Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה תסמונת נהג המונית הישראלי הטיפוסי:

הייתי היום בבוקר בקניות בסופר, וביציאה חיכה לי נהג מונית פסיכופת.

בחרתי להראות את הווידאו מרגע היציאה מהחניון שלא יהיה ספק - הנהיגה שלי היתה רגועה לכל האורך ולא עשיתי לו שום "דווקא".

הפעם העליתי את הסירטון עם צליל, מומלץ להשמיע בווליום גבוה כדי לשמוע את הצרחות המופרעות של נהג המונית.

אני צוחק בהתחלה בגלל השומר בסופר.

בשניה 25 מתחילים לשמוע את הצפירות של המופרע.

פירוט "פניני החוכמה" שלו:

שניה 47 (אחרי שהעזתי לעצור בשלט "עצור"): "סע! סע כבר! תן לעבור! חרא עליך! יא זבל!"

1:15 (אחרי שהאטתי בשלט "משולש" כשמכונית עברה שם): "מניאק! יא זבל! תעמוד בצד!"

1:32 (הוא מנסה לעקוף אותי בדרך לא פנויה תוך כדי צפירות. ניסה לדחוף אותי מהנתיב וגורם לעצירה בנתיב הנגדי): "מניאק! תעמוד בצד! יא זבל!" (כאן אני אומר "לך. עוף.")

1:55 (הוא עוקף ואני לא עוצר את הפסיכופת, כמובן): "יא זבל!" ועוד קללות שלא שמעתי ולא עניין אותי לשמוע, ואני עונה עוף. לך.

מוקדש למוטי (נהג המונית).

יש למי להתלונן? (איזה איגוד מוניות או משהו בסיגנון או פשוט לשכוח כי אנחנו חיים בישראל?)

[video=youtube;98csp65-jWM]

עריכה:

שכחתי את הפרטים.

מונית מספר 16900

רכב מספר 98-151-25

אני חייב לציין שאתה אחד האנשים הרגועים שראיתי...

כל הכבוד!

פורסם (נערך)

הבעיה עם תלונות שאין משטרה נורמלית בארץ, אז אם מדובר בעבריין ולא בסתם ערס, הוא עלול לסגור איתך חשבון אח"כ במגוון אמצעים מכיוון שהם לא מפחדים מהמשטרה, ולכן עד שתוקם משטרה שעושה את העבודה שלה (חוץ מלתת דוחות על מהירות 120 במקום 90 ועל אורות ביום שמשי בחורף), אני באופן אישי הייתי נמנע מתלונות אם מדובר באירוע חד פעמי.

גם אני נתקלתי בעברי ב- 2 נהגים שקיללו, נתתי להם לקלל ולעקוף, הגברתי את הרדיו דיסק ושכחתי מזה. הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

בחרתי להראות את הווידאו מרגע היציאה מהחניון שלא יהיה ספק - הנהיגה שלי היתה רגועה לכל האורך ולא עשיתי לו שום "דווקא".

הפעם העליתי את הסירטון עם צליל, מומלץ להשמיע בווליום גבוה כדי לשמוע את הצרחות המופרעות של נהג המונית.

שניה 47 (אחרי שהעזתי לעצור בשלט "עצור"): "סע! סע כבר! תן לעבור! חרא עליך! יא זבל!"

1:32 (הוא מנסה לעקוף אותי בדרך לא פנויה תוך כדי צפירות. ניסה לדחוף אותי מהנתיב וגורם לעצירה בנתיב הנגדי): "מניאק! תעמוד בצד! יא זבל!" (כאן אני אומר "לך. עוף.")

1:55 (הוא עוקף ואני לא עוצר את הפסיכופת, כמובן): "יא זבל!" ועוד קללות שלא שמעתי ולא עניין אותי לשמוע, ואני עונה עוף. לך.

יש למי להתלונן? (איזה איגוד מוניות או משהו בסיגנון או פשוט לשכוח כי אנחנו חיים בישראל?)

עריכה:

שכחתי את הפרטים.

מונית מספר 16900

רכב מספר 98-151-25

אני בשוק, אתה חייב לדווח על זה איפהשהוא, זה פושע.

פורסם
אני חייב לציין שאתה אחד האנשים הרגועים שראיתי...

כל הכבוד!

+1.

התנהגות מרשימה מצדך :mm_yeah:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תודה על המחמאות.

אני באמת משתדל.

לא התכוונתי לתלונה במשטרה, אולי במשרד התחבורה או משהו בסיגנון.

לא מתחשק לי לפתוח "תיק" אצל הפסיכופת.

thats-my-boy.jpg

פורסם

עריכה:

שכחתי את הפרטים.

מונית מספר 16900

רכב מספר 98-151-25

אני הייתי עוצר לו באמצע הכביש ומראה לו מאיפה משתין הדג, אבל זה רק אני :evil::evil::evil:

פורסם
אני הייתי עוצר לו באמצע הכביש ומראה לו מאיפה משתין הדג, אבל זה רק אני :evil::evil::evil:

אני אמנם גבוה אבל בעל חזות קצת "חנונית".

אז זה לא כ"כ אפשרות, אני לא בעל מראה מאיים.

(לצערי, לפעמים.)

פורסם

אהבתי את התגובה שלך, "עוף עוף" כמו ג'וק :lol:

אני דווקא נהנה לעצבן כאלה, ואם מישהו צופר לי מאחורה בלחץ אז אני מאט בכוונה ולפעמים גם עוצר לשניה או 2. זאת בהנחה ואין עוד מישהו מאחורי הלחוץ כמובן.

• רעיון גרוע 1
פורסם

סחתיין על ההקדשה :lol:

הבנו שאתה "מת" על נהגי מוניות .

זה כמו שאעשה הכללה גורפת ואומר על כל סרטון שמוצג כאן (והנהג אינו נהג מונית) , מוקדש לbigfoot7375nadav.

נהגי מוניות "וואחשים" קיימים בכל מקום והם בעצם אינם שונים מהרבה נהגים אחרים בתרבות ה"ערסיאדה" השוררת במדינתנו.

מנטליות ישראלית ב"מיטבה".

נו טוף ,לפחות מישהו זוכר אותי ל"טובה" כאן בפורום .:-P.

בברכה

מוטי

פורסם
אני אמנם גבוה אבל בעל חזות קצת "חנונית".

אז זה לא כ"כ אפשרות, אני לא בעל מראה מאיים.

(לצערי, לפעמים.)

עזוב אותך, אני מדבר ככה רק בגלל התעודה בארנק אחרת אני הייתי הראשון שבורח :lol::lol::lol:

פורסם

מוטי - אל תתקח את זה אישית. נהג המונית האמור קיבל כל מחמאה בזכות יכולותיו המילוליות המרשימות.

וד"א - ברוב העולם נהגי המוניות הם עם מיוחד. אולי היוצאים מהכלל הם נהגי לונדון, בזכות המסורת הבריטית וההכשרה החריגה הנדרשת מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוטי - אל תתקח את זה אישית. נהג המונית האמור קיבל כל מחמאה בזכות יכולותיו המילוליות המרשימות.

וד"א - ברוב העולם נהגי המוניות הם עם מיוחד. אולי היוצאים מהכלל הם נהגי לונדון, בזכות המסורת הבריטית וההכשרה החריגה הנדרשת מהם.

הכל טוב ,ואני יכול להבין מאיפה זה מגיע.איך אומרים ,בסיפור הזה כולם צודקים.

בקורס שעברתי כנהג מונית ,אני יכול להעיד על שינוי מדיניות ועל רף גבוה יותר של טרום קבלה לקורס.

כמו כן ,ניסו להחדיר לנו במהלך הקורס ,שאנו נקראים "נהגים מקצועיים" ולא נהגי מוניות ,כחלק משינוי תפיסה.

אם זה יעזור או לא ?! אני בספק .יקח זמן רב מאוד עד שנראה שינוי ,מאחר ומדובר ב"ביצה ותרנגולת" : התופעות הברבריות כפי שנראה בסרטון של " נדב רגל גדול " (גדולה) :wink: ,נראות בתדירות גבוהה יותר מיום ליום בקרב הנהגים.

השינוי חייב לבוא ,קודם כל מהמשטרה (נתחיל בהתנהגות בסיסית ויצוגית) ולאחר מכן בנהגים המקצועיים הכוללים נהגי משאיות ,מוניות,אוטובוסים וכ'.

אני לא מייצג כאן בפורום נהגי מוניות ואין שום הצדקה להתנהגות כפי שראינו בסרטון.

גם אני נוטה לפעמים "ליפול" כמו נדב כשאני רואה רכבי SUV ("ג'יפים" ) שנהגיהם מתנהגים בבהמיות ,אבל מהר מאוד אני מתעשת ומבין שכאן מדובר במנטליות ללא שום קשר לסוג הרכב .זה פשוט "בולט" יותר כשמדובר במונית או רכב "גדול" או לנסר "משופרת" או אפילו ניידת משטרה..

(מתנצל בפני בעלי הרכבים שהוזכרו והשוטרים בפורום כדוגמה להכללות).

הבעיה מתחילה מהתפיסה שבה אתה לא מצפה מנהג מונית שיהיה אדיב ,כשם שאנחנו כאזרחים ,איבדנו מזמן את האמון במערכת החוקית.

בברכה

מוטי

פורסם

מוטי, צר לי. נהגי המוניות הם כמו עורכי הדין: 99% מוציאים שם רע לשאר. כשאתה נתקל בנהג מונית שעוצר באמצע הכבש וחוסם את המעבר למרות שאין לו שום קושי להצמד למדרכה, או כשאתה נתקל בנהג מונית היוצא מעצירה בלי ללאותת ובלי להסתכל, וכשאתה נתקל בנהג מונית שתופס שני נתיבים כדי שיוכל לבחור בהמשך את המתאים לו, ובודאי כשאתה נתקל בבהמות מהסוג שהוצג בסרטון - אתה לומד לפחד מהם. או הניסיון האישי שלי: נהג מונית שפגע בי מאחור כשעצרתי ונתת י זכות קידמה בצומת - והאשים אותי בכך ש"הפעתי אותו", ובהמשך הציג לי מסמכים של רכב אחר, וכמובן הניסיון המר שלי עםנהגי מוניות כאשר רכשתי מהם שירות - כל אלה גורמים לי להתיחס לכל מונית בדרך בחשדנות עם סיכוי הרבה יותר להפתעות בהשואה לסוגי רכב אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...