Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים בנתיבי איילון כמה זיגזגים וחיתוכים של נהגים.

בלי לאותת, בלי להתייחס בשום צורה למי שנמצא בנתיב.

לגבי המקרה עם הבמוו, אני גם חושב שאם הייתי באותה סיטואציה ולא הייתי בולם האפשרות השנייה הייתה שהייתי מתנהג כמו מעלה הסרטון.

לפעמים הייתי רוצה אקדח רק כדי לירות באנשים כאלו :lol:

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

בואו נצפה בסרטון הזה שמכיל 4 מקרים, שלושת האחרונים הם אי מתן זכות קדימה או משהו בסגנון.

במקרה השני - הייתי יכול לצפור בלי הפסקה ולא לתת למאזדה לעבור. אבל ויתרתי.

במקרה השלישי - הייתי יכול לחסום את הדייהטסו וגם את הסוזוקי, אבל לא עשיתי את זה.

במקרה הרביעי - הייתי יכול להאיץ ונהג מונית הפולקסווגן הנ"ל היה יכול רק לחלום על לחדור לי לנתיב מהאי תנועה.

אבל לא עשיתי את זה, מאותה סיבה שאני לא מחפש צרות. אז אני לא אתן לבהמות להשתלב, הם יתעצבנו, יתפתח מרדף... למה לי להיכנס לזה?

בסרטון שהעלה, רואים שהרכב המצלם האיץ בכוונה כדי לא לתת לב.מ.וו להשתלב, אילו היה פועל כמוני כל הבלאגן הזה היה נמנע.

פורסם
+1

תמצית מחשבותי בעקבות התקרית.

מבלי להיכנס לוויכוח מי אשם, רק אומר לך שכאשר אני מזהה נבלות כאלה על הכביש, אני נושם עמוק ונותן להם לבצע את העבירה, וזאת מכיוון שאני מעדיף להימנע מתאונה או מסיטואציה מילולית לא נעימה עם הנהגים האלה, גם אם זה אומר שאני ״מוריד מכבודי״. הדברים נכונים על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בסוג הרכב שמופיע בסרטון, שבוא נודה באמת, יצא לו שם רע (וכנראה בצדק) של עבריינים או עבריינים בפוטנציה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מסכים איתך בהחלט, אתמול במקרה קרה לי מקרה כזה עם בדואי. בא מולי לא ראה אותי, צפרתי לו ומעצבים שהוא כימעט נכנס בי חזיתית הוצאתי ידי מהחלון [לא עשיתי לא אצבע שלישית] וכמו דביל עצרתי. עשה רוורס יצא מהרכב ואמר לי לבקש סליחה. כמובן שהוא אמר זה בצורה תקיפה. בקיצור, אני מצדיק מאוד את זה שמעליי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

בוגאטי ויירון שחורה כמעט נכנסת בתוך מטרונית...הערס הטמבל הזה לא יכל ליראות אותה מהזווית שהוא חתך בגלל המשאית. חבל שלא למד את הלקח.

תעבירו ישר ל 00:50.

פורסם (נערך)

הערסים האלה לומדים רק בתאונה שתהרוס להם את הרכב, כמעטים לא נחשבים אצלם.

ומעבור לפינתנו "צייד התאונות ביוטיוב":

אופנוען משטרתי מתרסק:

https://www.youtube.com/watch?v=rGNqB8szSWM

ועוד תאונה לאוסף:

עוד אופנטען מתרסק, תעבירו ל- 0:40

[video=youtube;WVpxyL-sE_Y]

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

אופנוען משטרתי מתרסק:

https://www.youtube.com/watch?v=rGNqB8szSWM

ועוד תאונה לאוסף:

עוד אופנטען מתרסק, תעבירו ל- 0:40

[video=youtube;WVpxyL-sE_Y]

מזל שהעניין מצולם (סרטון ראשון).

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

ועוד תאונה לאוסף:

נראה לי שדווקא הצלם אשם - סוטה שמאלה בלי לבדוק במראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,

זה נראה כאילו שניהם אשמים

שתיהם ניסו לעבור נתיב. הבעיה שהשמאלי נסע מהר מדי וחשב לחתוך אותו והצלם לא הספיק לראות אותו

פורסם (נערך)

עכשיו, כשעלה הסרטון המלא, אני רואה שמדובר במקום שבו עברתי אלפי פעמים במהלך השנים- אם כדי לפנות ימינה ואם כדי להמשיך ישר, כמו הצלם.

אני לא יכול להיות עדין - הצלם הוא אידיוט (וכך גם נהג ההונדה, אבל הוא בר מזל). מדובר בהשתלבות בזוית חדה מאד, כאשר בדרך כלל המגיעים בכביש משמאל (רחוב חנקין בחיפה) מגיעים במהירות גבוהה, ורבים מהם מעוניינים לפנות ימינה (לרחוב שלום עליכם). לצלם (מגיע מרחוב קומוי) יש תמרור "תן זכות קדימה" - אבל, למעשה, הוא חייב לעצור ולבדוק במראה השמאלית ובסיבוב הראש שמאלה ולאחור, ולהמתין שהרמזור יסגר או שהכביש יהיה ריק - גם אם הוא מעוניין להמשיך בנתיב הימני, ובודאי אם הוא רוצה לחצות לאחד הנתיבים של ישר ושמאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את ספריאל, אני מכיר את הצומת ויצא לי לנסוע בה מכמה כיוונים. על הנהג המצלם לעצור כדי לאפשר למי שיש לו זכות קדימה להשתלב, במיוחד אם הוא מתכוון לחתוך את כל הנתיבים כדי להגיע לפניה שמאלה. אני לא יודע איך הוא חשב בכלל לעשות את המהלך הזה בזמן שיש רכב שבטוח יחסום אותו מצד שמאל. הניחוש שלי הוא שהוא בכלל לא הסתכל שמאלה. אני אשמח אם מישהו יתרגם מרוסית את מה שהוא אומר לגברת כשהוא חוזר לרכב אחרי התאונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה נראה כאילו הרכב המצלם אומנם תכנן לעבור שמאלה, אבל ברגע התאונה הוא עדיין לא עבר את ההפרדה בין הנתיבים. תוך כדי הרכב השני החליף ימינה ונכנס בו כשהוא עדיין כביכול בנתיב שלו, נראה שהוא אשם.

אולי אם האודי לא הייתה סוטה ימינה עדיין הרכב המצלם היה נכנס בה אחרי כמה רגעים, אבל איך שזה יצא זה נראה באשמת האודי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...