Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול בלילה, נסיעת בכורה עם המצלמה החדשה, נוסע בכבישים בקצוות של ב"ש, לפתע אני מגלה רכב עומד נגדי (חד סטרי), האינסטינקט הראשוני זה להוריד גז ולהבהב עם האורות, ובמקרה הצורך או לבלום או לתת פול גז ולהתחמק כמה שאפשר. (מי יודע אולי זה גנבים).

בסוף זה משטרה כמו שרואים בסרטון.

לא חוקי בכלל מה שהם עשו, אבל אין לי תלונות הם בסדר גמור, הכביש הזה משמש הרבה גנבים ושאר הפושעים.

תהנו:

[video=youtube;O_4-vyw2j0M]

דרך אגב זה מצלמה שעלתה לי 15$ באיביי היא עושה את העבודה אבל עדיין האיכות על הפנים.

אם כבר אני נכנס לעולם הזה, יש לכם המלצה למצלמה איכותית? (שרואים לוחיות ושלטים בברור) עד 100 שח באיביי?

איזה מן שיטה זאת לעצור רכב? שהשוטר ייצא מהרכב וינפנף בפנס האדום (כמו מקל).

מה אמורים להבין מרכב שמגיח מולך, גם אם הוא מפעיל את גשר האורות, אני לא מכיר סימון כזה או הוריה שאמורים לעצור ברגע שרכב ממולך מפעיל גשר אורות.

פורסם

ללא הצ'קלאקות, הייתי משוכנע שמדובר בנסיון ניגוח/חטיפה של בדואים. כבר שמעתי על מספיק תרחישי אימה בכבישי הדרום, כשהמרכזי שבהם הוא כביש 31 המקולל.

פורסם

למה הוא עם הפנים קדימה ולא אחורה? מה היה חשוב להראות את הפנסים הקדמיים שלו?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

aka77, הוא לא צריך להסתמך על הפנס הידני שיש באמתחתו.

פנסי הרכב מאירים את הרכבים המגיעים עוד מרחוק וככה ניתן לזהות באיזה נהג מדובר ואם קיים אז גם לזהות כלי נשק בצורה מהירה יותר.

חוץ מזה שככה הסיכויים שיכנסו בו נמוכים יותר מאשר אם הוא היה עם הפנים עם כיוון הנסיעה:

רכבים שנוסעים ורואים אורות אדומים (אורות אחוריים\ברקס), לא יודעים בדיוק את המרחק מהרכב שלפנים הם רק חושבים שהרכב נמצא בנסיעה עדיין, אבל נסיעה איטית.

ברגע שתראה אורות צהבהבים\לבנים אתה תבין שאתה צריך להאט את מהירותך בצורה מהירה יותר כי הרכב שמולך או מתקדם לעברך או עומד במקום.

מקווה שהייתי ברור.

באופן כללי לגבי פעולת השוטרים, אני לא רואה כל פסול בפעולה שלהם, דבר יחיד שהייתי משפר בפעולה הזאת:

הנחת משולש אזהרה או משולש זוהר שכתוב עליו "תאונה" \ "מחסום משטרתי" \ "מפגע" או כל דבר אחר שיתריע עוד לפני ההגעה לניידת.

פורסם
זה שבימין לא פחות גרוע.

שימו לב איך הוא מנסה לתת גז ולחסום את הנהג הממהר.

אני בספק אם הוא ראה את הנהג הממהר עד שהיה לצידו - כיון שהיה במרחק שני נתיבים והוסתר על ידי הרכב שצילם את הארוע. כאשר הממהר התקרב הרכב מימין האט.

לא ממש מסכים איתך

בעבר נזקקתי לשירותי מוניות באופן יומיומי בנסיעות לנתב"ג בתור דייל.

בערך 50 נהגי מוניות שונים לאורך תקופה של 4-5 שנים.

מתוכם אחד נעצר איתי (ירידה של 443 על 150 קמ"ש). השאר נהגו באופן תקין. אגב הנסיעה שולמה מראש, גם לא היה טיפ בעניין (דייל קרקע).

את אלו שאני זוכר הכי טוב: אחד היה שוטר בעברו, אחד היה שומע מוזיקה קלאסית (נפלאה), אחד היה קיבוצניק חביב מהצפון ועוד אחד לא העז לעבור את המהירות המותרת.

תחשוב על זה ככה: יכול להיות שכל יום אתה למעשה רואה את אותו נהג מונית עושה את אותם דברים??

כנראה שנתב"ג סינן את הנהגים שאתם הוא עובד. אני מזמין אותך לכמה ימים בכביש חיפה עכו, להתמודד עם "קוי הגליל". תחנה ענקית של מוניות שירות שלנהגים שלה אין שום גבולות. אבל, בינינו, אותו מגזר מתנהג בעכו באותה צורה, במיוחד הולכי רגל ורוכבי אופניים. לאושרי מזה שנה יש כביש 22 ונפטרתי מעונשם של נהגי השירות.

אבל גם בחיפה לא חסרים צדיקים מהסוג שתארתי בהודעה שציטטת. לא אומר שאי פה ושם צדיק בסדום, אבל כאשר אני רואה כובע אני נכנס לכוננות סטיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הקטע שהם צריכים ליהיות בסמוי. לדעתי, כמו שהם פעלו זה מצויין וגם אני הייתי פועל ככה.

כי לפושע אין אפשרות לברוח, והוא לא יתנגח בסורנטו שלהם.

זה כביש מצויין לפושעים, אם לא חוסמים אותו טוב, אפשר לברוח שם בקלות לאיזה כפר שרוצים ובדקות אחדות.

כבר נגמרו לי האצבעות מכמות הפעמים שעצרו אותי לביקורת באיזור הזה. (גם עם סוואנה חבלנית עצרו אותי[emoji12])

יש לי אוטו מסגיר.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אולי סתם בדיקה כל שהיא. קשה לי לדמיין שמגיעים חמישה-שה פלאשים רצוף ואף נהג לא טורח להוריד מהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ואם אתה לא מסכים המקרה הרבה יותר גרוע, אתה צריך ללמוד לקרוא ולהבין משפטים מלאים, במקום לדמיין מה שבא לך .

מתרחק מהמכוניות החונות למקרה שמישה יקפוץ משם, כל עוד שאין רכב בנתיב הנגדי. גם אני הייתי עושה את זה.

ואם יגיע מישהו מהצד הנגדי עם התנהגות זהה של לנסוע באמצע בזמן שאין רכבים קרובים בנתיב הנגדי - לא יקרה כלום כי שניהם יחזרו לימין שלהם.

יותר בטיחותי לנסוע קרוב למכוניות חונות עם 0 סיכוי להגיב אם בן אדם או חיה יצא מביניהם מאשר לנסוע באמצע כביש ריק בעיר ?

לא לפי "הדימיון שלי" אלא לפי ה"משפטים המלאים" שלך.

אני דווקא קורא ומבין יופי אבל אתה לא כ"כ יופי בנהיגה על פי חוק.

אין לך מה לחפש בנתיב נגדי גם אם אתה "נוסע בכביש ריק בעיר".

פורסם

אף פעם לא התיימרתי להיות יפה נפש וצבוע שחושב שהוא מציית לכל החוקים. בסרטון האוטובוס לא עושה מה שכתבתי, אני לא אצטט את המילה המתאימה כי אני מאמין שזה אבוד איתך ויכולת ההבנה שלך לא מספיקה בשביל זה.

אגב אשכרה הלכת כמה עמודים אחורה לדיון שנסגר מזמן ומצאת כל הודעה וטרחת לערוך למשפט המתאים? אין דברים יותר מעניינים לעשות?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...