Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

10 דקות מהיום:

1. מסחרית חוצה באור אדום (פרווה למדי, לא הייתי טורח להעלות אם זה היה פאביה)

2. אופנוען עובר באור אדום, סוטה למעבר חציה (גם להולכי רגל האור אדום, לא ברור לי מה הוא חוסך) בדרך לא פנויה וברור שעם לוחית רישוי מקופלת נגד עיין הרע

3. אופנוען יוצא נגד הכיוון בכביש חד סטרי

[video=youtube_share;i9WkdVAmxJM]

פורסם

16/09/14 בלילה, כביש 5, נהגת בדייהולט אבאו 98-359-56 היא נהגת בפאניקה, בולמת מספר פעמים בחדות ללא שום סיבה (00:04, 00:14 00:20), כשהבנתי אחרי הפעם השנייה שהיא נהגת פאניקה רציתי לברוח לנתיב הימני, גיליתי שהוא מכיל פקק ליציאה לפתח תקווה והוד השרון, אז חזרתי לנתיב האמצעי, היא מגלה מאוחר מדי (00:30) שהיא צריכה לפנות במחלף הזה, אבל יש כבר פקק בנתיבים של הפנייה, אז הגברת פשוט תעצור על הנתיב האמצעי של כביש מהיר (!) כדי שהיא תוכל להשתלב ליציאה ימינה (רק ב-00:44).

למי שמתכוון להעיר לגבי ההבהובים - תחסכו את זה מעצמכם, פונקציית ההבהוב נולדה בדיוק בשביל מקרים כאלה.

[video=youtube;t3FA-F8aB44]

היום בבוקר, מאזדה 3 דור 3 שמספר הרישוי הוא כנראה 65-940 והסיומת לא נראית בבירור, מתעלם לחלוטין מתמרור שנראה בתחילת הסרטון ומנסה לחתוך ולהידחף לנתיב שלי כי הנתיב שלו נסגר. הוא רצה אגב לחתוך ולהיכנס לפני הניסאן ג'וק שלפניי שפשוט עשה תזוזה שמבהירה "אתה לפה לא נכנס".

נהג חכם היה עובר נתיב הרבה לפני שהנתיב באמת נסגר, אבל גאון הדור כאן רצה "להרוויח" כמה שיותר מכוניות לפני שהוא עובר נתיב.

טנדרים, במקרה הזה סילברדו דאבל ג'נט, מספר רישוי 17-043-14, לא מאותת, עובר שני נתיבים בלי לאותת וחותך אותי, הכל מותר כי הוא טנדר לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי מושג למה אבל ממה שאני רואה על הכביש מסתבר שאני היחיד שחושב שזה לגיטימי לעצור להולכי רגל במעבר חציה

מה שהכי הדהים אותי זה הרכב שצפר להולכת רגל

פורסם

המשך מהיום:

מונית מגאן 91-603-26 שאני בטוח שהיא יצאה לעקיפה על האוטובוס, מחליטה להתנחל בנתיב השמאלי, הוא גם לא מעכב אותי יותר מדי אז אני נותן לזה לזרום, עד 00:35, שם נהג המונית החליט שהוא בולם (מ-110 קמ"ש בערך ל-60 קמ"ש בערך), למה אתם שואלים? אף אחד לא יודע, שימו לב למרחק ממנו למאזדה שלפניו.

[video=youtube;fOl2O-IhbS4]

אני חשוב מדי לעמוד עם כולם בפקק2:

והפעם יש לנו פורד פוקוס סטיישן כסופה 40-639-75, שמחליט שאת הפקק הקבוע ממחלף דניאל הוא עוקף, על השוליים.

אני חשוב מדי לעמוד עם כולם בפקק3:

יש לנו הפעם 2 כוכבים, יונדאי i30 סטיישן לבנה, מספר רישוי 18-924-31, וסיטרואן C5 מספר רישוי 25-442-14, הראשונה מתחילה את הדרך שלה בנתיב שממשיך ישר וגם פונה ימינה, השנייה מתחילה את הדרך שלה בנתיב שפונה ימינה בלבד.

היונדאי עוברת נתיב לנתיב שפונה ימינה בלבד.

התקדמנו דקה וחצי בערך, הנתיב הימני התפנה יחסית, השני עדיין פקוק, שני הכוכבים שלנו חותכים בזה אחר זה את הטנדר עם הנגרר שלפניי.

למה? כי הם חשובים מדי לעמוק בפקק, מה הם הרוויחו? הסיטרואן היה לפניי כשעלינו ממחלף גנות, היונדאי היה צמוד לטנדר עם הנגרר, שניהם הרוויחו בסה"כ רכב אחד עם נגרר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נתקל בזה מספיק פעמים (גם בתור הולך רגל) בכדי להפסיק לספור. שמתי לב שזה קורה יותר בצמתים בהם גם לרכבים הפונים וגם להולכי הרגל יש ירוק.

פורסם

המשך מהיום:

אני חשוב מדי כדי לחכות בפקק 4:

מאגר של יונדאי גטס 16-226-60 מנסה להידחף לנתיב, סוואנה באופק שם נדחפת מהנתיב השלישי לנתיב הראשון (חשד שלי - עבר על אי תנועה מצויר), וגם פורד פוקוס שחותך את המגאן שלפניי כדי להידחף ולא לחכות כמו כולם, הבא בתור זה קיה ריו סדאן שחורה 62-030-79 שממש מנסה לדחוף את המגאן שלפניי ואותי הצידה.

הסיבה שאני מעלה סרטונים כאלה והסיבה שבגללה עבירות בריונות כאלה עוד יותר מסוכנות, אותה המגאן מקודם, שעמדה יפה בפקק, עכשיו עוקפת את הפקק של הפנייה ימינה ונדחפת ממש כאילו הייתה אחד הרכבים מהסרטון הקודם. למד את הדרך לקצר את הדרך הנהג הזה.

[video=youtube;FI-3VPjQj30]

הדגמה שלי לגבי צומת בן גוריון עם שדרות ירושלים ורחוב כצנלסון ברמת גן, איך כן לנהוג מהנתיב הימני:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין לי מושג למה אבל ממה שאני רואה על הכביש מסתבר שאני היחיד שחושב שזה לגיטימי לעצור להולכי רגל במעבר חציה

אחלה שיר ברקע ;) אבל למה היא חוצה כמו **** -_-

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

פורסם
בשביל פרסום טוב למען איכות הסביבה יכולים לשכור שחקנים אתה יודע..

הקטעים שאני חושש שמבוימים:

00:31 - גליל דבק מוכן מראש למטרה הזאת

01:15 - הקטע במקדונלדס, כאילו הפלה מכוונת של השקית. בדיוק שהיא התיישבה והקסדה מכוונת עליו לכמה רגעים.

דוברי הרוסית יכולים לתרגם בבקשה את הדברים שהיא אמרה כשהנהג בג'יפ כשהוא זרק את השקית וגם לאחר מכן בהורדת החלון ?

1. אני בחורה

2. אממ, היא לוחמת צדק ומחפשת אנשים שזורקים פסולת מהרכב כדי לעשות להם בדיוק את זה...

חוצמזה שיכולות להיות מאה הצדקות ללמה יש לה סרט הדבקה חח (בדיוק סיימה לתלות מודעות "אבד כלב"? ;) )

3. גם אשמח לתרגום! את החלק של הקללות פיענחתי לבד...

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

פורסם
לצערי, ככל שאני רואה את הסרטונים שאתה מעלה, אתה מתגלה כעבריין כביש לא קטן.

אתה מתכוון להסביר את עצמך או שאתה סתם זורק שטויות על עמוס השרת?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

המשך מהיום, סרטון קצת ארוך שמורכב מכמה קטעים.

ניסאן קשקאי 84-312-31 הנהגת עושה מה שבראש שלה, וזה כולל: המשך ישר מנתיב פנייה שמאלה כדי לעקוף 3 מכוניות בפקק: האיסוזו טרופר, ההונדה סיוויק, והמאזדה 3 (החל מ-00:10 שניות, נעלם מהפריים אחרי 5 שניות).

ב-00:54 ההונדה מחליטה לעבור נתיב, מה שגורם לי לעצור קרוב יחסית אליה, כמה קרוב? עוד מעט נגלה

ב-01:00 רואים בדיוק כמה זה עזר לה, היא בנתיב לידי ובמקביל לאיסוזו.

ב-01:17 אנחנו רואים קקנועים שמזגזגים בין נתיבים, מתאמצים מאוד לעבור ביני ובין ההונדה, וגם קו לבן (כפול, שלא יפספסו) לא עוצר בעדם, זה לא אחד אלא שלושה ברצף. אצל שלושתם קו לבן זה לא קיר.

קופצים בערך 5 דקות קדימה לפי השעון, ואותה נהגת שאצלה החצים על האספלט הם אפילו לא המלצה, עומדת באדום לבן על נתיב כדי להוריד נוסעת. על זה נאמר "מי נתן לך רשיון?"

למה שתעשה דבר כזה?

הרכב המסחרי טרנספורטר 20-201-62 כבר חונה באדום לבן על הנתיב לפנייה ימינה, מה גורם לו להיכנס לרכב, לנסוע כמה מטרים, לעצור את הרכב עדיין באדום-לבן על נתיב לפנייה ימינה, ולהדליק 4 וינקרים? מה חשבת לעצמך?

פורד קונקט, שלצערי לא רואים טוב את המספר שלו בגלל המשחקי אור וצל והלוחית המלוכלכת שלו, נכנס לפנייה ימינה מנתיב שממשיך ישר או פונה שמאלה, בדרך עובר על אי תנועה מצויר, מ-00:06 ממש רואים את הגלגלים שלו חוצים את אי התנועה.

אני חש שאולי יש צורך בהבהרה לאנשים כאן אז אני אבהיר, כן אין לי הרבה סבלנות לעברייני תנועה, בטח לא כשהם מסכנים בין היתר אותי על הכביש.

בטח לא כשאחד כזה שבוע שעבר נכנס בי כי הוא היה חייב להידחף לנתיב, רק לא חשב על זה שאני נמצא בנתיב שהוא רוצה להידחף אליו, המכה אצלי בפגוש אחורי פינה שמאלית וכנף אחורית שמאלית בהמשך לפגוש, אצלו בפגוש הקדמי פינה ימנית

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני שבוע העלתי סרטון עם תאונה בצומת, חייבים לעשות שם איזה כיכר או רמזור. נראה לי שכל פעם שאני נותן זכות קדימה לתנועה ממול, חושבים שאני נותן להם לעבור. הבחורה באוטו עשתה לי נפנוף עם היד תודה על זה שנתתי לה לעבור ולא הסתכלה שמאלה לוודא שאין שם אף אחד.

[video=youtube_share;2aWVqQ71caQ]

נ"ב:

m3x7r3m3, גמרת עלינו, אפשר בפעם הבאה לערוך סרטון אחד יומי/שבועי ארוך של כל הסרטים שלך. זה יהיה יותר מסודר ופחות מבולגן. ותוריד את הקשקוש האדום מאמצע המסך.

כמובן במידה שיש סרטון עם יותר אקשן, מומלץ ורצוי להפריד, אבל את כל הדברים שצילמת אנחנו רואים יום יום על הכביש, לצערנו.

בברכה, ותודה מראש, הצופים. (או לפחות צופה אחד).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כפי שכתבתי בהודעה #5137, יש סיבה ספציפית למה אני מעלה את הסרטונים הללו, כי אנשים נורמטיביים לומדים דברים רעים.

אני יכול לעשות סרטון יומי / שבועי לפי בחירתכם, אבל הוא יהיה יותר ארוך והרבה יותר מבולגן (דברים לא קשורים).

הקשקוש האדום באמצע המסך הוא בגלל שהתוכנה AVS Video Editor שלי היא חינמית, אז זה ההגבלה שלה, היא רושמת AVS Video Editor באדום באמצע המסך של הסרטונים.

קלאצ' לא גילית כלום :roll:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה מתכוון להסביר את עצמך או שאתה סתם זורק שטויות על עמוס השרת?

צ'מע, בלי להכנס לוויכוחים (כי אני יודע שאני אותש ואפסיד), זה שאתה עומד כמו טטל'ה בפניה שמאלה לא עושה אותך פחות עבריין כשאתה מהבהב כמו פסיכופת על האשה המבוהלת באבאו שאולי (ואולי לא, אבל לא אני ולא אתה יודעים את זה) פשוט פספסה את ההשתלבות למחלף. זה גם לא עושה אותך משתמש דרך שכיף לחלוק איתו את הכביש כשנהג מונית "מתנחל" בשמאלי ואתה גם לא חוזר ימינה. זה ממש לא עושה אותך פחות גרוע כשאתה נצמד לתחת של ה-I35 המסכנה הזאת שנראה שפשוט פספס את הפניה לחניה ועצר כדי לתת לך לעבור, אבל לאאאאאא... אתה צריך לחנך את כל אוכלוסיית הנהגים במדינת ישראל.

אגב, כל ה"אמא! אמא! תראי את כל האנשים הרעים האלה!!!" קרי, המגאן שמשתלבת בסדר גמור אחרי שהיא נסעה יותר מהר ממך בנתיב השמאלי אחרי שהימני פשוט נסע לאט, לא היה פקק ולא כלום. אגב גם על אלה בסרטון הראשון של המגאן שמשתלבים מנתיב פקוק אחד לאחר.

בקיצור, יו וורי טו מאץ', תירגע. בקצב הזה לא תאריך שנים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...