Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראית באותו רגע כי הסתכלת מחוץ לרכב ומרחוק.

למרות שמשקפי שמש שקופים, אם תסתכל עליהם מבחוץ בשמש לא תיראה כניראה את עיניו של מי שמרכיב אותם אך הוא יראה אותך מצויין.

אני מציע לך לבחון את זה פעם בעצמך ולהיווכח.

השאלה העיקרית - זה חוקי?

האם שוטר עלול לעצור אותך ולתת לך דו"ח על חסימה של חלון קידמי עם צילון כזה?

אני בוודאות יודע שעל משקפי שמש לא נותנים כלום (מובן גם למה),

אני גם יודע שעל וילון לא נותנים (זה ממש לא מובן),

מה עם צילון?

פורסם

היום בכניסה לשוק פייסל ליד נהריה, דביל מפספס את הפניה, מנסה להסתובב ולחזור בניגוד לתנועה ונתפס ע"י שוטר תנועה על אופנוע:

פורסם

לחזור?

לא נראה לי, זה לא כביש ללא תנועה, שבו אפשר להיות באמת דבלים ולנסות לנסוע נגד הכיוון.

וגם את השוטר, כמה שחיפשתי לא מצאתי, כנראה שהוא דנידין.

בקיצור, די חבל להשקיע זמן ולצפות.

פורסם

אז אני נוסע עם הרכב בשקט...לקראת ק.גת עוברת אותי פולו ואם היא ניראית צמודה אלי, זה לא ניראית, היא היתה מילימטר מלשפשף לי את המראה.

תראו בהמשך איך הוא נוסע באמצע הנתיב ואז חותך לירידה.

בהמשך הדרך אני עברתי לנתיב שמאל, על מנת לפנות שמאלה ופתע אני רואה את הפולו מתקרבת אלי במהירות וזזתי קצת הצידה והוא עקף אותי על שול הדרך.

כלומר, אני בנתיב והוא נוסע בשול הדרך בצד שמאל ועוקף אותי.

לאחר מכן אם תשימו לב, הוא עומד בצומת (כמובן שאחרי פס העצירה) ובצד שמאל יש ניידת משטרה והבחור מעביר להם שלל ברכות ואיחולים.

לפחות בכביש הזה עומדת ניידת לתפוס אנשים שנוסעים במהירות, אותו לא.

https://www.youtube.com/watch?v=7QLcGwKrVts&feature=youtu.be

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לא נראה לי, זה לא כביש ללא תנועה, שבו אפשר להיות באמת דבלים ולנסות לנסוע נגד הכיוון.

בדיוק כשחשבת שזה לא אפשרי אה?

מסתבר שבכבישינו הכל אפשרי. מדהים כמה הנהג אידיוט. מגיע לו שנתפס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא, הוא לא נסע נגד הכיון, הוא עלה על אי תנועה וחסם נתיב, לה' פתרונות למה.

נכון רואים את השוטר לקראת הסוף, לי כבר לא היה סבלנות לחכות שהוא יופיע.

פורסם
היום בכניסה לשוק פייסל ליד נהריה, דביל מפספס את הפניה, מנסה להסתובב ולחזור בניגוד לתנועה ונתפס ע"י שוטר תנועה על אופנוע:

מטומטם רציני, אני מניח ש"בן דוד"?

עשו לשם נתיב אחד מתוחם ע"י שטח הפרדה, איך אפשר להתבלבל?

וגם מה הטמטום הזה לנסות לעשות פרסה באמצע הכביש ולנסות ולהיכנס לשם, שימשיך עוד 200 מטרה ויסע דרך חאמד סנטר.

ובלי קשר מה הדגם של המצלמה שלך?

פורסם
אז אני נוסע עם הרכב בשקט...לקראת ק.גת עוברת אותי פולו ואם היא ניראית צמודה אלי, זה לא ניראית, היא היתה מילימטר מלשפשף לי את המראה.

תראו בהמשך איך הוא נוסע באמצע הנתיב ואז חותך לירידה.

בהמשך הדרך אני עברתי לנתיב שמאל, על מנת לפנות שמאלה ופתע אני רואה את הפולו מתקרבת אלי במהירות וזזתי קצת הצידה והוא עקף אותי על שול הדרך.

כלומר, אני בנתיב והוא נוסע בשול הדרך בצד שמאל ועוקף אותי.

לאחר מכן אם תשימו לב, הוא עומד בצומת (כמובן שאחרי פס העצירה) ובצד שמאל יש ניידת משטרה והבחור מעביר להם שלל ברכות ואיחולים.

לפחות בכביש הזה עומדת ניידת לתפוס אנשים שנוסעים במהירות, אותו לא.

https://www.youtube.com/watch?v=7QLcGwKrVts&feature=youtu.be

לפחות ייאמר לזכותו שעקף אותך משמאל. שוליים או לא זה סתם technicality ;)

פורסם

דביל גדול על הכביש: רכב בולם חירום ל- 30 קמ"ש (כביש של 80) בלי שום סיבה וגורם לשרשרת בלימות חירום ועקיפות.

כשעקפתי אותו הסתכלתי ימינה וראיתי את הראש של הנהג בתוך הטלפון. ממש כשרון לשלוח SMS ולנהוג בו זמנית...

כשהמשכתי לנסוע לאחר העקיפה הרכב שלו סטה שמאלה וימינה, עבר את הפס הפרדה בין הנתיבים, אח"כ פתאום ירד לשוליים... הצטערתי שעקפתי!

הסרטון הזה מורכב ואנסה לנתח אותו:

בשניה 0:11 הבחנתי באורות הבלימה של הלנסר בולמת בלימת חירום.

עדיין בשניה 0:11 הפעלתי את הבלמים במקביל להסטת הרכב לשמאל, למקרה שלא אספיק לעצור (בפועל היה הרבה מקום והיה לי שדה ראיה). כלומר, באותה השניה שזיהיתי שהרנו לא סתם יצאה לעקיפה אלא ברחה מהלנסר כי חשבה שלא תספיק לעצור, החלטתי לבלום.

העלתי גם צילומי מסך למטה.

קובץ "1": זיהוי הסכנה.

קובץ "2": התגובה - בלימה.

גם בשעון המצלמה ניתן לראות שזיהיתי את הסכנה והגבתי באותה שניה (שעון מצלמה 11:24:19). נחמד לראות דבר כזה בהילוך איטי.

עוד דבר מדהים: נהג יאריס שם פס על אוטובוס של נתיב אקספרס, נכנס לצומת והאוטובוס נאלץ לבלום כדי לא להיכנס בו - ועדיין היתה כמעט תאונה.

1.jpg

2.jpg

פורסם
העלתי גם צילומי מסך למטה.

קובץ "1": זיהוי הסכנה.

קובץ "2": התגובה - בלימה.

גם בשעון המצלמה ניתן לראות שזיהיתי את הסכנה והגבתי באותה שניה (שעון מצלמה 11:24:19). נחמד לראות דבר כזה בהילוך איטי.

איך הגענו למצב שבמקביל לסרטון צריך להעלות דברים כאלה רק כדי להגן על עצמך מהחפירה שעומדת להגיע על התפקוד שלך כנהג :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איך הגענו למצב שבמקביל לסרטון צריך להעלות דברים כאלה רק כדי להגן על עצמך מהחפירה שעומדת להגיע על התפקוד שלך כנהג :|

זה נקרא לצפות בעיות מראש - אני עושה זאת גם בכביש אבל גם בפורום ;)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...