Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג משאית פשוט מפגר, סתם מסכן את החיים שלך, ומאט את הנתיב השמאלי רק בשביל לנסוע 5 קמ"ש יותר מהר ואז להעצר אחרי 200 מטר.

ולנושא אחר אני פשוט שונא את כל הנהגים המוגבלים שכלית שלא יודעים לשמור על הנתיב בשלהם בכיכר דו נתיבית.

במיוחד בכיכר הספציפית בסרטון, אני תמיד יודע שאם יהיה עוד רכב במקביל אלי זה יגמר בשפשוף או בכמעט שפשוף.

https://www.youtube.com/watch?v=iBtwxbABiXo&feature=youtu.be

פורסם

בנוגע לסרטון עם המשאית והקטנוע:

1. קודם כל חבל מאוד שלא תיקנו כבר את האופנוע, ממה שראיתי הכלי הספציפי הזה מסוגל לטוס וזה היה פותר את הבעיה. עוד כמה זמן החלק יגיע?

2. לא בעיה "לסגור חשבון" עם נהג המשאית המטומטם הנ"ל באמצעות דו"ח - אתה יכול לטפל בזה.

3. נהג המשאית הוא ורק הוא אשם שנכנס לנתיב לא פנוי. אייל לא צריך להוריד קמ"ש אחד ממהירות נסיעתו.

4. מקרים כגון אלו קורים לי כל הזמן עם הרכב, הייתרון שלי שמקסימום הרכב יחטוף מכה, בדו גלגלי צריך להיזהר שבעתיים.

5. מהמשאית אכן יכולה לעוף אבן, אבל מספיק קסדה סגורה (מורידים את החלון של העיניים) וגם להן לא יקרה כלום. אני מקווה לפחות.

פורסם (נערך)

גיא,

1. החלק יגיע כשמישהו בדואר יחליט שהתייבשתי מספיק. החלק נמצא בנתב"ג מה- 17.5, פשוט לא היה להם מספיק זמן מאז למיין אותו.

2. אין לי כוחות להתעסק עם כל הבירוקרטיה שבמילוי הדוח הלבן, מה גם שיש הנחיה להימנע מלרשום דוחות על עבירות שמתבצעות עליך מכיוון שכך השוטר לא אובייקטיבי.

עכשיו יהיה לך אפילו יותר קל למצוא אותי ביקנעם, חפש קטנוע שבור בצבע צהוב מזעזע. ההנאה מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

שדה הראיה של הנהג? עם צלון כזה ספק אם אשר לראות כראוי מה מתרחש בצד הרכב, וקרוב לודאי שגם מראות הצד לא שימושיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש שני פיצ'רים שיבואני הרכב יכולים להוריד מהרכבים שלהם ורוב נהגי ישראל לא ישימו לב, האחד זה מראות הצד והשני זה מנוף האיתות. :silly::silly::silly:

פורסם

למה שיורידו? במילא לא יצליחו למכור את זה בשדרוגים. אלה לא חיישני רברס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אייל, אפקח עין :)

בינתיים, חבורה של מטומטמים ישר מכביש החוף הצפוני, לקוח ממועדון אלפא:

לדעתי זה סרטון שצילם חבר פורום. אני זוכר שמישהו העלה את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חומרים טריים מהיוטיוב:

סרטון של ישראלים שצולם בחו"ל - כמעט תאונה: הנהג נרדם על ההגה. להריץ מדקה 1:02:

[video=youtube;FUcX-FbXMSw]

סרטון של ישראלים שמחים וצוהלים ברכב שכמעט הסתיים בתאונה עם עוד 2 מכוניות. להריץ מדקה 3:45:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...