Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה "כיף" על כל סרטון יש שתיים וחצי עמודים של דיונים. אולי הגיע הזמן לעשות לדיונים שרשור משלהם, כל מי שרוצה "לחפור" (ואין כוונתי לאף אחד באופן אישי) יהיה מוזמן לעשות זאת שם.

אני בעד. כמו בשירשור התמונות, ללא תגובות וזהו. הכי פשוט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

+מיליון

נמאס. באמת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר פשוט ליצור העתק מושלם לכל התרד, לשים בדף הראשון לינק אליו,

ואת התרד הנ''ל למחוק התגובות החופרות ולהשאיר את הסרטונים בלבד.

אבל אין עם מי לדבר.

פורסם

סתם רציתי לשתף .

אני עומד ראשון בצומת מרומזר .

בנתיב הנגדי התחילו הנהגים לפנות שמאלה .

עיניי קלטו נהגת שהעיניים שלה עמוק בטלפון ( כנראה מסמסת ) .

ברגעים כאלה , אני פשוט מצטער שאני לא שוטר \ מתנדב .

דוח על 1000 שקל יותר עדיף מאשר שתעשה תאונה ותסיים במיון עם נזק או בשקית שחורה .

פורסם

אתמול ראיתי דבר מדהים.

דרך עירונית ללא שדה ראיה עם 2 נתיבים ושטח הפרדה. בנתיב העולה יש פקק. אמבולנס מגיע ומחליט לעבור את שטח ההפרדה ולנסוע בכיוון הנגדי בסיבובים (עם סירנה ואורות, והנהגים שמגיעים בירידה על 60 קמ"ש סוטים ובולמים פעם אחר פעם.

ברור שהאמבולנס נוסע לחולה, אבל למה לפצוע עוד כמה בדרך? יש עוד כניסה ליישוב. דביל.

פורסם (נערך)

אמנם לא סרטון אבל אידיוטי, שלא לומר חוסר אחריות משווע, לא פחות. מיום חמישי בבוקר:

WP_20140529_007.jpg

התלונה כבר הוגשה.

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם

כן גם אני לא כך רואה מה הבעיה,עושה רושם שיש מספיק מקום כדי לראות את מראת הצד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם היה מדובר בוילון חצי חדיר - ניחא, אבל מדובר כנראה בהצללה שלמה. לא מאפשר לראות רכב עוקף הנמצא השטח המת של המראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה כיף לראות סרטונים קצרים ולעניין, ולא דקה-וחצי של ציפייה ואז אקשן של חמש שניות בסוף הסרטון. :ok:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...