Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם הייתי מתנהג ככה,פשוט עומד במקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במקרה של הפיגו כן,אבל אם לעמוד באמצע לא היה לו לאן לזוז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רואים את המצב הזה בהרבה סירטונים מרוסיה.

אם היו מתנהגים ככה, הפיז'ו היה צריך להיצמד ולהמשיך להתקדם ככל שהרכב בנגדי נוסע רוורס.

קשה לשפוט מה הייתם עושים במצב כזה כי אם אתם מזהים נהג שנראה כעבריין כבד, באמת הייתם נצמדים אליו?

בכל מקרה, מסכן נהג הפיז'ו.

פורסם

משהוא מוכן להסביר לי מה הרוכב אופניים המפגר הזה עושה באמצע כביש מהיר במהירות של אולי 40 קמ"ש?

כל הרכבים שם נוסעים 110+ קמ"ש, מה יש לו משאלת מוות?

[video=youtube;fX0oK-PkuLI]https://www.youtube.com/watch?v=fX0oK-PkuLI&feature=youtu.be

לא מספיק השוק שקיבלתי מהבחור הזה, אחרי פחות מ3 דקות עוד שני רוכבי אופניים עוברים צומת באור אדום כמו זוג מפגרים.

כואב לי על האנשים המסכנים שיום אחד יהרגו אותם.

https://www.youtube.com/watch?v=PzVJ4JLTS8I&feature=youtu.be

פורסם

יש הרבה רוכבי אופניים שבטוחים שהכביש תוכנן עבורם, רק עבורם.

אני רואה הרבה כאלה על כביש 5 לכיוון אריאל (כמו הבחור מהסירטון הראשון).

אני לא מצליח להבין האם זה נובע מחוסר מודעות או מזה שהם פשוט שמים *** על כולם ולא אכפת להם למות.

בד"כ מדובר דווקא לא בילדים אלא בחבר'ה בגילאים כאלה שאמור להיות להם קצת שכל והבנת כביש מינימאלית.

פורסם

בכביש 22 אני נתקל ברוכבי אופניים ואף בהולכי רגל על בסיס יום יומי.

בכביישים העירוניים ה"מהירים" בחיפה (כגון חנקין ואבא חושי) - ספורטאים שמתעקשים לרוץ בכביש למרות שיש מדרכה ברוחב 3 מ', (בדרך כלל עם אוזניות שמונעות מהם לשמוע את המתרחש בסביבתם) ולחצות צמתים סואנים באדום במהירות גבוהה וכלל בלי לבדוק אם יש רכב חוצה.

מדובר באנשים שהרצוןם לעסוק פעילות הגופנית מעביר אותם על דעתם ומסתכנים בפציעות חמורות ואף במוות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחרונה נהיה טרנד כזה של רכיבה על אופניים בקבוצות על הכביש.

הרוכבים, אנשים מבוגרים, עושים מה שב*ין שלהם וחושבים שמותר להם הכל.

לא פעם הגיח מרחוב צדדי לפתע רוכב מולי, לא הסתכל בכלל לכיוון שלי ונכנס לרחוב בלי לשמור על זכות קדימה וגרם לי להאט מאוד את מהירות הנסיעה כדי לא לפגוע בו.

במקרים אחרים נתקלתי בשלושה רוכבים שהחליטו שהם נוסעים אחד ליד השני באמצע הכביש כך שהשלישי פשוט גולש כבר לנתיב הנגדי.

ואני מזכיר שלא מדובר בילדים שרוכבים בשכונה, אלא למבוגרים עם אופניים יקרות, בגדים ואביזרים תואמים לרכיבה מקצועית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

ממה שאני ראית עד היום רוכבי אופניים תמיד נוסעים בשוליים, ואם מדובר בקבוצה גדולה שקצת גולשת לכביש תמיד יש רכב מאחוריהם.

אבל ככה לרכוב באמצע כביש מהיר זה פשוט כל כך מפגר, אני הייתי בשוק.

אם הוא ימשיך ככה אז בסופו של דבר הברירה הטבעית תיכנס לפעולה והוא יהיה עוד מספר לסטטיסטיקה.

אבל אם הבנאדם רוצה למות שלא יגרום לאנשים אחרים לסבול בגללו, הרי הנהג שיפגע בו יהיה מסכן.

ושני הרוכבים שהחליטו לעבור ברמזור אדום בלי שדה ראיה בכלל מפגרים.

מהרגע שהרמזור התחלף לירוק(כולל אדום כתום) עד לרגע שהרוכב השני עבר את הצומת עברו 7 שניות!

כמה מטרים עובר רכב שנוסע על 100קמ"ש ב7 שניות?

אני לא יודע מה עובר על האנשים האלה, אבל אני רק מקווה שאף אחד לא יפגע חוץ מהם.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם (נערך)

והנה תסמונת נהג המונית הישראלי הטיפוסי:

הייתי היום בבוקר בקניות בסופר, וביציאה חיכה לי נהג מונית פסיכופת.

בחרתי להראות את הווידאו מרגע היציאה מהחניון שלא יהיה ספק - הנהיגה שלי היתה רגועה לכל האורך ולא עשיתי לו שום "דווקא".

הפעם העליתי את הסירטון עם צליל, מומלץ להשמיע בווליום גבוה כדי לשמוע את הצרחות המופרעות של נהג המונית.

אני צוחק בהתחלה בגלל השומר בסופר.

בשניה 25 מתחילים לשמוע את הצפירות של המופרע.

פירוט "פניני החוכמה" שלו:

שניה 47 (אחרי שהעזתי לעצור בשלט "עצור"): "סע! סע כבר! תן לעבור! חרא עליך! יא זבל!"

1:15 (אחרי שהאטתי בשלט "משולש" כשמכונית עברה שם): "מניאק! יא זבל! תעמוד בצד!"

1:32 (הוא מנסה לעקוף אותי בדרך לא פנויה תוך כדי צפירות. ניסה לדחוף אותי מהנתיב וגורם לעצירה בנתיב הנגדי): "מניאק! תעמוד בצד! יא זבל!" (כאן אני אומר "לך. עוף.")

1:55 (הוא עוקף ואני לא עוצר את הפסיכופת, כמובן): "יא זבל!" ועוד קללות שלא שמעתי ולא עניין אותי לשמוע, ואני עונה עוף. לך.

מוקדש למוטי (נהג המונית).

יש למי להתלונן? (איזה איגוד מוניות או משהו בסיגנון או פשוט לשכוח כי אנחנו חיים בישראל?)

[video=youtube;98csp65-jWM]

עריכה:

שכחתי את הפרטים.

מונית מספר 16900

רכב מספר 98-151-25

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...