Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
m3x7r3m3

אתה מבין שלא הייתה שום בלימת פתע, שום הפרעה לתנועה, שום סיכון של אף אחד.

היחידי שסטה עם הרכב שלו וסיכן את התנועה זה נהג האוטובוס...

אני אולי יכולתי לנהוג בצורה יותר בטיחותית ובזה אני מסכים איתך, אבל מבחינה חוקית לא עשיתי שום דבר שגוי.

בלמת בלי שום סיבה חוקית (רכב לפניך, צומת, עקומה חדה, שלט המורה לך להאט) משמע עשית בלימת פתע, בלימה שמפתיעה את הסביבה שלך כי אין שום סיבה חוקית לבצע אותה.

ולפני שתשאל, לפנות לדרך עפר לא מסומנת שזו לא פניה או צומת זו לא סיבה חוקית.

הפרעה לתנועה - בוודאי שהפרעת לתנועה - נהג האוטובוס ביצע עקיפה ואתה היית על מהירות כמעט אפסית, אם זה לא הפרעה לתנועה אז מה אתה מגדיר בתור הפרעה לתנועה? (בלי קשר לזה שאתה טועה כי זה התקנות)

לא גרמת לסיכון? אתה נמצא על נתיב התנועה, בין עירוני, במהירות אפסית יחסית לתנועה מסביבך, גרמת לסיכון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Car141בעבר הועלה פה סרטון של נהג משאית שפגע מאחור בנהג רכב פרטי.

שניהם השתלבו לכביש מהיר והחלו להאיץ, כשהרכב הפרטי מלפנים.

פתאום מסיבה לא ברורה, הרכב החל לבלום בהדרגה. נהג המשאית בלם גם הוא, אבל המרחק ביניהם הצטמצם,

עד שלפתע הרכב בלם בעוצמה, ואז נהג המשאית ניסה לבלום גם, אך פגע בו.

אם אני זוכר נכון, נהג המשאית יצא זכאי.

לא זוכר היכן הסרטון נמצא (אם בשרשור זה או במקום אחר).

אתה מתכוון לסרטון שבהודעה הזו?

לא כל כך דומה למקרה הנוכחי לטעמי.

פורסם
מישהו יכול להסביר את ההגיון של הנהג הזה?

נתיב משמאלי פנוי וארוך, אני לא נוסע מהר, אבל הוא מעדיף את השוליים.

הוא קרא עליך תיגר! :wink:

פורסם

כן Tom,

זה הסרטון.

לא התכוונתי שהמקרים זהים.

רציתי להראות שפגיעה מאחור לא קובעת אוטומטית שהנהג הפוגע הוא אשם.

יש חשיבות לסיבת הבלימה של הנהג מלפנים, וכך גם הוא נושא באשמה.

במקרה עם האוטובוס, מדובר בהאטה רצינית "ללא סיבה" שמפריעה לתנועה.

וזה הדמיון בין שני המקרים.

פורסם

ביגפוט יש 2 אופציות:

-השתלבת במהירות נניח 80 והוא היה כבר ב 120 והיה יחסית קרוב אליך, לא רצה לבלום והחליט לעקוף אותך ברגע האחרון, במקרה כזה הוא יוצא חצי מטומטם.

-האופציה השנייה היא שהוא פשוט מטומטם והיה מעוניין לעקוף אותך מימין כדי לא לצאת לעקיפה משמאל ולחזור שכבר ההשתלבות לתוך יבנה נגמרת והוא יצטרך לעלות על פס לבן.

ב 2 המקרים הוא מטומטם.

Miata ND2

פורסם
אני מסכים אתך גם בתור בנאדם [זה יצא לא טוב, התכוונתי אזרח :)]. אני תמיד משתדל להוות דוגמה אישית. יש לי אמונה מטומטמת כזו, שאם אני אאפשר למישהו להשתלב, אז אולי גם הוא ייתן למישהו אחר ותתחיל תגובת שרשרת כזו.

במדינה שלנו קוראים לזה נאיביות :lol:

פורסם

מי שישמע, מה אתה מתרגש, זה יאשה והפצפוצים שהגיע אליך מהשוליים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

היום היה לי את הדבר הכי הזוי שראיתי בכביש (אני צעיר ממש אז היד עוד נטוייה).

נתיב אחד לכיוון ימינה, רמזור קצר. גברת אחת עומדת ברמזור ומאחוריה גבר, הברנש יוצא מהאוטו עם אייס קפה ומביא לבחורה, הכול תוך כדי שיש רמזור ירוק וכולם מחכים. הבחורה מקבלת את האייס הקפה שלה ונוסעת (לא בזריזות יש לומר). הבחור חוזר בקצב איטי משהו לרכבו (ועדיין הרמזור ירוק, כמובן שהם חוסמים את הדרך היחידה בכביש). הבחור מתעקב בהזזת הרכב (כנראה ידני וצריך קצת זינוק בעלייה), רכבים כבר מצפצפים והבחור מסתכל אחורה ואומר "הכול באיזי לא קרה כלום, אין צורך למהר, רגועעע". עדיין ירוק ברמזור והבחור פשוט לא זז. בקיצור כל זה ו3 מכוניות עברו (המכונית שלפני הבחורה, הבחורה, והברנש). חבל שהייתי בנתיב אחר עם רמזור אחר ולפניהם, הייתי מצלם לכם ומגיש עליו תלונה. סרטון השנה של הפורום יכול היה להיות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

נתיב משמאלי פנוי וארוך, אני לא נוסע מהר, אבל הוא מעדיף את השוליים.

רואים די בבירור שחתכת אותו, גם לא בפראות.

פורסם

תוכל להסביר לי איך בדיוק הוא חתך אותו אם בתחילת הסרטון אפשר לראות שהנתיב לפניה ימינה רק נפתח?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא יודע אם אתה ציני, אבל אני אענה לך ברצינות:

כאשר הנתיב נפתח, הפעלתי איתות והתחלתי לעבור נתיב.

מה שלא רואים (כי יש לי רק מצלמה קדמית) זה שהנהג ה"מקצועי" הזה נצמד אליי בכמה מאות מטרים האחרונים לפני הפניה (במקום לעקוף אותי).

כאשר אני עברתי לנתיב הימני לכיוון היציאה, הוא חצה את הפס הצהוב ולכן אני הפסקתי לעבור ימינה לפני שסיימתי להכנס לחלוטין לנתיב כדי לאפשר לו לעבור.

חלק מאיתנו מנסים למנוע תאונה, בעוד שנהגים "מקצועיים" (כדוגמת הנהג במסחרית) מנסים לגרום לתאונה.

פורסם

שלא ישתמע חס וחלילה שאני בעד המסחרית - נהפוך הוא, הוא פרא.

אבל, במקרים כאלו, אני מעדיף להתחיל את האיתות עוד הרבה לפני שהנתיב נפתח ולהיצמד לימין/לשול כך שאני לא משתלב לנתיב קצת אחרי שנפתח אלא נכנס ישר בתחילתו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...