Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

2 מציאות מיוטיוב:

תאונת דריסה בכביש 6 ממצלמות אבטחה - הרוג אחד: להריץ מ0:20

[video=youtube;-Mu7-hHLAEk]

עוד תאונה - להריץ משניה 0:45. לדעתי הנהג המצלם אשם שסטה לנתיב לא פנוי, אבל תחליטו אתם. תאונת נזק של 2 מכוניות וכמעט דריסה של 2 אנשים על הדרך:

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הראשון מייצג את שיטת ה"יהיה בסדר", האחד, כלכך רגיל לעבוד בשוליים שהוא אינו מפחד כבר, והשני עסוק בטלפון\נרדם.

הסרטון השני ממש החטא ועונשו, לא הסתכל במראה, כנראה שלא אותת, חתך נתיב - וקיבל בראש!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי סרטון של זה אני גם לא אתן מיקום כי אולי הנהג בפורום.

מישהי שאני מכיר פתחה את הדלת של הרכב וכמובן בדקה שאין מכונית מתקרבת

השאירה כמה שניות את הדלת פתוחה בשביל להכניס את הקניות ונכנסה בה מכונית ככל הנראה

הנהג היה תחת השפעת אלכוהול וגרר אותה כמה מטרים ובכלל לא שם לב.

הנזק החלפת דלת קידמית + מראה טומבון מכסה מנוע ופנס.

רועי

פורסם

למה לבצע את הפעולה מצד הכביש? חוץ מהנהג אף אחד לא צריך להכנס לרכב מצד הכביש, וזה כולל מטען, בודאי סלי קניות שאין בעיה להעביר מצד לצד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסרטון עם המשאית מדגים למה צריך להרים עניים כשחוצים את הכביש

הבחורה היתה עסוקה במשהו ואין ספק שגמרה את החיים

:wink:
פורסם (נערך)
הסרטון עם המשאית מדגים למה צריך להרים עניים כשחוצים את הכביש

הבחורה היתה עסוקה במשהו ואין ספק שגמרה את החיים

ועוד באיזור כזה מסוכן! אם היו מציבים שם רמזור נורמאלי, חלקם היו יכולים להימלט כי אז הרכב בצד ימין לא היה עומד על מעבר החצייה וחוסם אותם.

בארץ להולכי רגל לא אכפת מכלום, יש מעבר חצייה, חוצים, עצר לי או לא עצר לי, מה זה משנה.

במעבר חצייה עיניים כל הזמן על המכונית שמתקרבת אליך! לסרוק לסרוק ולסרוק, כדי להימנע עד כמה שאפשר מדברים לא צפויים.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...