Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם ילדים גדולים, לא צריכים גננת, אם לאורך השרשור ביקשו הרבה מאוד אנשים שתחדלו את החפירות האלה שמעניינות בדיוק אף אחד - אז מן הראוי שתתייחסו.

או שלא, ותמשיכו לזרוק ז על כולנו.

אני רק שאלה (פתוחה, אין נכון ולא נכון, עניין של השקפת העולם של מנהלי הפורום) - בפורום ציבורי הזכות של מי גוברת?

של זה שכותב משהו שמעניין נניח 2-3 אנשים או של 100 אנשים שאותו דבר לא מעניין אותם ולא רוצים לקרוא את זה?

האם לפי אותו עיקרון נניח אפשר להגיד שאנשים שפותחים דיון לגבי איך ניתן להשיג לוחית רישוי אמריקאית זורקים על כולנו ז כי זה לא מעניין אותנו?

סתם עניין לתהייה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

@m3x7r3m3 בפורום ציבורי יש עניין של שרשורים, נושאים.

אתה לא תיכנס לשרשור על ברבי ותדבר על כמה שפוקימונים הם מגניבים, נכון?

(עוד דוגמה: לא אכנס לשרשור שבו אתה מדבר על תכנות בC# ואספר לך על מתכונים שולטים לסלט תורכי)

הנושא כאן הוא סרטוני DVR. (שים לב, זה רשום בכותרת)

לא חוקי תנועה, לא שנהגי מוניות הם חרא, ולא כישורי הנהיגה של stio.

רוצה לדבר על כל אחד מאלה? (כולל מתכונים שולטים לסלט תורכי) סבבה, פתח שרשור, מה הבעיה?

למה להספים את הנושא הזה?

כל זה common courtesy בסיסי, זה לא חוק בשום פורום באינטרנטים, זה אמור להיות מובן מאליו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'ה אני מסכים אתך, אבל כל עוד הדיון שלהם רלוונטי, זה הגיוני שאפשר לדון בדברים. אולי אפילו מי שקורא ישכיל מכך. אם אתה כמוני, ולא מעניין אותך לקרוא, פעל כמוני. אני עובר על כל עמוד ברפרןף, ועל הודעה ללא קישור או סרטון אני אפילו לא טורח לעצור. ככה כולם יהיו מרוצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא ראית שהיא כבר בתוך הצומת?

נו ו...?

היא הייתה אמורה לראות אותי כבר בשנייה 0:07 ולאפשר לי לעבור את הצומת, שכן עליה מוטלת חובת מתן זכות קדימה.

בשנייה 0:09 היא כבר הייתה חייבת לראות אותי ולעצור על מנת לתת זכות קדימה (אפילו שהיא כבר גלשה חלקית מעבר לקו העצירה).

ניתן לראות במסך גדול שהנהגת המוכשרת גם לא מבינה במה היא לא בסדר בעת שהיא חוסמת לי את הצומת,

היא מנופפת בידיה כאילו שאני הוא זה שביצע כלפיה עבירת תנועה ונטל את זכות הקדימה שלה.

פורסם

קוף נינג'ה

יש הבדל תהומי בין להיכנס לשרשור ברבי ולדבר על פוקימונים ובין כניסה לשרשור DVR, ולדבר על מה שקורה בסרטון DVR שמופיע בשרשור נכון?

האם כשמדברים על מה שקורה בסרטון DVR שמופיע בשרשור DVR זה לא שייך לשרשור DVR עצמו?

כל עוד השרשור לא הוגדר בתור "שרשור סרטוני DVR בלבד" המקום הכי מתאים לדיון על מה שקורה זה בדיון הזה לפי דעתי.

עניין ההגדרה הוא לא עניין שלי ושלך אלא עניין של ההנהלה, ירצו ישנו את הכותרת ובא גואל לנינג'ה מנקי, לא ירצו לא ישנו את הכותרת, ואני ואתה יכולים לנהל דיון עד שנה הבאה איפה הכי מתאים לנהל דיונים על מה שקורה בסרטוני DVR, בתוך השרשור או בשרשורים נפרדים או בגיבוב נפרד.

זה לא הופך את מה שאתה טוען כ-common courtesy אכן לכזה (נימוס בסיסי).

אגב לא אהבתי את זה שהודעות מסוימות בשרשור שלא מעניינות אותך אתה קורא להן ספאם, אם כבר מדברים על נימוס בסיסי, זה רחוק מלהתאים.

אגב אם להגיד את האמת, אם אני לא נמצא כמה ימים אני מרפרף בדיוק כמו אלפא וניקו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נו ו...?

היא הייתה אמורה לראות אותי כבר בשנייה 0:07 ולאפשר לי לעבור את הצומת, שכן עליה מוטלת חובת מתן זכות קדימה.

בשנייה 0:09 היא כבר הייתה חייבת לראות אותי ולעצור על מנת לתת זכות קדימה (אפילו שהיא כבר גלשה חלקית מעבר לקו העצירה).

ניתן לראות במסך גדול שהנהגת המוכשרת גם לא מבינה במה היא לא בסדר בעת שהיא חוסמת לי את הצומת,

היא מנופפת בידיה כאילו שאני הוא זה שביצע כלפיה עבירת תנועה ונטל את זכות הקדימה שלה.

המשפט " אל תהיה צודק - תהיה חכם " , מוכר לך ?

אז הייתה נותן לה לעבור , ביג דיל .

אני אוהב לצפות בכאלה שעושים עבירות או גונבים זכות קדימה , ולא יודעים מה הם עשו לא בסדר .

אני פשוט מתעלם ונותן להם לעבור , אחרי זה טוב לי על הלב ושמח .

פורסם

@m3x7r3m3 לא יודע איך לא ראיתי את זה קודם (כנראה שה忍術 עיוור אותי), אתה צודק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
המשפט " אל תהיה צודק - תהיה חכם " , מוכר לך ?

אז הייתה נותן לה לעבור , ביג דיל .

אני אוהב לצפות בכאלה שעושים עבירות או גונבים זכות קדימה , ולא יודעים מה הם עשו לא בסדר .

אני פשוט מתעלם ונותן להם לעבור , אחרי זה טוב לי על הלב ושמח .

סלח לי אבל הטענה שלך טיפשית לחלוטין.

אם זה שנהגים טיפשים וחסרי מודעות לכביש עושים עבירות תנועה כלפיך מסב לך אושר ושמחה,

** החלטתי לצנזר כדי לא להעליב, סע ברכה.

על אותו קו חשיבה - אז מה אם הנהג רוצה לעבור באדום, תן לו. ביג דיל, תעצור רגע אל תיהיה כזה...

אם הייתי רוצה להיות צודק ולא חכם לא הייתי עוצר אלא שובר שמאלה מלפנייה ואם היא הייתה נכנסת לי באוטו זאת הייתה אשמתה המתועדת.

ולסיכום, הנהגת ביצעה עבירת תנועה - עם זאת, אם לא תגובתה המטומטמת במקום להרים ים יד לשלום (כפי שנהגים מתורבתים פועלים בכביש אם הם שוגים), הסירטון הזה היה נמחק. עצם החוצפה שלה שהיא לא בדקה את הצומת או

פשוט זרקה על זכות הקדימה של נהגים אחרים ועוד אחר כך נופפה בידייה בעצבים על כך שהעזתי לצפצף להוד מעלתה היא זאת המרגיזה.

פורסם
קוף נינג'ה

יש הבדל תהומי בין להיכנס לשרשור ברבי ולדבר על פוקימונים ובין כניסה לשרשור DVR, ולדבר על מה שקורה בסרטון DVR שמופיע בשרשור נכון?

לא. אין הבדל. ולמה?

כי אתם נכנסים לשירשור סרטוני DVR, ומתחילים לדבר, אחד על ברבי ואחד על פוקימון, ואף אחד לא מצליח להסכים עם השני ששלו נראה יותר טוב בלי בגדים, ולמי יש בית יותר סבבה ואיזה ערכות הרחבה אפשר לקנות לכל אחד. אתם נותנים את דעתכם והפרשנות שלכם וההבנה שלכם למה שראיתם, כשאין לכם מעל חצי מהמידע, ופותחים את הפה בלי לדעת איך אתם הייתם פועלים בכלל, כי שוב- אין לכם חצי מהמידע. לא נכנסתי לשירשור DVR כדי לקרוא וויכוחים בין 3-4 אנשים על ברבי או פוקימון, אלא כדי לראות סרטונים. גם זה האמת אני לא מבין למה, אני ממילא נתקל בקטעים האלו כל יום לצערי. אני לרוב מרפרף, אבל זה כבר מתחיל להיות משוגע לגמרי.

אני מקווה שהמנהלים יבינו שכדאי להפוך את השירשור הזה לשירשור סרטונים בלבד, ואת התגובות לשירשור נגזר. חלאס כבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
סלח לי אבל הטענה שלך טיפשית לחלוטין.

אם זה שנהגים טיפשים וחסרי מודעות לכביש עושים עבירות תנועה כלפיך מסב לך אושר ושמחה,

** החלטתי לצנזר כדי לא להעליב, סע ברכה.

על אותו קו חשיבה - אז מה אם הנהג רוצה לעבור באדום, תן לו. ביג דיל, תעצור רגע אל תיהיה כזה...

אם הייתי רוצה להיות צודק ולא חכם לא הייתי עוצר אלא שובר שמאלה מלפנייה ואם היא הייתה נכנסת לי באוטו זאת הייתה אשמתה המתועדת.

ולסיכום, הנהגת ביצעה עבירת תנועה - עם זאת, אם לא תגובתה המטומטמת במקום להרים ים יד לשלום (כפי שנהגים מתורבתים פועלים בכביש אם הם שוגים), הסירטון הזה היה נמחק. עצם החוצפה שלה שהיא לא בדקה את הצומת או

פשוט זרקה על זכות הקדימה של נהגים אחרים ועוד אחר כך נופפה בידייה בעצבים על כך שהעזתי לצפצף להוד מעלתה היא זאת המרגיזה.

1. למה לצנזר ? דבר כול מה שבליבך , לשמור דברים בלבד גורמים ללחץ דם .עדיף לחץ דם נמוך מאשר גבוה .

2. זה לא מסב לי אושר שבן אדם עושה עבירה , אבל במקרה ואני רואה כזה דבר , אני שמח להיות אדיב ולתת לו לעבור .

כול הצפירות , "כמעט " תאונה , לא תורמים לשום דבר . אני לא שוטר ולא תפקידי לחנך אנשים בכביש .

3.אם רציתה לעשות "דווקא" תאונה בשביל לחנך את הנהג השני , מי מנע ממך זאת ?

יאללה קדימה תתנגש במכוניות רק בגלל שלא נתנו לך זכות קדימה . אתה מדבר כמו נהג חדש שקיבל אתמול רישיון .

4. אף אחד לא מחוייב לעשות לך שלום כי זה לא הכביש של אבא שלך .

הצומת שם בעיתית כשפונים שמאלה , ואכן אני רואה לפי הסרטון שהיא לא ראתה אותך ונכנסה לצומת .

אתה ראיתה כזה דבר ונתת גז בשביל ליצור את הסיטואציה הזאת ולהפחיד אותה .

נהג נורמאלי לא היה נכנס לסיטואציה כזאת .

פורסם

1) שים לב שאתה מוסתר חלקית ע"י טור הרכבים (וגם לך יש חובת זהירות בצומת מסוג כזה).

2) זמן התגובה של הנהגת מהרגע שהבחינה בך לחלוטין העמיד אותה כבר באמצע הצומת, האם אין חובה חוקית לאפשר לה להשלים את היציאה ממנה (שאלה רצינית)?

3) אפשר לראות את המשך הסרטון? כי עושה רושם שאחרי הפרסה עברת את הצומת בכתום כהה/אדום...(סלח לי אם אני טועה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...