Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן..

השבוע נסעתי ברוקח באחד מהערבים. הפעם החלטתי לא לעמוד בפקק שם, ולפנות ימינה ולהסתובב בכיכר ליד האוניברסיטה.

בנתיב לפני כמו תמיד היתה איזו לא רוצה להגיד מי, שחיכתה לרגע האחרון כדי להדחף לנתיב השמאלי, בלי לעמוד בפקק. היא לא הצליחה לעשות את זה, אז היא פשוט נעצרה לפניי וחסמה את התנועה. אנשים מאחורי התחילו לצפור כמו בהמות. אני מסתכל במראה ואני רואה ש4-5 רכבים פשוט התחילו לעקוף אותי ואותה מחוץ לכביש (כלומר מאחורי הקו הצהוב). אני מחזיר את הראש קדימה ואני רואה את הנסיכה הזו באוטו מצחקקת לה עם החבר שלה, כאילו הם על פסגת העולם.

רגעים מייאשים. אין עם מי לדבר, פשוט אין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הייתי מעדיף לקרוא להם בשם אחר (גם מתחיל ב-ח') אבל אני מעדיף לשמור שפה נאותה ;)

מה, אתה מתכוון ל"חאקות"? :twisted: אני מנסה להכניס את המילה הזו ללקסיקון המעודכן. לא מילה גסה, למרות שברור מאיזה 2 מילים היא מורכבת.

כן..

בנתיב לפני כמו תמיד היתה איזו לא רוצה להגיד מי, שחיכתה לרגע האחרון כדי להדחף לנתיב השמאלי, בלי לעמוד בפקק. היא לא הצליחה לעשות את זה, אז היא פשוט נעצרה לפניי וחסמה את התנועה.

אם היא לא הצליחה לעשות את זה ונעצרה לפניך, כפי הנראה זה בגלל שלא נתת לה להידחף, מה שאומר שאתה התחלת את הבריונות יחד איתה. אם זה המצב, אז אין לך על מה להלין יותר מדיי.

כן, גם אני שונא לתת לאנשים להיכנס לפני, וכן גם אני לפעמים צריך להילחם על מיקומי אחרת יורידו אותי לשול\מדרכה\רכב אחר, אבל אני גם יודע מתי לוותר כדי שאני ושאר התנועה נוכל לזוז. יש מקומות שבהם אם מישהו מנסה להידחף לפני הרבה יותר מהיר יהיה לתת לו להידחף, כך אני מפסיד רק עוד פחות משנייה לעומת רכב שמנסה להידחף בכח ומפריע לתנועה במשך כחצי דקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה, אתה מתכוון ל"חאקות"? :twisted: אני מנסה להכניס את המילה הזו ללקסיקון המעודכן. לא מילה גסה, למרות שברור מאיזה 2 מילים היא מורכבת.

אם היא לא הצליחה לעשות את זה ונעצרה לפניך, כפי הנראה זה בגלל שלא נתת לה להידחף, מה שאומר שאתה התחלת את הבריונות יחד איתה. אם זה המצב, אז אין לך על מה להלין יותר מדיי.

כן, גם אני שונא לתת לאנשים להיכנס לפני, וכן גם אני לפעמים צריך להילחם על מיקומי אחרת יורידו אותי לשול\מדרכה\רכב אחר, אבל אני גם יודע מתי לוותר כדי שאני ושאר התנועה נוכל לזוז. יש מקומות שבהם אם מישהו מנסה להידחף לפני הרבה יותר מהיר יהיה לתת לו להידחף, כך אני מפסיד רק עוד פחות משנייה לעומת רכב שמנסה להידחף בכח ומפריע לתנועה במשך כחצי דקה.

לפי איך שהוא מתאר את זה זה נשמע כאילו היא הייתה לפניו מזמן ופשוט החליטה לחתוך לנתיב שמאלי שלא זז תוך כדי חסימת כל הנתיב הימני לפנייה ימינה.

ואם זה המצב אז הוא לא עשה שום דבר רע, להיפך, הוא המתין מאחוריה בלי לעקוף דרך השוליים.

פורסם

כל אחד והפרשנות שלו. אני דווקא חשבתי על משהו אחר 8)

רק לפני חצי שעה עברתי בצומת עלית וכרגיל, עבירות שגרתיות חוזרות על עצמן (מארלוזורוב ר"ג, לכיוון ת"א).

שוב נהג עוקף משמאל את כל הטור מימין ונדחף בסוף, ובמקביל, הפתעה! הנהג שנסע בנתיב הימני והיה בין הראשונים, אותת שמאלה ופנה משם.

ממתי יש 3 נתיבי פניה שמאלה? :idea: סביר להניח שהוא לא מכיר את האזור, כי פניה משם גרמה לו בטח לשרוף כמה מחזורי רמזור.

זה מצולם כמובן, אבל לא מרגש במיוחד בשביל להעלות רק את זה...

פורסם

לא הבנת את הסיפור. אני הייתי בנתיב הפנוי ורציתי לפנות ימינה. נתקעתי מאחוריה כי היא ניסתה להדחף לנתיב השמאלי והפקוק יותר, שממשיך לגני התערוכה ואבן גבירול.

אני פשוט גם הייתי הנהג היחיד שלא הגיב לעברינות בעוד עבריינות, ולכן גם לא עקפתי אותה מהשוליים, בניגוד ל4-5 אנשים שהיו מאחוריי.

פורסם
לפי איך שהוא מתאר את זה זה נשמע כאילו היא הייתה לפניו מזמן ופשוט החליטה לחתוך לנתיב שמאלי שלא זז תוך כדי חסימת כל הנתיב הימני לפנייה ימינה.

ואם זה המצב אז הוא לא עשה שום דבר רע, להיפך, הוא המתין מאחוריה בלי לעקוף דרך השוליים.

כנראה לא הבנתי את הסיפור.

לא הבנת את הסיפור.

נו, מה אמרתי הרגע? :lol:

לא הבנתי. קורה. לא הייתי בטוח שהבנתי נכון במאה אחוז כשכתבתי את זה, לכן גם כתבתי בהודעה שלי "אם זה המצב" ו"כפי הנראה". אם פגעתי, אני מתנצל.

נראה שלא קראתי היטב את התיאור, משהו התבלבל לי שם- משהו עם ימין והימין השני :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה פשוט שירשור אינסופי שבחיים לא ייגמר.

ה"מציאה" האחרונה:

- פרסה במקום אסור (עליה על אי תנועה מצוייר)

- חולם בירוק

- למרות מפרץ האוטובוס, חוסם נתיב (סימן לי "עבור עבור" עם היד) - במראה ראיתי מישהו יורד מהרכב ומשאיר דלת פתוחה. הוא נעלם לי אחרי 15 שניות מהמראה (עדיין עומד עם דלת פתוחה, חוסם את הנתיב).

מספר רכב: 43-338-57

פורסם
כנראה לא הבנתי את הסיפור.

נו, מה אמרתי הרגע? :lol:

לא הבנתי. קורה. לא הייתי בטוח שהבנתי נכון במאה אחוז כשכתבתי את זה, לכן גם כתבתי בהודעה שלי "אם זה המצב" ו"כפי הנראה". אם פגעתי, אני מתנצל.

נראה שלא קראתי היטב את התיאור, משהו התבלבל לי שם- משהו עם ימין והימין השני :lol:

חלילה וחס פגעת, בטח לאור ה"כפי הנראה" הסופר מודגש שלך :)

פורסם

כביש 70?

אם כן - מדובר בקטע שמככב לא מעט בשרשור זה, כולל הערס והאקדוחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שיכור? עיוור? סתם עבריין?

תחליטו לבד.

מתחיל כשמיד ברמזור החוצפן עם הברלינגו חותך את כל המסלולים כדי להמשיך ישר ממסלול שפונה שמאלה וממשיך בזה שהוא כמעט פוגע בי כשהוא חותך ימינה בשניה האחרונה ועוד כשיש לו רמזור אדום.

(זה נראה מרוחק בגלל המצלמה הרחבה אבל היו בינינו בקושי 20 ס"מ)

פורסם (נערך)

להוציא את מה שהוא עשה ברמזור, אתה גם לא צדיק הדור.

לא בדיוק נהגת במרכז הנתיב שלך לאורך כל הסרטון

וגם אם תסתכל בשילוט (השנייה ה-13 בסרטון), הנתיב שלך הוא זה שנסגר, לכן אתה הוא זה שצריך לתת לו זכות קדימה.

כבר הבנת שהוא הולך להמשיך ישר במהירות הזאת, אז מבחינתך הוא זבל של נהג אבל הוא עדיין ממשיך במסלול שלך.

אז תהרוג מהירות ותסתגל.

אני מקווה שתסתכל שוב טוב טוב בסרטון ותבין את הטעות ושזה לא יתפתח לשרשורים ענקיים של ויכוחים.

שוב אני חוזר ואומר, נהג הברלינגו טעה, אך גם אתה.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

א. נסעתי בנתיב שלי. המצלמה הרחבה מעוותת את זוית הראיה. אם תסתכל תראה שאני די צמוד לימין הדרך.

ב. מה שהמצלמה מצלמת, לא בהכרח העין קולטת. לא ראיתי בכלל את העבירה הראשונה של הברלינגו וכשראיתי שהוא נמצא בנתיב שפונה שמאלה ויש לו רמזור אדום, תשומת הלב שלי הופנתה הלאה ורק ממש מאוחר קלטתי שהוא לא עוצר וממשיך ישר.

לא הבנתי מה קשור הנתיב שנסגר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...