Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתעלם מזה שלא רואים בצילום מה קורה במראה השמאלית של המצלם ופשוט מניח שאין שם אף אחד.

נהג ישראלי טיפוסי, תמיד מניחים שאין אף אחד בשום צד.

להתעסק ב"יכלת לעבור נתיב" זה מטומטם לחלוטין, זו אותה חשיבה של "נעבור מדרכה כי יש שם ערסים".

במקום להלחם בעבירות התנועה אתה מחפש איך אתה מסתדר מסביבן.

כפי שאמר נדב, חזרה לספרי התיאוריה.

ולכל מי שטוען שהסיטואציה יכולה הייתה להמנע לא מבין את משמעות המשפט בעברית.

את הסיטואציה כפה נהג המסחרית! מה שאתם מציעים לעדי המצלם זה לקבל את המצב ולשבור איתו את הראש.

זה לא נקרא למנוע את הסיטואציה, והמשפט הזה פשוט לא נכון בעברית.

תאמין לי שאני ממש לא צריך לחזור לספרי התאוריה, לעומת זאת נראה לי שאתם צריכים ללמוד איך להתנהג בכביש.

אני יצטט את המשפט האהוב פה בפורום? "בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם".

ואני עדיין לא מבין מה קשור נהג הטרנזיט? הוא השתלב לכביש, לא נדחף השתלב בצורה מצוינת, הוא לא אחראי לזה שעדי היה צריך לבלום זה לא נגרם בגללו אז עדיין לא הבנתי למה הייתה הצפירה.

צפה שוב בסרטון, החל מ 0:27 ובחן את פרק הזמן שעובר מהפיקנטו לקאווליר. עדי יכל להשתלב שם בנועם וברוגע.

יותר מזה לא צריך להגיד.

פורסם
מה שאני מנסה להסביר שכבר בהתחלה של הסרטון רואים את הרכבים מגיעים לנתיב השתלבות וזה ברור שהם ישתלבו לנתיב הימני.

אתה גג הייתה על 20 קמ"ש וגם הרכבים בנתיב השמאלי, היה לך מספיק מקום ומספיק זמן להאיץ ל30-40 קמ"ש ולעבור לנתיב השמאלי בלי להפריע לאף אחד.

אם אתה לא יודע איך לעבור נתיב בלי להפריע לנהגים האחרים אז אין לי מה להגיד לך, מה שאני ראיתי פה זה סיטואציה שהייתה יכולה להימנע בלי שום בעיה אם הייתה נוהג בצורה שונה, וגם בלי להפריע לאף אחד אחר.

אני ראיתי בסרטון רכב שמאט ונותן לרכבים להשתלב ונהג טרנזיט שהשתלב לנתיב בלי להפריע.

אתם סתם מגזימים ומדברים על דברים לא קשורים.

לך תשחק רולטה רוסית בעצמך, אני בטוח שהנהיגה שלך מעולה

צפה שוב בסרטון, החל מ 0:27 ובחן את פרק הזמן שעובר מהפיקנטו לקאווליר. עדי יכל להשתלב שם בנועם וברוגע.

גם במניות קל תמיד להסביר בדיעבד מה קרה, בזמן שזה קרה לא ציפיתי שהם ידחפו פנימה ויגרמו לילבלימה מלאה כי הרי אני מכיר את הדרך הזאת וזה ידוע שצריך להמתין שם להשתלבות, וכאשר כבר הייתי צריך לחצות לשמאלי הקאווליר כבר הייתה קרובה מידי.

פורסם
מספיק נוח בכדי שעדי יוכל להשתלב.

אני אגיד את זה קצת בבוטות, אבל באופן ברור לחלוטין, אין כוונה לפגוע או שזה יישמע אישי.

מהסרטון לא יודעים איפה הייתה הקוואליר כל אותן שניות ולכן מה שאתם עושים זה הנחות טיפשיות.

לא רק זה אלא שנניח היה עובר נתיב, נהג הקוואליר לא רוצה לתת לו להשתלב לפניו ולכן מאיץ, מי אשם בתאונה? עדי!

תחשבו על הדברים האלה לפני שאתם מציעים הצעות טיפשיות

תאמין לי שאני ממש לא צריך לחזור לספרי התאוריה, לעומת זאת נראה לי שאתם צריכים ללמוד איך להתנהג בכביש.

אני יצטט את המשפט האהוב פה בפורום? "בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם".

ואני עדיין לא מבין מה קשור נהג הטרנזיט? הוא השתלב לכביש, לא נדחף השתלב בצורה מצוינת, הוא לא אחראי לזה שעדי היה צריך לבלום זה לא נגרם בגללו אז עדיין לא הבנתי למה הייתה הצפירה.

יותר מזה לא צריך להגיד.

דחוף חזרה לספרי התיאוריה, תחפש את המושג "זכות קדימה", תעדכן אחרי שקראת כי הטקסט המודגש מנוגד לחלוטין לזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שוב פעם הגזמות, ודיבורים בלי ביסוס.

ובזמן שהוא היה עובר נתיב ב40 קמ"ש מטאור היה נופל מהשמיים וחייזרים היו פולשים לכדור הארץ ואז עדי היה אשם בזה.

פורסם
אני אגיד את זה קצת בבוטות, אבל באופן ברור לחלוטין, אין כוונה לפגוע או שזה יישמע אישי.

הכל בסדר. בשביל זה קיים הדיון.

מבחינתך זה טיפשי, מבחינתי זה ריאלי (ע"ס מה שנראה בסרטון). אם אתה מסיק מכך שאני חותך נתיבים מבלי להסתכל במראות כמו ישראלי טיפוסי, אשריך. לא נכנס לזה.

פורסם

ובזמן שהוא היה עובר נתיב ב40 קמ"ש מטאור היה נופל מהשמיים וחייזרים היו פולשים לכדור הארץ ואז עדי היה אשם בזה.

ההגזמות הן כמו תמיד, שלך, בסופו של יום זה פסול להשתלב לנתיב כאשר יש בו תנועת מכוניות ולגרום להן לעצור, תגיד מה שתגיד.

פורסם

אני יודע בוודאות שיכולת לעבור נתיב בלי להפריע לאף אחד, אבל עזוב את זה.

אתה לא יכול להאשים אותם, הרכב מלפניך לא היה החלטי ואפשר להם להשתלב.

מה שאני אמרתי מהתחלה אם אתה מחפש אשמים אז תאשים את הרכב שאפשר להם להשתלב.

נהג הטרנזיט לא האט אותך ולא עשה כלום, תדמיין את הסיטואציה בלי הנהג טרנזיט עדיין הייתה נעצר.

פורסם
טוב, אני רואה שאין עם מי לדבר פה, אני לא הולך להגיב להודעות שלך יותר.

אז הרשה לי (בפעם האחרונה).

נהג הטרנזיט לא האט אותך ולא עשה כלום, תדמיין את הסיטואציה בלי הנהג טרנזיט עדיין הייתה נעצר.

1. אם יש נהג לא החלטי בכביש האם זו סיבה מספקת לקחת זכות קדימה?

2. האם הידחפות של רכב לנתיב נסיעתך שגורמת לך לבלום זה דבר תקין?

3. האם היית במקום כדי להחליט אם היה מפריע או לא במעבר נתיב?

התשובה לכל השאלות היא "לא".

אם אחד מאלה גורם לך לענות "כן", אוי לנו.

עדי נהג בנתיב הימני (איפה שהוא אמור להיות).

נהגים מהסוג הנדחף שיש בסירטון כבר כולנו מכירים.

אתה נכנס לנתיב שמאל כדי לאפשר להם "להשתלב", והם בתמורה לוחצים על הדוושה וגורמים לך להיות עבריין בעל כרחך כי אתה עכשיו בנתיב שמאל ואיטי מהתנועה.

אז תלמד אתה קצת הגיון לפני שאתה מנסה ללמד אותנו דרך ארץ בכביש.

דבר אחרון שכדאי שתפנים:

נהיגה היא זכות. לא חובה.

אם אתה לא מסוגל לשמור על החוקים, יש לך ברירה אחת ויחידה - אל תנהג.

פורסם
אז הרשה לי (בפעם האחרונה).

1. אם יש נהג לא החלטי בכביש האם זו סיבה מספקת לקחת זכות קדימה?

2. האם הידחפות של רכב לנתיב נסיעתך שגורמת לך לבלום זה דבר תקין?

3. האם היית במקום כדי להחליט אם היה מפריע או לא במעבר נתיב?

התשובה לכל השאלות היא "לא".

אם אחד מאלה גורם לך לענות "כן", אוי לנו.

עדי נהג בנתיב הימני (איפה שהוא אמור להיות).

נהגים מהסוג הנדחף שיש בסירטון כבר כולנו מכירים.

אתה נכנס לנתיב שמאל כדי לאפשר להם "להשתלב", והם בתמורה לוחצים על הדוושה וגורמים לך להיות עבריין בעל כרחך כי אתה עכשיו בנתיב שמאל ואיטי מהתנועה.

אז תלמד אתה קצת הגיון לפני שאתה מנסה ללמד אותנו דרך ארץ בכביש.

דבר אחרון שכדאי שתפנים:

נהיגה היא זכות. לא חובה.

אם אתה לא מסוגל לשמור על החוקים, יש לך ברירה אחת ויחידה - אל תנהג.

אין לי מה לענות לך, אתה מדבר על דברים לא קשורים

שום דבר ממה שרשמת לא מופיע בסרטון, אתה מתאר סיטואציה שונה לגמרי.

אולי אני רואה סרטון אחד ואתה רואה סרטון אחר, אבל אנחנו ממש לא רואים את אותו הדבר.

פורסם

היחיד שכותב כאן דברים בלי ביסוס זה אתה, בדקת את ההגדרה של "זכות קדימה" במקרה?

הכל בסדר. בשביל זה קיים הדיון.

מבחינתך זה טיפשי, מבחינתי זה ריאלי (ע"ס מה שנראה בסרטון). אם אתה מסיק מכך שאני חותך נתיבים מבלי להסתכל במראות כמו ישראלי טיפוסי, אשריך. לא נכנס לזה.

מה זאת אומרת ריאלי על סמך מה שנראה בסרטון? אני אומר לך שהבעיה לא במה שנראה בסרטון - אלא במה שלא נראה בסרטון.

אני לא הסקתי שאתה חותך נתיבים, אלא שאם לא שמת לב בעצמך שבסרטון אין מידע על מה שקורה בצדדים, אתה כנראה עושה בדיוק את אותו דבר על הכביש.

אתה פשוט לא שם לב שאין לך מידע מה קורה בצדדים.

אתה יודע מה חסר לך בשביל לדעת בוודאות? צילום וידאו מהאוויר של הסיטואציה, או צילום 360 מעלות מהרכב של עדי.

בלי אחד משני אלה אתה מדבר שטויות, אתה לא יודע מה קורה בצד שמאל, אתה לא יודע איפה רכבים אחרים אם יש.

אז להגיד שאתה יודע בוודאות? זה הרבה מעבר ליומרנות.

מה רלוונטי בכלל הרכב שלפניו? הואן נדחף לפני עדי ולא לפני הרכב שלפניו.

אין לי מה לענות לך, אתה מדבר על דברים לא קשורים

שום דבר ממה שרשמת לא מופיע בסרטון, אתה מתאר סיטואציה שונה לגמרי.

אולי אני רואה סרטון אחד ואתה רואה סרטון אחר, אבל אנחנו ממש לא רואים את אותו הדבר.

רואים את אותו סרטון, אבל חלקנו יודעים מה זה "זכות קדימה" וחלקנו לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דעתך נחמדה, הכביש המוצג בסרטון הוא בעל מהירות של 70 קמ"ש, כאשר אנשים חצופים נכנסים בכוח לנתיב ובולמים אותך במקום להמתין דקה הם צריכים להבין שהם מפריעים לתנועה וזה גם אחד השימושים לצופר

נכון שנהג המסחרית לא חף מפשע אבל יש הרבה זמן מההשתלבות שלו ועד שהגעת אליו. אין לי מושג למה הם עצרו בכלל, אבל הצופר לא מיועד לזירוז התנועה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכון שנהג המסחרית לא חף מפשע אבל יש הרבה זמן מההשתלבות שלו ועד שהגעת אליו. אין לי מושג למה הם עצרו בכלל, אבל הצופר לא מיועד לזירוז התנועה.

כמובן שהוא לא מיועד לזירוז התנועה, הוא מיועד להודיע לאנשים שהם נדחפים בכוח וזה מפריע, בדיוק כמו שישראלים נכנסים לך בתור של הסופר, עוד יותר גרוע בכבישים

פורסם

איזה "כיף" על כל סרטון יש שתיים וחצי עמודים של דיונים. אולי הגיע הזמן לעשות לדיונים שרשור משלהם, כל מי שרוצה "לחפור" (ואין כוונתי לאף אחד באופן אישי) יהיה מוזמן לעשות זאת שם.

פורסם

טרונצ'ו - אתה לא רוצה ללמוד מהסרטונים? כל הכיף בפורום הוא לראות את ההתנגחויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...