Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאוץ'!

קצת לא יפה להגיד את זה אבל הבחור הביא את זה על עצמו. (תגובה לסרטון של הקטנוע)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עזוב לא יפה או כן, הבנאדם משתולל וזה הגיע לו.

אם כמה שזה כואב ולא הייתי מאחל את זה למישהו הוא צריך ללמוד את הלקח

מזל שלא פגע בהולך רגל שאולי היה חוצה במעבר חצייה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

זה מחזה נורמלי או שרק לי זה נראה הזוי?

https://www.youtube.com/watch?v=Ai65IhPOQFs&feature=youtu.be

הסתובבתי פעמיים בכיכר, פשוט לא הצלחתי להבין אם הבנאדם הזה חי או מת, הפרצוף שלו היה תקוע ברצפה.

אני לא מבין איך השוטר בהתחלה לא בדק מה איתו, הבנאדם הזה סכנה לעצמו, איך הוא נוהג ככה בכביש?

פורסם (נערך)

כאחד שיצא לו לעשות נסיעות ממושכות במהירות נמוכה (טרקטור של קלארק בצבא שלא עובר את ה 20-30 קמ"ש)

אני דיי בטוח שהוא ישן :lol:,

הקלנועיות האלה הן הסיוט של כל נהג בעיר,לא מספיק הפסי האטה גם אלה בדרך ממש מבוכים ודרקונים בכביש.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

לא משהו רציני וכולנו רואים את זה (אני יודע), אבל ממבט של הולך רגל - אני כ"כ מתעב את האנשים שלא מסוגלים לעצור לפני קו העצירה.

מה כ"כ קשה? האגו ייפגע? הפוזה?

דבר שני, קצת יותר רציני:

אתמול אחה"צ מירושלים, לפני שער הגיא - אוטובוס עשה את תרגיל מעיכת הקרמבו לסובארו B3 (ציינתי עבור אלו שלא יצליחו לזהות את גוש המתכת)

ככל הנראה אף אחד לא נפגע חוץ מרכוש.

פורסם

התאונה הזאת מורכבת מאחד כביש1, ואחד-שניים אידיוטים שלא מסתכלים קדימה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא משהו רציני וכולנו רואים את זה (אני יודע), אבל ממבט של הולך רגל - אני כ"כ מתעב את האנשים שלא מסוגלים לעצור לפני קו העצירה.

מה כ"כ קשה? האגו ייפגע? הפוזה?

אלה חבריהם הקרובים של אלה שנוסעים קילומטר וחצי על הנתיב השמאלי בלי שום סיבה, וכשנפתח נתיב לפנייה שמאלה הם ממשיכים בנתיב (שעכשיו הוא אמצעי), מגיעים לרמזור, מגלים שהם צריכים לפנות שמאלה, אז הם "באלגנטיות" (של פיל בחנות חרסינה) נעמדים באלכסון, על מעבר החצייה ומאותתים שמאלה, עם הבגאז' של הרכב בולט עדיין לנתיב האמצעי.

בעיניהם המעברי חצייה זה סתם עוד סימון של קווים על הכביש שהם לא מבינים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

bigfoot7375nadav

הסרטון הבא אומנם מרוסיה, אבל אני מחכה ליום שיקרה לי מצב שודמה כדי שגם אני אוכל לעלות על מכסה המנוע של חולירא שיעצור על מעבר החציה כי "בא לי\מגיע לי\ הכביש של אבא שלי".

פורסם

אני חייב לומר שמדובר במקום מבלבל ולא נעים במיוחד (לב המפרץ)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהג אוטובוס אידיוט שכמעט נכנס בי ועוד מעז לצפור לי, יעזור להתלונן על האידיוט הזה?

https://www.youtube.com/watch?v=e7DYFeoM9OY&feature=youtu.be

רציתי לפנות ימינה לדרך עפר והנהג אוטובוס המפגר הזה עוקף אותי וצופר לי בזמן שהוא אולי 5 ס"מ מלשפשף אותי.

עברו 30 שניות מהרגע שהוא עקף עד הרגע שהגיע עוד רכב מהנתיב הנגדי, היה לו מספיק זמן ומקום לעשות עקיפה נורמלית.

פורסם

עם כל הכבוד לזה שאתה רוצה לרדת לשביל- זה לא נותן לך את הזכות לסכן את כל שאר הרכבים בכביש.

רבאק- כל כך קשה לרדת זריז לשביל ולפנות את הנתיב? נסעת במהירות נמוכה מאוד בכביש בינעירוני ואתה עוד רואה במראה שהאוטובוס מאחוריך. אפילו לשוליים לא טרחת לרדת.

האשמה היא 100% שלך, מקווה שאתה מבין שמקרה כזה יכל להיגמר אחרת אם היה רכב אחר בנתיב הנגדי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...