Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואוו הסרטון הראשון מפחיד.

בשני אני מאשים את הרכב שפנה ימינה לכיוון הרמזור הירוק.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

סרטון של ישראלים שמחים וצוהלים ברכב שכמעט הסתיים בתאונה עם עוד 2 מכוניות. להריץ מדקה 3:45:

אני לא מבין למה הוא לא חזר לנתיב הימני אחרי שהוא סיים לעקוף.

סתם נתקע בנתיב השמאלי במהירות אטית וגורם לאנשים לעקוף אותו מימין.

פורסם
ואיך זה בדיוק מפריע לך ולמה זה עיניינך?

יפריע לי כשהוא יכנס בי כי הצילון הזה הסתיר לו את שדה הראייה.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

אין שום סיבה שמישהו יכנס בך בגלל צילון, הצילון לא מסתיר כלום - המטרה שלו היא הצללה ולא חסימה מה שמחוץ לחלון.

גם הטענה שעלתה פה קודם שהצילון מסתיר את שטח המראה שגויה, הוא לא מגיע לשם בכלל.

פורסם
אין שום סיבה שמישהו יכנס בך בגלל צילון, הצילון לא מסתיר כלום - המטרה שלו היא הצללה ולא חסימה מה שמחוץ לחלון

הוא חוסם חצי מהחלון, איך זה לא מפריע לראות את התנועה שמצידו?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

הצילון לא חוסם חצי מהחלון, הוא שקוף. בצורה דומה אפשר לטעון שגם המשקפי שמש שלך חוסמים לך את כל העיניים.

בוא נאמר כך, צילון לא מפריע יותר מחלונות כהים (במידה סבירה) - אתה רץ לצלם כל רכב עם חלונות כהים?

stio, זה שאתה רושם נקודה בסוף המשפט שלך לא הופך את המשפט לנכון.

פורסם
הצילון לא חוסם חצי מהחלון, הוא שקוף. בצורה דומה אפשר לטעון שגם המשקפי שמש שלך חוסמים לך את כל העיניים.

או הוילון האחורי, שרבים עושים בו שימוש.

פורסם

הצלון מפריע הרבה יותר מהוילון האחורי. יש גם צלונים בדרגת החשכה שונות, חלקם די אטומים. לעומת זאת הוילון האחורי מתוכנן לאפשר צפיה במראה המרכזית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני פורש אותו בקיץ וגולל בחורף. ובקיץ אני ממעט לנהוג בחושך (לעומת זאת בחורף אני בדרך כלל יוצא מהבית לפני הזריחה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא נאמר כך, צילון לא מפריע יותר מחלונות כהים (במידה סבירה) - אתה רץ לצלם כל רכב עם חלונות כהים?

משקפי שמש וחלונות כהים אכן שקופים. לפי מה שראיתי באותו הרגע הצילון לא היה שקוף, אז ההשוואה לא מתאימה.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם
משקפי שמש וחלונות כהים אכן שקופים. לפי מה שראיתי באותו הרגע הצילון לא היה שקוף, אז ההשוואה לא מתאימה.

ראית באותו רגע כי הסתכלת מחוץ לרכב ומרחוק.

למרות שמשקפי שמש שקופים, אם תסתכל עליהם מבחוץ בשמש לא תיראה כניראה את עיניו של מי שמרכיב אותם אך הוא יראה אותך מצויין.

אני מציע לך לבחון את זה פעם בעצמך ולהיווכח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...