Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מטומטם,אני מרשה לעצמי לצחוק כי אין פגיעות, על זה שהוא חשב שהפנדה זאת איזו אברט שיכולה להיכנס ככה בסיבוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה. עוד 2-3 כאלה בשבוע ואנחנו מתקרבים לרמה של רוסיה. רק צריך מוזיקת פופ מסריחה וקללות ברקע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אוי זה כזה טוב!!

שדרות תש"ח בראשון לציון?

אם אני מזהה נכון, אז בכלל יש שם נתיב שמאלה אחד בלבד.

אפשר לראות פה (מנקודת מבט של הצלם)

https://www.google.com/maps/@31.95556,34.79074,3a,75y,266.87h,95.71t/data=!3m4!1e1!3m2!1shHX8zDRUA26otW9D8S_zeQ!2e0!6m1!1e1?hl=iw

עריכה אחרונה על ידי liav.h
פורסם

בשביל סרטונים כאלה השרשור הזה נפתח!

בעיה מרכזית מאוד בתרבות הנהיגה בארץ היא הנטייה החזקה מאוד של העבריינים בכביש לנסות ולתקן טעויות נהיגה או ריכוז בכל מחיר, כולל לקיחת סיכונים מטופשים ורמיסת כל זכות של נהג אחר על הכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
איזה מטומטם,אני מרשה לעצמי לצחוק כי אין פגיעות, על זה שהוא חשב שהפנדה זאת איזו אברט שיכולה להיכנס ככה בסיבוב.

זה לא קשור לרכב, זה קשור רק לנהג... (קרדיט לתמונה מתוך קבוצת פייסבוק של מכוניות נדירות בישראל).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...