Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
3 דקות של ביריונים.

וזה רק קילומטר אחד...

תהנו

הנהג אוטובוס הזה נדחף בכוח, אני ניתקל בלא מעט כאלו, ואני פרנציפ על הקטע הזה שהם עושים אני לא נותן להם להידחף. הם פשוט בלתי ניסבלים! עושים את עצמם לא רואים.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הזליגה שלו בסרטון לנתיב הימני נראית כניסיון נואש לא לאפשר לאוטובוס להדחף, בעיני CEYAL לא הציב את מכוניתו כך שלאוטובוס לא יהיה מקום להדחף (וחבל, נהג האוטובוס אפילו לא אותת. חוצפן).

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

נהג של אומני אקספרס עובר באדום מלא

אם מסתכלים טוב טוב אז אפשר לראות אפילו את הרמזור של הנהג אוטובוס

[video=youtube;_w-xvaxdrwM]

פורסם (נערך)
לאף אחד לא מפריע ש-ceyal

גם נדחף לנתיב ימין?

על מה התלונה אם אתה עושה בדיוק את מה שמעצבן אותך?

נדחף? האוטובוס פשוט בעט אותי ימינה. לא היתה לי אפשרות אחרת חוץ מ"להדחף" ימינה.

מה בדיוק ציפית שאני אעשה? אשאר בנתיב השמאלי ואתן לו לעלות עלי?

(הסססעמק הזה מקצר לנו את החיים...)

(לצערי גם אני חוטא לפעמים בתמרוני הענישה כמו שביצעת אח"כ, ודי מתחרט על זה אח"כ).

הססעמק הזה היה יותר מתוך פחד ולא מעצבים. הייתי בטוח שהוא נכנס בי

האמת שגם זה לא היה תמרון ענישה. המצלמה קולטת הכל אבל הוא נעלם לי מהעין אחרי שחתך את כולם ימינה.

אני התרכזתי בלהסתכל שמאלה כדי לוודא שאף אחד לא יצוץ לי משם בלי שאראה.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

תבלום. זאת הפעולה הנכונה לפי החוק. אני רואה שזה לא בדיוק אפשרי בסרטון, כי אז האוטובוס היה נכנס לך לתוך האוטו. אולי אם לא היית מתחיל נסיעה, הוא היה יכול לחלוף על פניך.

הצהרה: אני לא תומך במעשה של נהג האוטובוס, ומאחל לך הצלחה רבה בהתמודדות עם הבריונים האלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נהג של אומני אקספרס עובר באדום מלא

אם מסתכלים טוב טוב אז אפשר לראות אפילו את הרמזור של הנהג אוטובוס

חברה של חולי נפש. אני משתדל להתרחק מהאוטובוסים שלהם כמו מאש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

את כל הנהגים הטובים שלהם הם מעבירים לנזרין טורס שזה האחת מהחברות המובילות בארץ בתיירות,כל השאר מתפזרים בין נזרין אקספרס,אומני אקספרס ונתיב אקספרס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

אומני אקספרס ונתיב אקספרס זו אותה חברה. אולי גם נזרין. זבל של חברה בלשון המעטה.

כבר עשרות רבות של היתקלויות מצולמות ולא מצולמות קרו לי איתם ביקנעם וטבעון - אבל קבלו סקופ: הם עפים מפה לטובת סופרבוס החל מדצמבר הקרוב. ברוך שפטרנו!

זה המקרה האחרון שלי איתם, העיף אותי למפרץ חניה ממש לא רחוק מהסרטון של האור האדום. אולי אותו נהג...

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
נדחף? האוטובוס פשוט בעט אותי ימינה. לא היתה לי אפשרות אחרת חוץ מ"להדחף" ימינה.

מה בדיוק ציפית שאני אעשה? אשאר בנתיב השמאלי ואתן לו לעלות עלי?

אתה היית בדרך לשדרות הרצוג או פנית ימינה לכיוון פת?

אם תיכננת להמשיך ישר - קבל את התנצלותי (למרות שאני לא מבין למה לא עברת שמאלה והמשכת - אני מראש נמצא בשמאלי בצומת הזו).

אם תיכננת לפנות ימינה, למה אתה בכלל בנתיב אמצעי?

כל הבהמות נדחפים מנתיב שמאל,

וכל חסרי ההתחשבות מהאמצעי.

גם אני סובל מכל אלו בצומת הזו כי אני תמיד נמצא בימני.

פורסם

stio

אני חושב שהנהגים יהיו אותם נהגים,בטבריה החליפו מVEOLIA לאפיקים והנהגים נשארו אותם הפסיכופטים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפרופו ענישה - מקרה שנתקלתי בו בכביש 1 מערב באזור מחלף לטרון. (קטע עם 2 נתיבים לאותו כיוון).

לצערי הייתי ללא מצלמה כי לא הייתי ברכב הקבוע שלי אלא במשאית חדשה של העבודה שהגיעה מהיצרן עם הגבלה ל-90 קמ"ש (בהמשך ביטלנו הגבלה מיותרת ומסוכנת זו).

בעודי נוסע לתומי בנתיב הימני בכביש פנוי, ביום ששי בבוקר, הצצתי במראה השמאלית וראיתי משאית סמיטריילר מאחוריי בנתיב השמאלי שמנסה לעקוף אותי אך גם הוא מוגבל מהירות ולכן סתם יוצר פקק מאחוריו של כמה רכבים.

האטתי קצת כדי לאפשר לו לעקוף ולפנות את הנתיב. הוא עקף אותי תוך כדי שהרכבים מאחוריו כבר מתעצבנים וצופרים לו, וכשסיים את העקיפה המשיך להתמהמה בנתיב השמאלי למרות שכבר הייתי הרבה מאחוריו.

באותו רגע שני הנהגים שמאחוריו כבר איבדו סבלנות, ואחד מהם יצא לעקיפה מימין ובמקביל הנהג השני עקף על השול השמאלי. הנהג שעקף מימין מיד עבר לנתיב השמאלי תוך כדי בלימה בכדי "לחנך" את נהג הסמיטריילר, ולא היה מודע לרכב שחוזר מהשול השמאלי ושני ה"גיבורים" כמעט התנגשו.

לנהג הסמיטריילר נפל האסימון והוא חזר לנתיב הימני, אך הנהג המחנך לא הסתפק בכך ועבר גם הוא לנתיב הימני ובלם בחוזקה לפניו כאשר הוא מאוד צמוד ואילץ את הסמיטריילר לבצע בלימת חירום מלווה בחריקת צמיגים.

אולי זה נשמע ארוך אך כל ההתרחשות הזו ארכה כמה שניות. הצטערתי שלא היתה לי מצלמה באותו רגע.

פורסם
אתה היית בדרך לשדרות הרצוג או פנית ימינה לכיוון פת?

אם תיכננת להמשיך ישר - קבל את התנצלותי (למרות שאני לא מבין למה לא עברת שמאלה והמשכת - אני מראש נמצא בשמאלי בצומת הזו).

אם תיכננת לפנות ימינה, למה אתה בכלל בנתיב אמצעי?

כל הבהמות נדחפים מנתיב שמאל,

וכל חסרי ההתחשבות מהאמצעי.

גם אני סובל מכל אלו בצומת הזו כי אני תמיד נמצא בימני.

פניתי ימינה. הסיבה שהייתי בשמאל היא שהיו 3 אוטובוסים בתחנה וכדי לעקוף אותם צריך לעבור נתיב. זאת השעה הכי עמוסה ביום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...