Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכונית141, יש מצב ל 5 שניות מוקדמות יותר?

האם אותתת? ניסיתי להאזין עם אוזניות in-ear ולא ניתן להבחין באיתות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

botzek1 - נכון שהיה טוב יותר לרדת לשול ולהתחשב בשאר עוברי הדרך, אך עם זאת האשמה היא ממש לא 100% שלו!

האוטובוס צריך לשמור מרחק מספק על מנת לעצור במידת הצורך, כל שכן על מנת לעקוף בביטחה בכביש שאינו עמוס.

לסיכום - סיכנת את עצמך בעצירה הזאת לשווא. רוצה לרדת לשביל עפר? תאותת מבעוד מועד, עבור באיטיות לשוליים ומשם רד לשביל.

אם הוא היה נכנס בך, במקרה הזה כניראה שמי צודק כבר לא כל כך היה מעניין אותך (חס וחלילה).

פורסם
עם כל הכבוד לזה שאתה רוצה לרדת לשביל- זה לא נותן לך את הזכות לסכן את כל שאר הרכבים בכביש.

רבאק- כל כך קשה לרדת זריז לשביל ולפנות את הנתיב? נסעת במהירות נמוכה מאוד בכביש בינעירוני ואתה עוד רואה במראה שהאוטובוס מאחוריך. אפילו לשוליים לא טרחת לרדת.

האשמה היא 100% שלך, מקווה שאתה מבין שמקרה כזה יכל להיגמר אחרת אם היה רכב אחר בנתיב הנגדי.

באמת?

אולי אתה חי במדינה אחרת עם חוקים אחרים אבל אני חי במדינת ישראל פעם אחרונה שבדקתי.

היה ביני לבין נהג האוטובוס מרחק של יותר משני ק"מ, במקום לעקוף אותי כמו איזה אידיוט ולצפור הוא היה יכול להאט ולעקוף באופן חופשי.

עובר שם רכב פעם בחצי דקה זה לא ממש כביש עמוס, ופעם אחרונה שבדקתי אין שום חובה לנסוע מעל מהירות מסוימת בכביש הזה.

אני נסעתי באזור לא מוכר וחיפשתי פנייה שאני לא יודע איפה היא נמצאת, זכותי לנסוע לאט אם אני רוצה.

לרדת לשוליים למה? אתה מדבר כאילו אין הבדל של 30 שניות בין הרכבים שעברו בנתיב הנגדי, 30 שניות אתה יודע כמה זה?

ואתה מדבר כאילו בלמתי מ100 קמ"ש ל30 תוך 2 שניות, נסעתי במהירות קבועה ונמוכה לא הפתעתי אף אחד ולא סיכנתי אף אחד, היחידי שסיכן זה נהג האוטובוס שעשה את העקיפה המפגרת הזאת.

פורסם
botzek1 - נכון שהיה טוב יותר לרדת לשול ולהתחשב בשאר עוברי הדרך, אך עם זאת האשמה היא ממש לא 100% שלו!

האוטובוס צריך לשמור מרחק מספק על מנת לעצור במידת הצורך, כל שכן על מנת לעקוף בביטחה בכביש שאינו עמוס.

לסיכום - סיכנת את עצמך בעצירה הזאת לשווא. רוצה לרדת לשביל עפר? תאותת מבעוד מועד, עבור באיטיות לשוליים ומשם רד לשביל.

אם הוא היה נכנס בך, במקרה הזה כניראה שמי צודק כבר לא כל כך היה מעניין אותך (חס וחלילה).

בתחילת הסרטון האוטובוס היה במרחק כמה מאות מטרים ממנו, וזה המצב לאחר שהוא כבר האט די הרבה. שמירת המרחק היא באחריות נהג האוטובוס אבל אי אפשר להתכונן למקרה כזה. הדרך הפשוטה והמתחשבת ביותר היא פשוט לרדת זריז הנתיב. שים לב שהוד מעלתו אפילו לא טרח לרדת לשול (הדי רחב יש לציין)!!!

עניין האשמה כאן לא מכעיס אותי כמו חוסר ההתחשבות בנהגים האחרים!

פורסם

יאללה בידיוק היום מישהו שבא מולי עם הרכב ממש נצמד אלי, אני לחצתי ברקס ומיד עצרתי, הוא המשיך וממש ממש ניצמד, הוא נכנס במראה של האוטו שלי, ציפצפתי לו והוא האט קצת ואחריזה ברח, זה היה דו סטרי, עד שהספקתי להסתובב, עוד בין כל המכוניות הוא כבר נעלם.

יש לי מצלמה, אבל באותו רגע היא לא הייתה מחוברת, אם הייתי מצלם את הרכב שלו ואת המספר הייתי יכול להתלונן למשטרה עם צילום מוכח של פגע וברח, אבל למזלי ולשמחתי לא קרה למראה כלום.

פורסם
בתחילת הסרטון האוטובוס היה במרחק כמה מאות מטרים ממנו, וזה המצב לאחר שהוא כבר האט די הרבה. שמירת המרחק היא באחריות נהג האוטובוס אבל אי אפשר להתכונן למקרה כזה. הדרך הפשוטה והמתחשבת ביותר היא פשוט לרדת זריז הנתיב. שים לב שהוד מעלתו אפילו לא טרח לרדת לשול (הדי רחב יש לציין)!!!

עניין האשמה כאן לא מכעיס אותי כמו חוסר ההתחשבות בנהגים האחרים!

שמעת על שמירת מרחק?

זה שנהג האוטובוס רואה רכב בולם ובמקום לבלום גם ולעקוף בצורה בטוחה, הוא מחליט להאיץ ולעקוף כמו מפגר לא קשור אלי.

אם נהג האוטובוס לא יודע לבלום את האוטובוס כאשר הוא רואה רכב מאט, אז הוא לא צריך להיות נהג אוטובוס.

מאות מטרים זו הסחפות, מאה מטרים זה נתון יותר ריאלי, בכל מקרה הייתי שמח לראות עוד כמה שניות קודם-לכן.

מה אתה מצפה לראות בסרטון לפני?

נהג האוטובוס היה פשוט יותר רחוק ממני בהרבה ונסעתי באותה המהירות.

פורסם
באמת?

אולי אתה חי במדינה אחרת עם חוקים אחרים אבל אני חי במדינת ישראל פעם אחרונה שבדקתי.

היה ביני לבין נהג האוטובוס מרחק של יותר משני ק"מ, במקום לעקוף אותי כמו איזה אידיוט ולצפור הוא היה יכול להאט ולעקוף באופן חופשי.

עובר שם רכב פעם בחצי דקה זה לא ממש כביש עמוס, ופעם אחרונה שבדקתי אין שום חובה לנסוע מעל מהירות מסוימת בכביש הזה.

אני נסעתי באזור לא מוכר וחיפשתי פנייה שאני לא יודע איפה היא נמצאת, זכותי לנסוע לאט אם אני רוצה.

לרדת לשוליים למה? אתה מדבר כאילו אין הבדל של 30 שניות בין הרכבים שעברו בנתיב הנגדי, 30 שניות אתה יודע כמה זה?

ואתה מדבר כאילו בלמתי מ100 קמ"ש ל30 תוך 2 שניות, נסעתי במהירות קבועה ונמוכה לא הפתעתי אף אחד ולא סיכנתי אף אחד, היחידי שסיכן זה נהג האוטובוס שעשה את העקיפה המפגרת הזאת.

בדיוק מה שציפיתי שתגיד.

אני לא הולך להיכנס לויכוח של צודק-לא צודק, מה גם שיכול להיות שמבחינה יבשה של החוק אתה הוא הצודק.

זה לא מה שחשוב לדעתי- מה שמעצבן הוא הגישה הזו של "מותר לי אז כך אני אנהג", מה כל כך קשה להתחשב באחרים? ובבטיחות שלך?

זו התעקשות מיותרת וחסרת טעם.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אבל לדעתי זה בדיוק הישראלי המכוער במיטבו.

פורסם
באמת?

לפי מה שרואים בסרטון, בינך לבין המציאות יש מרחק של לפחות שני ק''מ. ואני עוד עדין.

וזה שנסיעתך במהירות נמוכה מסכנת את כל משתמשי הכביש כולל אותך מעניין לך את ה...

סע לאט, אם אתה רוצה, אבל על השוליים, גם ככה אתה מחפש פנייה אז מה אכפת לך. ועוד אתה שואל בהמשך

"לרדת לשוליים למה?"

ואללאק אתה...

תגובותי באדום.

ואני שואל, לאן הגענו, נהגים שנוהגים בסגנון "הכביש של אבא שלי אז אני אסע איך שבא לי" עוד מעיזים להעלות את הסרטונים לכאן ולבקר אחרים.

חוצפה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
בדיוק מה שציפיתי שתגיד.

אני לא הולך להיכנס לויכוח של צודק-לא צודק, מה גם שיכול להיות שמבחינה יבשה של החוק אתה הוא הצודק.

זה לא מה שחשוב לדעתי- מה שמעצבן הוא הגישה הזו של "מותר לי אז כך אני אנהג", מה כל כך קשה להתחשב באחרים? ובבטיחות שלך?

זו התעקשות מיותרת וחסרת טעם.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אבל לדעתי זה בדיוק הישראלי המכוער במיטבו.

אין פה שום התנהגות של ה"ישראלי המכוער".

אני לא ייחסתי חשיבות לאוטובוס כי ידעתי שהנתיב הנגדי פנוי, ושכל מי שהמהירות שלי מפריע לו יכול לעקוף אותי בלי בעיה.

בגלל זה גם לא ראיתי שום סיבה לרדת לשוליים, בו תסביר לי למה לרדת לשוליים אם אין תנועה בנתיב הנגדי?

אתה מבין שאתה מצדיק את זה שנהג האוטובוס כמעט נכנס בי בגלל שהוא לא יכל להאט שניה ולעקוף אותי כמו בנאדם?

מה שאתה אומר היה נכון, אם ישר אחרי שהוא עקף אותי היה מגיע רכב מהנתיב הנגדי ונהג האוטובוס פחד שהוא יפגע בי או יפגע רכב בנתיב הנגדי, אבל זה לא המקרה נכון?

בכוונה השארתי את ה30 שניות כדי שתוכלו לראות שלא הייתה שום סכנה, ושכל ההתנהגות שלו והסיכון שהוא גרם היו בגלל ההתנהגות המפגרת שלו.

תגובותי באדום.

ואני שואל, לאן הגענו, נהגים שנוהגים בסגנון "הכביש של אבא שלי אז אני אסע איך שבא לי" עוד מעיזים להעלות את הסרטונים לכאן ולבקר אחרים.

חוצפה.

2 ק"מ היה המרחק ההתחלתי בינינו לא המרחק שאתה רואה בסרטון הקצר, אם זה לא היה מובן לך.

תראה לי בבקשה את מי סיכנתי...

אני נהגתי כמו שצריך, את העצות שלכם תשמרו לעצמכם.

פורסם

לא ציפיתי שתקבל את העצה, אחרי הכול האופי שלך ברור מאוד עוד מההודעה הראשונה.

נותר לי רק לאחל לך בריאות ורפואה שלמה, מקווה לא להיתקל בך בכבישים.

פורסם

car141 - צפה בסרטון שלך שוב ושים לב שאתה מאט בצורה משמעותית (או כך נראה בסרטון בשניה ה2-3) כשהאוטובוס כבר קרוב מאוד אליך.

לא ענית גם אם אותת ואם כן מתי התחלת לעשות כן.

פורסם

אין שום האטה משמעותית, זה נדמה לך בגלל המהירות של האוטובוס, תסתכל על המהירות שבה אני עובר את הקווים בכביש.

לא צריך להיות חד אבחנה או גאון בשביל לראות שהתכנון של נהג האוטובוס היה להאיץ ולעקוף אותי, הוא אפילו לא ניסה להאט.

אני נסעתי על 60 קמ"ש בערך והאטתי ל30 קמ"ש, נהג האוטובוס המשיך להתקדם לכיוון שלי באותה המהירות אם הוא לא האיץ ומפה באה האשליה.

אם הייתי יודע שזה יגרור כל כך הרבה שאלות הייתי שומר את הסרטון הקודם, ואת הסרטונים מהמצלמה הקדמית שבהם אפשר לראות את המהירות שלי.

ואז והייתם רואים שלא הייתה שום בלימה פתאומית ושום נעליים, ושנהג האוטובוס פשוט עקף אותי בצורה מסוכנת בלי שום סיבה.

הדלקתי את האיתות כמה שניות לפני שמתחיל הסרטון הזה.

ובלי קשר למקרה שלי:

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Law/Article,155783.aspx//

פורסם

אני לא מסתכל בכלל על האוטובוס אלא על צידי הדרך.

אלא אם כן המצלמה הקדמית שלך מצלמת את הספידומטר, נתון GPS שמופיע על המצלמה הוא בדיליי ופחות רלוונטי לטעמי במקרה זה.

אני לא מנסה להמעיט באחריותו של האוטובוס, אבל אני מניח, רק מניח, שהוא תיכנן עקיפה שלך בצורה קצת יותר נכונה, אבל ההאטה שלך ברגע האחרון שיבשה את התוכנית (ולכן גם שומעים אותו צופר ברגע האחרון ולא מקילומטר מאחוריך).

פורסם

לעניות דעתי הלא מקצועית, נהג האוטובוס עקף את הרכב המצלם בצורה שעקף בגלל שהוא הופתע ממהירות הנסיעה שנמוכה בכ- 50% ממנו בכביש בין עירוני. עצם זה שהוא צפר תוך כדי העקיפה, שהוא התקרב במהירות כזאת ושעקף תוך הצמדות זה מראה שהיה פה חשש מתאונה.

מדובר על כביש בין עירוני, הנוף מזכיר לי קצת את עמק יזרעאל והר הכרמל משמאל (?), בכל מקרה נניח שמדובר על כביש בין עירוני של 80 קמ"ש.

אם הרכב המצלם נסע על 40 קמ"ש זה מתכון לאסון לעומת האוטובוס שנסע על 80 (הם מוגבלים ל-100). הרכב המצלם היה צריך לרדת לשוליים ולהאט שם את הרכב בצורה בטיחותית, ואז להשתלב לשביל עפר. לא מאטים בצורה כזאת בכביש כזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...