Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובסוף יש אור אדום,חוק מרפי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פניתי ימינה. הסיבה שהייתי בשמאל היא שהיו 3 אוטובוסים בתחנה וכדי לעקוף אותם צריך לעבור נתיב. זאת השעה הכי עמוסה ביום.

תשמע, העלת קטע וידאו קטן אז אני לא יכול להגיד הרבה אלא רק לנחש אז אני אוותר מראש ורק אומר מה שאמרתי קודם:

אני אישית נמצא בנתיב הימני בצומת הזו ומעדיף לחכות קצת מאשר להימצא בנתיב אמצע או שמאל (חו"ח).

אין מילים.

דווקא יש כמה, אבל אני לא רוצה שירחיקו אותי.

פורסם

רק דבר אחד מרגיז אותי יותר מלראות את הסרטון הזה, והדבר הוא שלא יטפלו בבחור הזה גם אם ניקח אותו ואת המונית שלו ואת הסרטון כשהוא מודה באשמה בתחנת המשטרה והם פשוט יסגרו את התיק מחוסר "שקר כלשהו" לציבור והנהג ימשיך לנהוג ולעשות עבירות כאילו שיכולות לפגוע בכל אחד מאיתנו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
רק דבר אחד מרגיז אותי יותר מלראות את הסרטון הזה, והדבר הוא שלא יטפלו בבחור הזה גם אם ניקח אותו ואת המונית שלו ואת הסרטון כשהוא מודה באשמה בתחנת המשטרה והם פשוט יסגרו את התיק מחוסר "שקר כלשהו" לציבור והנהג ימשיך לנהוג ולעשות עבירות כאילו שיכולות לפגוע בכל אחד מאיתנו.

הם יסגרו את התיק בטענה ש"זוהי פרנסתו".

מי שמתפרנס מהכביש צריך לשמור על החוקים הרבה יותר. בפועל המצב הוא הפוך ויש לחלק מנהגי המוניות גישה של "הכביש הוא שלי".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תשמע, העלת קטע וידאו קטן אז אני לא יכול להגיד הרבה אלא רק לנחש אז אני אוותר מראש ורק אומר מה שאמרתי קודם:

אני אישית נמצא בנתיב הימני בצומת הזו ומעדיף לחכות קצת מאשר להימצא בנתיב אמצע או שמאל (חו"ח).

חבל, הסרטון כבר נדרס מזמן.

אחרת היתי מעלה 2 דקות לפני והיית מבין.

הייתי בימני ברמזור, מתוך ראיית הנולד (אוטובוסים במפרץ החניה שתופסים את הימני 30 מטר קדימה) עברתי מיד לאמצעי וכמיטב המסורת הימני התקדם יותר מהר. בגלל זה לא נצמדתי לרכב שמלפני וחיכיתי להשתלב שוב לימני.

נהג האוטובוס ניצל את הפרצה ונדחף.

פורסם
חבל, הסרטון כבר נדרס מזמן.

אחרת היתי מעלה 2 דקות לפני והיית מבין.

הייתי בימני ברמזור, מתוך ראיית הנולד (אוטובוסים במפרץ החניה שתופסים את הימני 30 מטר קדימה) עברתי מיד לאמצעי וכמיטב המסורת הימני התקדם יותר מהר. בגלל זה לא נצמדתי לרכב שמלפני וחיכיתי להשתלב שוב לימני.

נהג האוטובוס ניצל את הפרצה ונדחף.

כמו שכבר כתבתי, אין טעם בניחושים אז אני מאמין למה שאתה אומר.

לא "חתכת" מנתיב שמאל אלא היית באמצעי, לא נכנסת בכח בתחילת התור.

אתה לא צריך לספק הוכחות לשום דבר ובטח לא בשבילי.

פשוט טיפה הפריע לי שאתה באמצעי כי גם משם יש הרבה מגעילים שנדחפים.

חומצזה - עזוב, זה כבר היה מזמן :-)

פורסם

אני ממתין שהולכי רגל יחצו, לפני שאני עולה לאיילון בנתיב יחיד.

פתאום משום מקום רכב נדחף לצידי על אותו נתיב ועוקף כאילו אני אוויר...

ועוד כמה עבירות בסרטון

[video=youtube_share;GgHq7PbTam0]

פורסם

תרומתי הצנועה לשרשור:

1. נהג ביואיק לוקח את הסיבוב מכל הלב ולא שם לב לבאים משמאל (במקרה הזה- אני):

https://www.youtube.com/watch?v=MRJuFVWJT58&feature=youtu.be

2. לנהג הקורולה כנראה לא התאים לו להתקדם בטור כחוק, ובוחר לחתוך מימין ברגע האחרון ברמזור (לקח לי כמה שניות לעכל מה קרה כאן):

https://www.youtube.com/watch?v=vab9KIBF2ss&feature=youtu.be

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני ממתין שהולכי רגל יחצו, לפני שאני עולה לאיילון בנתיב יחיד.

פתאום משום מקום רכב נדחף לצידי על אותו נתיב ועוקף כאילו אני אוויר...

ועוד כמה עבירות בסרטון

ליאב, יש לך טעות אחת קטנה.

אתה קורא להם "חוצפנים" אבל למעשה הם עבריינים.

פורסם

מה שקרה לך ליאב, קרה גם לי כבר כמה פעמים. במקרים יותר "רגועים" הנהג מאחורי צופר לי כמו משוגע. הוא לבטח, הרי, היה דורס את הולכי הרגל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה שמוזר הוא, שהנהג הזה לא היה מאחורי בכלל...

הרצתי אחורה את הסרטון לראות את הקטע שבו השתלבתי לנתיב, ומאחורי היתה מאזדה, ועוד שני רכבים אחרים.

קרוב לוודאי שהוא עקף את כל הטור הימני (בדומה לחצוף\עבריין מס' 1) כי הוא ממש ממהר והזמן שלו יקר משל כולם

לאחרונה, כל נסיעה שלי באיילון\ ת"א במהלך שעות עומס, מלאה בעבירות תנועה ובריונות כביש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...