Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז זהו שעוד אחד נהרג.

עוד אחד שהשתולל איתו ביחד, לא סתם מישהו שרק רצה להגיע הביתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אני לא מבין למה לקשר את הפייסבוק שלו ולהעלות בכלל את הסירטון.

הבנאדם נהרג, גם אם אתה לא מסכים עם צורת הרכיבה וההתנהגות שלו תן לו כבוד אחרון.

אני גם לא רואה כל ערך חינוכי בלהעלות לפה את כל זה, אם כבר המקום הוא בפול-גז ולא בפורום שבו הרוב המוחלט נהגים ולא רוכבים.

* אני לא תומך בכלל ברכיבה כזאת והקשר ביני לבין דו גלגלי הוא מיקרי בהחלט :wink:.

1. כבוד אחרון? על זה שהיה יכול לפגוש אותך (או אחר) בכביש ב-200 קמ"ש ולרצוח אותך (או מישהו אחר)?

אחד שרוכב בכביש ציבורי ככה - קודם כל רוצח בפוטנציה (שקול לעלות על רכב שיכור או על סמים).

2. ערך חינוכי גדול - על רכיבה בקלות ראש (כמו על הרבה שטויות אחרות) יש מחיר.

הבחור האומלל שילם אותו במלואו.

* יש לי רישיון לא מוגבל על דו גלגלי ואני חושב שהבחור אידיוט חסר תקנה לפי צורת הרכיבה שלו.

פורסם

כזה אידיוט לא ראיתי הרבה זמן, הוא עקף שמונה רכבים כולל משאית ואוטובוס בירידה, ובזמן שמתקרבים לעיקול והשדה ראיה שלו מוגבל.

אני קלטתי את הרכבים שבאים עוד שהם היו בעיקול ושראיתי שהמפגר ממשיך לעקוף רכבים בלי שום שדה ראיה השארתי לו רווח שיוכל להיכנס.

אם לא הייתי משאיר לאידיוט הזה רווח או שהוא היה עושה שם תאונה חזיתית או נכנס בי בשביל לברוח.

https://www.youtube.com/watch?v=HJDqMDQAjmk&feature=youtu.be

פורסם

זה קורה הרכב בכביש הזה,אנשים עוקפים בסיבובים שאין להם שדה ראיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ברמה כזאת, אני נוסע די הרבה בכביש הזה ובדר"כ עוקפים 2-3 רכבים חוזרים לנתיב ובודקים אם אפשר לעקוף ואז יוצאים לעוד עקיפה.

הבחור נסע בנתיב הנגדי כאילו זה נתיב רגיל,גם בהתחלה הוא נסע מאחורי טרנזיט ככה שהוא בכלל עקף על עיוור.

צריך להיות אידיוט רציני בשביל לסמוך עם החיים שלך על נהגים אחרים, אם לא הייתי משאיר לו את הרווח הוא היה הורג את עצמו ואולי עוד כמה על הדרך.

פורסם

מצד שני , כנראה הוא היה נכנס לנתיב שלך בכוח ומזיז אותך באגרסיביות או משפשף אותך .

טוב שאיפשרתה לו להיכנס ולהגיע הביתה בשלום .

פעם הבאה לא תהיה לו כזאת הזדמנות, ונשמע בחדשות " צעיר סטה ללא סיבה מנתיבו והתנגש חזיתית עם רכב בנתיב הנגדי " .

פורסם
מצד שני , כנראה הוא היה נכנס לנתיב שלך בכוח ומזיז אותך באגרסיביות או משפשף אותך .

טוב שאיפשרתה לו להיכנס ולהגיע הביתה בשלום .

פעם הבאה לא תהיה לו כזאת הזדמנות, ונשמע בחדשות " צעיר סטה ללא סיבה מנתיבו והתנגש חזיתית עם רכב בנתיב הנגדי " .

יש סיכוי לא קטן שנשמע הודעה מאוד מצערת כגון:

"צעיר סטה ללא סיבה מנתיבו והתנגש חזיתית עם רכב בנתיב הנגדי שהסיע חמשת בני משפחה בדרך חזרה מאירוע."

זה הדבר הכי מפחיד.

פורסם

זה גם סיכון כל כך מיותר, בסופו של דבר הוא נשאר על מהירות של 60 קמ"ש ואז נעצר ברמזור אדום.

כל מי שהוא עקף הגיע איתו באותו הזמן לאותה הנקודה, רק בלי לסכן את החיים שלו ושל אחרים כמו אידיוט.

פורסם (נערך)

75-457-52 אידיוט עוקף שיירת מכוניות (לפחות 4 בבת אחת) בכביש לא פנוי (אני ויתרתי על העקיפה) וזורק את המכוניות ממול לשוליים

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

כמה חבל שעל דפקטים כאלו צריך לגשת למשטרה ולהגיש תלונה, במקום לשים את הסרטון בדף שלהם בפייסבוק ולהיות משוכנעים שהם יטפלו בנהג, כפי שצריך להיות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...