Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה יודע,הרים יד לאור "מצטער לא ראיתי".

מצטער? לא ראיתי? הוא עשה את זה בכוונה! חדי העין ישימו לב שהוא הסתכל עלי והסית מבט ברגע שנכנס לפריים ושיחק אותה לא רואה. בקיצור צריך לראות את ה-Ебало (סוג של פרצוף ברוסית) שלו במציאות כדי להבין על מה אני מדבר. רק כוח הם מבינים, שכחו מי בעל הבית במדינה.

עריכה: איך שכחתי?? הוא בכלל התחיל לעשות תנועות עם הידיים כאילו אני זה שלא נתן זכות קדימה!!

בפעם הבאה אל תסתבך בחיפוש חניה למעלה, יש שם חניון תת קרקעי מקורה אז תחנה שם.

חניתי בחניות שמחוץ למתחם, נכנסתי בפנים כדי להעמיס ולצאת.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אמנם לא סרטון של עבירות, אבל המעשה הטוב שלי להערב :-P

אנשים קטנים מסתנוורים מקסנונים חזקים:

https://www.youtube.com/watch?v=cOPUYNEZbbA

אלומות האור היו בדיוק בגובה ראשו של העולל, לא נעים. אז כביתי את האורות לרגע (הברקס היה לחוץ, כך שהאורות מאחורה דלקו)

אני בטוח שהוא יעריך את זה בעוד כמה שנים. :wink:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

שמתי לב. מה שיותר מוזר שהיא פנתה לכניסה של הקניון, שהייתה סגורה כי זה היה בשישי ב12 בלילה. אז מה הם חיפשו שם אף אחד לא יודע

פורסם

אלפא יש משהו בדברייך :roflmao:

חוץ מזה שקצת קשה לי להחליט מי אדיוט יותר ההיא בסוויק או הבחור באלטו שבלם באמצע הצומת ואז עצר בשמאלי והתחיל לחשוב מה לעשות במשך זמן דיי ממושך.

טוב אז הבחור יצא אדיוט יותר.

בקשר ל Clutch , אין מחרפן יותר מאנשים שנוסעים לאט במקומות שלא צריך ובכל פעם שאני נתקל באחד כזה יוצא לי עוד וריד במצח , לדעתי היית צריך לעצור ברמזור אחריו ולא להדחף בכוח בצהוב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
ובפינת הדביל היומי..הגיע תורי

מצטער על המוסיקת רקע אבל הפעם היא חלק החשוב בסרטון

לפני שאמרת שזה היה ירוט, הייתי בטוח שזה היה מישהו שנכנס בך מאחורה ברמזור - מאותם אלו שרואים את הרמזור על כתום וישר לוחצים על הגז.

פורסם
לפני שאמרת שזה היה ירוט, הייתי בטוח שזה היה מישהו שנכנס בך מאחורה ברמזור - מאותם אלו שרואים את הרמזור על כתום וישר לוחצים על הגז.

ויודע מה אני חשבתי שזה? הגיר המדהים של הצרפתייה שלי..

https://www.youtube.com/watch?v=bq4HqvmowQQ&list=UUH6Z7JIC9C6V5S8r9z32e0A

פורסם

לקט דביליים מכביש הערבה שכולם נוסעים מתחת למהירות המותרת באמצע המדבר (כביש הערבה).

כולם נעקפו ונוצר לקט עקיפות. כנסו או לא זאת החלטה שלכם :)

[video=youtube;-6z3Q_-PlCY]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...