבץ של עבירות מהימים האחרונים.

אין פה משהו מיוחד, אלא עבירות שאני רואה מדי יום...

[video=youtube_share;rN59hVBvqy4]

עריכה אחרונה על ידי liav.h
פורסם (נערך)

יותר מדי אוטובוסי מטיילים ותשתיות מחורבנות - זמן הכניסה והיציאה מהכביש הבינעירוני ארוך מאוד (ורברס לתוך כביש בינעירוני).

[video=youtube;5X-kuwkTUps]

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
לא הבנת את מה שרציתי לכתוב, אבל אם הגבת ככה אז אפתח את זה:

רשמת שפחדת לבלום כי היתה אחרייך משאית שלא היתה מספיקה לבלום. שאלתי אם היא גם כן נסעה אחריך או בלמה? כי אם ניסתה לבלום אז או שהיתה תאונת משאיות, או שהיא דווקא כן הצליחה לבלום.

אגב, במקרה כזה אני במקומך הייתי בולם חירום ומשתלב לנתיב פניה ימינה, וגם פונה לבסוף וחוזר חזרה אח"כ. לא הייתי חוצה פס הפרדה מחשש להגעת רכב ממול, והדבר המשמעותי ביותר הוא שאתה הצלחת לברוח מנהג המשאית העבריין רק כי הוא עצר ובכל זאת נתן לך לנסוע. אילו היה ממשיך את הפניה מבלי לעצור, הרכב שלך כבר מזמן היה אובדן גמור - וזה סיכון שאני באופן אישי לא הייתי לוקח. גם תמרוני התחמקות צריך לדעת לאן לקחת... פשוט היה לך מספיק זמן לבלום ולברוח ימינה לתוך הפניה. אם המשאית אחרייך היתה מצליחה לבלום או לא זה כבר לא היה עניינך.

ושלא יהיה פה ספק - מי שאשם בסרטון הזה הוא נהג המשאית העבריין שלא נתן זכות קדימה.

תסלחו לי שהתגובה מגיעה אחרי יום, אבל הפעם הגזמת.

1.אם ניתחת את המצב כל כך טוב, אתה בוודאי יכולת לראות בעצמך שהפניה ימינה הייתה עמוסה, גם ברכב שהגיע מאותו כיוון ולקח את הנתיב הימני לפניה, גם הרכב שעמד ממש לפני הפניה כדי לתת זכות קדימה לרכב הגיע משמאל.

אתה רוצה להגיד לי שהיית בולם בלימת חירום ומעיף את עצמך על האי תנועה ומפריע לכל המשתלבים שבאים לפנות ימינה במקום לבצע תמרון זריז שמאלה כשלפנייך שדה ראיה פתוח ואתה רואה שאין רכבים שמגיעים ממול?

2. אם המשאית שמאחוריו מספיקה לבלום או לא, זה עיניינו בריבוע. יתכן והמשאית הספיקה לבלום כי מצלם הוידיאו לא תפס לו את מרחק הבלימה.

אז כן, עדיף לבצע תמרון בכביש ריק עם שדה ראיה פתוח מאשר למצוא את עצמך סנדוויץ, בין שתי משאיות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

1. היתרון שלי בניתוח מקרים כאלו, טמון בניסיון הרב שיש לי על הכביש במשך שנים ארוכות, הניסיון שלי בהתחמקות ממקרי קיצון כאלה בפרט, ומאות הסרטונים אותם העלתי בעצמי תוך ניתוח מקדים שלהם על המחשב. הפניה ימינה היתה "עמוסה" בדיוק ברכב אחד שנסע לקראת הפניה שהיה עלול להפריע לרכב המצלם. מכיוון שמהירות הרכב המצלם היתה גבוהה יותר מהרכב שנע בתוך נתיב הפניה ימינה, היה מקום לבדוק אפשרות ולהיכנס עם איתות לנתיב זה מבלי להפריע לרכב ההוא. למעשה, היו לנהג המצלם שתי אופציות: להיכנס בזהירות לנתיב פניה ימינה, או להמשיך ישר תוך חציית פס הפרדה לבן והדבר החמור ביותר, חסימת דרכה של המשאית. אילו המשאית הזאת היתה מתקדמת עוד 30 ס"מ קדימה, הסרטון הזה היה מוקרן בחדשות. עם זאת, מי שלא מסכים יכול לפעול בצורה הזאת גם בפעם הבאה. אם הוא ייצא מזה בשלום, הוא מוזמן לספר לנו על כך. אני יכול למנות לפחות 3-4 מקרים של סיטואציה זהה שקרתה לי בכביש 66 בצומת קיבוץ הזורע ומשמר העמק, ואני יכול להעיד שאילו הייתי מעיז לעשות את מה שנראה בסרטון הנ"ל, לפחות ב- 2 מקרים, הייתי כבר ז"ל - אז הדברים נכתבים על בסיס מקרים אמיתיים ולא על בסיס ניתוחים בראש, ולכן חבל על ויכוחים נגד עובדות.

2. אם המשאית מאחור הצליחה או לא לבלום, זה לא עניינו מבחינה בריאותית וגופנית בחזקת 4 במידה והיה פועל כמו שהצעתי. אילו היה חותך ימינה והמשאית היתה ממשיכה ישר, היתה שם תאונת משאיות מבלי מעורבות הרכב המצלם -בדיוק כמו שהיה יכול לקרות אם הוא ברח שמאלה. בשני המקרים הוא פינה את הנתיב.

אז לעניות דעתי עדיף תמיד לברוח ימינה במידה והדבר אפשרי, מאשר לחצות פסי הפרדה ולנסוע תוך חסימת (!) משאית שנעה קדימה. מעלה הסרטון צריך לברך הגומל על כך שהמשאית בסופו של דבר נעצרה ולא המשיכה לנסוע, אחרת הייתי שמח מאוד לדעת לאיפה בדיוק היה בורח.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
מקבץ של עבירות מהימים האחרונים.

אין פה משהו מיוחד, אלא עבירות שאני רואה מדי יום...

[video=youtube_share;rN59hVBvqy4]

נראה שרוכב האופניים בכושר שיא ..

2:20-3:00

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...