Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאריך ה-16/9/14 חלק שני:

אני אחנה באמצע הנתיב, סובארו פורסטר לבן 26-602-23 פשוט חונה בצורה שחוסמת את כל הנתיב הימני.

כבונוס נהג הלאנטיס יכול להיכנס דרך הגג או מושב הנוסע.

עצרת כדי לאפשר לנהג האוטובוס להשתלב? אבל אני קקנוע, 50-987-13, אז אני פשוט אנסה להשתחל בין המכוניות ואגלה מאוחר מדי שהאוטובוס שאותת שמאלה אשכרה מתכוון לנסוע.

ולסיום מונית קיה 99-979-25 עוצרת על שני נתיבים באמצע הכביש כדי להעלות נוסעת, לאחר מכן הוא ממשיך בנתיב השמאלי כדי לעקוף את הפקק לפנייה ימינה, ונדחף בכוח, העתיק ממנו גם הונדה סיוויק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תאריך ה-15/9/14:

איפה נוהגים? בנתיב השמאלי כמובן, וכשרכב מאחורה מהבהב לך? תתעלם ואחר כך תדליק איתות מצוקה, בסוף מתגלה שכל הפקק הוא סתם, כי לפני ההונדה אקורד 54-611-31 (של אלדן) הזו אין אף אחד.

לאורך כל הקטע הבן אדם נוסע על הנתיב השמאלי ועוקף, למה אתה מסנוור אותו כל שניה? אז נתקעת מאחורי מישהו שמבצע עקיפה יותר לאט ממך, שחרר, תן לו לסיים אותה בבטיחות.

פורסם
לאורך כל הקטע הבן אדם נוסע על הנתיב השמאלי ועוקף, למה אתה מסנוור אותו כל שניה? אז נתקעת מאחורי מישהו שמבצע עקיפה יותר לאט ממך, שחרר, תן לו לסיים אותה בבטיחות.

עוקף את מי? שים לב כשהוא מדליק את איתות המצוקה אין אף אחד בנתיב הימני, יותר מזה, אני עובר לנתיב הימני והוא נשאר בנתיב השמאלי עוד הרבה מאוד זמן, למה? ככה.

הוא עוקף? לא.

אגב עקיפה זה עקיפה של רכב אחד, אם מגיע רכב מהיר ממך אתה צריך לפנות את הנתיב ולחזור להמשך העקיפות שלך לאחר מכן, זה גם מה שאני עושה כשמגיעים מאחוריי רכבים מהירים יותר, רק שלי אף אחד לא צריך להבהב.

זה מסוג האנשים שאתה אומר "הוא בעקיפה" אבל אין לו שמץ של מושג שהוא בעקיפה, מבחינתו הוא נוהג על הנתיב השמאלי כי הוא נוהג על הנתיב השמאלי, כי מבחינתו זה זהה לכל נתיב אחר.

בסרטון עם הקקנוע, אף מילה על השברולט שחונה בתחנת אוטובוס?! אני מתפלא עליך :wink:

השברולט בכלל אטרקציה, עמד לפני כן באדום לבן, לאט לאט התקדם, עשה איזה איתות של כוונה להיכנס לנתיב, ואז האוטובוס הגיע ועצר על הנתיב להוריד נוסעים כי השברולט עמד בתחנה, ואז השברולט היה בעצם תקוע לא יכל לזוז לשום מקום.

אני בטוח אגב שפיספסתי עוד כמה דברים בסרטונים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

^^

אני במקומך הייתי פונה ל"חרש" בדרישה להוריד את הנהג הזה מהכביש + מפרסם את זה בצינור. העקיפה הזו היתה יכולה להיות קטלנית אילו אתה לא היית מאט ונזרק לשוליים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

+1

נניח שהבחור נוהג בבריונות וחוסם לך את הנתיב, למה אתה צריך להיות גם בריון ולסנוור אותו. אני בטוח שמספיקה פעם אחת אורות גבוהים שהוא ידע שיש מישהו מאחוריו. יש מכוניות מימין מה אתה רוצה שהוא יעשה, ידחף בכוח. מה שעשית זה מתכון בטוח לזה שהוא יתן ברקס או יעשה לך דווקא בנסיעה לאט ואורות מצוקה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני לא סינוורתי אף אחד, אני הבהבתי לו בדיוק בהתאם לתקנות התעבורה.

למי שיש עם זה בעיה אני מציע שינסח מייל לכתובת: [email protected]

אין מספיק מכוניות בנתיב הימני כדי שהוא יצטרך להידחף, אני אגב אם לא שמת לב עקפתי אותו בסוף בנתיב הימני.

אגב חבל שאין מצלמה מאחור, הייתי יכול להראות איך גם לאחר מכן הוא עדיין נשאר בנתיב הימני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עוקף את מי? שים לב כשהוא מדליק את איתות המצוקה אין אף אחד בנתיב הימני, יותר מזה, אני עובר לנתיב הימני והוא נשאר בנתיב השמאלי עוד הרבה מאוד זמן, למה? ככה.

הוא עוקף? לא.

אגב עקיפה זה עקיפה של רכב אחד, אם מגיע רכב מהיר ממך אתה צריך לפנות את הנתיב ולחזור להמשך העקיפות שלך לאחר מכן, זה גם מה שאני עושה כשמגיעים מאחוריי רכבים מהירים יותר, רק שלי אף אחד לא צריך להבהב.

זה מסוג האנשים שאתה אומר "הוא בעקיפה" אבל אין לו שמץ של מושג שהוא בעקיפה, מבחינתו הוא נוהג על הנתיב השמאלי כי הוא נוהג על הנתיב השמאלי, כי מבחינתו זה זהה לכל נתיב אחר.

האוטו לפניך היה הרבה יותר מהיר מנתיב הימני. ברור שישים 4 וינקרים אחרי שסינוורת אותו בעקביות ולא ינסה להחליף נתיב כשהנוסע מאחוריו משוגע. התופעה הזאת שמישהו נוסע על 130 וחושב שכולם חייבים להבלע לתוך האדמה כדי לפנות לו את הכביש - מרגיזה הרבה יותר מהנתקעים בנתיב השמאלי.

עריכה: יש הבדל בין להבהב ללסנוור. אתה בהחלט סינוורת

פורסם

הוא עוקף? לא.

אנחנו מדברים על כל הסרטון או רק על ה-15 השניות האחרונות שלו?

00:28 עקיפה ראשונה

00:34 עקיפה שניה

00:43 עקיפה שלישית

00:47 עקיפה רביעית

00:50 עקיפה חמישית

פעמיים היחידות שבהן היה לו מקום להשתלבות בצורה בטוחה חזרה לנתיב הימני הן אחרי שעקף את המאזדה 2 (לפני המשאית) ואחרי שסיים לעקוף את המשאית עם הנגרר הכפול (רגע לפני שהדליק אורות מצוקה). אז נכון לא מדובר בנהג הכי מתחשב בעולם אבל מה שאתה עושה הוא לא פחות מבריונות וסיכון כל הנהגים על הכביש עם הסינוורים שלך. אני לא אתפלא אם בסוף העקיפה הוא כבר נשאר בנתיב מתוך עקרון (ולא, אני לא מצדיק אותו).

ככל הידוע לי (ואשמח אם תתקנו אותי) בחוקי תעבורה אין שום חוק כזה או אחר האומר שעל נהג העוקף כחוק בנתיב שמאלי, לפנות את הנתיב לנהג הבא מאחוריו במהירות גבוה יותר, במיוחד אם אין לנהג דרך לעשות זאת בצורה בטוחה. גם אין שום איסור על ביצוע עקיפה של מספר כלי רכב בתנאי שאין איסור על ביצוע העקיפה ושאפשר להשלים אותה בבטיחות.

לעומת זאת אני יודע בוודאות ששימוש באורות גבוהים בנסיעה אחרי רכב היא עבירת תנועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסרטון עם ההונדה פשוט נהגת בצורה בריונית חסרת סבלנות וההיבהובים האלה מיותרים.

חוץ מזה, מתחילת הסרטון אתה בשמאלי כששני הנתיבים ריקים. כמו שנאמר "קשוט עצמך תחילה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מבלי להצדיק את רצף האיתותים של m3x7r3m3, כשאני מבחין ברכב שיוצא לעקיפה ואני כבר נמצא בתהליך עקיפה, אני מצפה שיעשה זאת עם מצערת פתוחה לרווחה ויחזור במהרה לימני מבלי לדפוק לי את המומנטום, וזה תקף לפיקנטו כמו ל M3. רכב שיוצא לעקיפה שהיא מהירה בקמ"שים בודדים ולוקח את הזמן, זו בריונות לא פחות מאחד שמעוניין להמשיך ולשמר את ה 180 שלו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני לא מבין מה אתם יורדים עליו.

הנתיב הימני נסע 90, הוא עקף אחד אחד את הרכבים על 92.

בהנחה שיש הרבה רכבים בימני שנוסעים 90 וההונדה לא מאיצה אז נתקענו מאחורי מישהו שבטכלס עוקף, אבל לא באמת מתקדם לשום מקום ולעולם לא נוכל לעקוף אותו.

כמובן שבברור רואים שאין אף אחד לפני, הוא פשוט תקוע.

שיכנס בין הרכבים ייתן לרכב שמאחוריו לעקוף, אחרי זה הוא יכול לעקוף אותם ב 2 קמ"ש יותר מהם.

אני שונא את התופעה הזאת שמתעלקים על השמאלי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...