Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף פעם לא התיימרתי להיות יפה נפש וצבוע שחושב שהוא מציית לכל החוקים. בסרטון האוטובוס לא עושה מה שכתבתי, אני לא אצטט את המילה המתאימה כי אני מאמין שזה אבוד איתך ויכולת ההבנה שלך לא מספיקה בשביל זה.

אגב אשכרה הלכת כמה עמודים אחורה לדיון שנסגר מזמן ומצאת כל הודעה וטרחת לערוך למשפט המתאים? אין דברים יותר מעניינים לעשות?

לא מדובר על "כל החוקים" אלא על עצם ההיגיון העקום שאומר שזה בסדר ליסוע (אפילו חלקית) בנתיב המנוגד לתנועה.

אם אתה רוצה, תצטט מה שבא לך מכיוון שיכולת ההבנה שלי טובה, ואני מבין (בדיוק כמוך) שכנראה הציטוט יביא להרחקה שלך.

לגבי התהייה שלך:

כן.

"אשכרה" השקעתי דקה (רחמנא ליצלן) במציאת ההודעות שלך ללא עריכה (שנמצאות באותו דף).

בניגוד אליך אני מתבסס על עובדות ולא על פנטזיות.

סליחה מחברי הפורום על ההודעה, אני לא אענה למיראז יותר לגבי הנושא הזה.

פורסם

פיתוח ישראלי חדש: מכונית בלתי נראית. בעייתי משהו בצמתים (כל הנדחפים לא רואים אותי?)

ולכל המצקצקים לא בלמתי בלימת חירום ממהירות בינעירונית כי היתה אחרי משאית שלא היתה מצליחה לבלום.

[video=youtube;XFHLxnY_m-I]

פורסם (נערך)

לא הבנת את מה שרציתי לכתוב, אבל אם הגבת ככה אז אפתח את זה:

רשמת שפחדת לבלום כי היתה אחרייך משאית שלא היתה מספיקה לבלום. שאלתי אם היא גם כן נסעה אחריך או בלמה? כי אם ניסתה לבלום אז או שהיתה תאונת משאיות, או שהיא דווקא כן הצליחה לבלום.

אגב, במקרה כזה אני במקומך הייתי בולם חירום ומשתלב לנתיב פניה ימינה, וגם פונה לבסוף וחוזר חזרה אח"כ. לא הייתי חוצה פס הפרדה מחשש להגעת רכב ממול, והדבר המשמעותי ביותר הוא שאתה הצלחת לברוח מנהג המשאית העבריין רק כי הוא עצר ובכל זאת נתן לך לנסוע. אילו היה ממשיך את הפניה מבלי לעצור, הרכב שלך כבר מזמן היה אובדן גמור - וזה סיכון שאני באופן אישי לא הייתי לוקח. גם תמרוני התחמקות צריך לדעת לאן לקחת... פשוט היה לך מספיק זמן לבלום ולברוח ימינה לתוך הפניה. אם המשאית אחרייך היתה מצליחה לבלום או לא זה כבר לא היה עניינך.

ושלא יהיה פה ספק - מי שאשם בסרטון הזה הוא נהג המשאית העבריין שלא נתן זכות קדימה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

בחייאת סטיו, אתה האדם הכי אנאלי בפורום הזה, מנתח סטיות מנתיב כאילו מדובר פה על מדע מדוייק ופיסיקה קוונטית. זה לא!

הוא הגיב בצורה טבעית, אתה היית מגיב באותה צורה כנראה, כי לפי הסרטונים שאתה מעלה, אין לך גרוש של קריאת כביש, אחרת לא ברור לי איך תמיד אוטובוסים מפתיעים אותך, כן כן, הגדולים הצבעוניים האלה.

אין שום דבר רע בלהגיד לבנאדם מה עדיף לעשות, אבל להעביר ביקורת על פעולת בזק, במצב חירום? מה שהוא עשה הרבה יותר הגיוני בעיני מלנתח את הסטייה מנתיב שלך עקב קריאת כביש לא נכונה תוך כדי ירידה לפרטים ברמת פריים ביי פריים.

ואם לסכם את כל מה שכתבתי בשתי מילים:

תשתחרר גבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רציתי לכתוב שאתה מגזים סטיו,אבל זה שמעליי עשה עבודה נאה בשביל שנינו.("אנאלי" :roflmao:)

בכל מקרה,עם משאית או בלי משאית מאחורה:wink: התגובה היא טבעית ומרבית אם לא כל חברי הפורום היו מבצעים את אותו תמרון פשוט כי שדה הראייה פתוח ואין רכב ממול.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)
בחייאת סטיו, אתה האדם הכי אנאלי בפורום הזה, מנתח סטיות מנתיב כאילו מדובר פה על מדע מדוייק ופיסיקה קוונטית. זה לא!

הוא הגיב בצורה טבעית, אתה היית מגיב באותה צורה כנראה, כי לפי הסרטונים שאתה מעלה, אין לך גרוש של קריאת כביש, אחרת לא ברור לי איך תמיד אוטובוסים מפתיעים אותך, כן כן, הגדולים הצבעוניים האלה.

אין שום דבר רע בלהגיד לבנאדם מה עדיף לעשות, אבל להעביר ביקורת על פעולת בזק, במצב חירום? מה שהוא עשה הרבה יותר הגיוני בעיני מלנתח את הסטייה מנתיב שלך עקב קריאת כביש לא נכונה תוך כדי ירידה לפרטים ברמת פריים ביי פריים.

ואם לסכם את כל מה שכתבתי בשתי מילים:

תשתחרר גבר.

אם אני מגזים או לא, זה יחסי פר קורא.

לא מתבייש לומר שלדעתי יש לי קריאת כביש מעל הממוצע לפי מה שאני רואה בסרטונים שמועלים פה. האוטובוסים לא מפתיעים אותי בכלל ולא שום רכב אחר, אחרת היתה תאונה. כן, במקרה של הפתעה יש תאונה. אני נמצא 10 שנים וחודשיים על הכביש, בינתיים ללא שום שריטה, שפשוף ובטח שלא תאונה לכל המכוניות בהם נהגתי. גם דו"ח מעולם לא קיבלתי, כן - גם לא על חניה ולא על שום דבר.

סטיה למניעת התחמקות לתוך נתיב נגדי כשיש נתיב לפניה ימינה ארוך ליד, ותוך סיכון שהמשאית עצמה תיכנס בו זה פשוט חוסר אחריות וחוסר מקצועיות. אני כבר כתבתי שאני הייתי חותך ימינה, אך תמוה שאתה כותב לי שגם אני הייתי חותך שמאלה לנתיב הנגדי. במקרים כאלה נתקלתי עשרות פעמים על כביש 66. עשרות.

כנס לסרטונים שלי ביוטיוב, ולא תמצא שום סרטון בו חתכתי שמאלה לתוך נתיב נגדי על פס לבן למניעת תאונה, במיוחד לא סרטון שאני מתחמק מתאונה תוך חסימת דרכה של המשאית או הרכב העבריין. איפה נשמע דבר כזה? ובהצלחה בחיפוש, יש מעל 100 סרטונים.

יתרה מכך, אם תמצא סרטון אחד (!) בו אני הופתעתי, אני אוריד בפניך את הכובע. (רמז - אין דבר כזה, ואם אתה חושב שיש אתה מוזמן לתת קישור וננתח אותו שניה שניה עד אשר אוכיח לך שאתה טועה).

רציתי לכתוב שאתה מגזים סטיו,אבל זה שמעליי עשה עבודה נאה בשביל שנינו.("אנאלי" :roflmao:)

בכל מקרה,עם משאית או בלי משאית מאחורה:wink: התגובה היא טבעית ומרבית אם לא כל חברי הפורום היו מבצעים את אותו תמרון פשוט כי שדה הראייה פתוח ואין רכב ממול.

תומר

התגובה היא טבעית, אבל אנחנו פה כדי ללמוד מעבר להציג סרטונים של עבריינים - כך לפחות אני רואה את זה.

גם כשאני מקבל הערות על צורת הנהיגה שלי אני קורא וחושב - ולא תוקף. תקיפת חברי פורום (ואני לא מתכוון אליך, אלא באופן כללי) זאת חולשה של התוקף. לפעמים אני מקבל הערות מטופשות, לפעמים הערות נכונות, בשורה התחתונה אני קורא הכל וחושב על הכל - וכך מומלץ לכולם.

אילו המשאית הזאת היתה ממשיכה לנסוע, הנהג המצלם מזמן היה מאבד את רכבו וחלילה אף גרוע מזה. יתרה מכך, במידה והיה מגיע רכב ממול זה היה יכול להסתיים עם תאונה בהשתתפות 3 מכוניות.

גם שמגיבים באופן טבעי זה תלוי בניסיון הנהג. נהג עם ניסיון יגיב אחרת למקרה כזה מנהג חדש.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
אנחנו פה כדי ללמוד מעבר להציג סרטונים של עבריינים - כך לפחות אני רואה את זה.

אז זהו, שלא.

זה שרשור סרטוני DVR, לא שרשור "בואו נעלה סרטוני DVR ואז נתווכח על כל אחד מהם במשך שני עמודים לפחות"

שימו לב שזה אותם 3~4 אנשים כל פעם, למה שלא תפתחו לכם אשכול נפרד עם הכותרת "ויכוחים על סרטוני DVR שנויים במחלוקת" ושם תחפרו אחד לשני כאוות נפשכם, הרחק מעיניהם של משתמשים אחרים שפשוט לא אכפת להם ובאו לפה כדי לראות את הסרטונים עצמם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תראה, מצד אחד אני מבין שהדיונים הארוכים אחרי כל סרטון מפריעים לסרטונים עצמם, מצד שני זה פורום ואנשים רוצים לכתוב. יש דברים נכונים יותר, נכונים פחות.. אבל רוצים לכתוב.

לא אני ולא המגיבים הקודמים מנהלים בפורום שיכולים להחליט על דעת עצמנו לפצל את השרשור. אתה יכול לפנות בהודעה פרטית למנהלי הפורום הכללי ולהציע את הצעתך. אפשרות נוספת היא להחליט שתגובות לסרטונים יהיו בעמוד היוטיוב של הסרטון, הריי יש אפשרות להגיב שם מתחת לכל סרטון, ואז בפורום יופיעו רק הסרטונים.

מה שתחליטו מקובל כמובן... זה לא משנה.

פורסם

אתם ילדים גדולים, לא צריכים גננת, אם לאורך השרשור ביקשו הרבה מאוד אנשים שתחדלו את החפירות האלה שמעניינות בדיוק אף אחד - אז מן הראוי שתתייחסו.

או שלא, ותמשיכו לזרוק ז על כולנו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^ ראשית מנסיוני אי אפשר להתרשם ממה שקרה באמת על פי הצילומים הללו.

העדשה הרחבה מעוותת מרחקים ומהירויות ולא ניתן להתרשם מסטיות או בלימה וגם ממיקום הקו הלבן

כשהמשאית פרצה לצומת אחרי המכונית הזהובה, נתיב ההאטה כבר כמעט נגמר, ובכל מקרה היה שם בנוסף לרכב הזהוב, גם רכב לבן שפנה ימינה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...