Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק ניסיון להחזיר אותנו למסלול (יעבוד? אולי.):

נסיעה קצרה אבל דבילים בלי סוף (ואני לא מפרסם הכל כי זה יהיה משעמם):

1. אפשר להוסיף לכותרת "והורים חסרי אחריות" - איפה אתם מורידים את הילד שלכם? לא ע"י חסימת נתיב?

2. מכירים את "הגונב מגנב פטור"? אפשר להפעיל את הביטוי לגבי "חותכים" בכביש? וולוו חותך אותי, ואז אוטובוס חותך אותו.

3. למה נהג המונית חייב לעבור שני נתיבים בבת אחת על יד רמזור ולחסום חלקית? לאלוהי המוניות פתרונים.

4. שימו לב ליונדאי I35 מימין שגם הוא חייב לחתוך 3 נתיבים בבת אחת בשביל להגיע לאדום.

עריכה:

שכחתי את האחרון - סתם נהג מונית שחותך אותי ושני נתיבים כדי להגיע ל... ניחשתם? נכון! לאדום.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם (נערך)
על פי איזה תקנות בדיוק אתה פועל ? תקנות של בריון הכביש ?

עפ"י תקנות התעבורה, כל אחת ואחת מהן.

להבהב לבן אדם כמו משוגע ?

כשהוא גורם לסיכון שאר משתמשי הדרך - כן!

גם לצפור לאדם כזה - כן!

לזגזג כמו פסיכופט ?

בשום סרטון לא זיגזגתי, וכל מעבר נתיב שלי מגובה בבדיקות של השטח מסביב, איתות ומתן זכות קדימה.

להיצמד לרכבים אחרים כאילו שעכשיו הרכב יצמיח כנפיים ?

לא נצמדתי לאף רכב.

אתה לא יודע לנהוג!

אתה רוצה בכוח לעשות תאונה .

אני לא יודע לנהוג? אתה בינתיים זה שמצדיק אנשים שעם התנהגות כמו שלהם לא היו עוברים מבחן תיאוריה, לא לדבר על מעשי.

בתכלס , למה נהגים אחרים צריכים לספור אותך ?

אתה נהג כמו כולם . אין לך זכויות יתר.

לי אין שום זכויות יתר, לתקנות יש זכויות, אני כמו הנהגים האחרים צריך לספור אך ורק את התקנות ולבצע מה שנדרש על ידם.

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון להכנס לוויכוחים על מי יותר או פחות צודק. אני רק אציין שאם היה מישהו אחד שלא מסכים איתך, הייתי מקבל בהבנה ויכוח. אבל ברגע שכמעט כל מי שמגיב אומר לך פחות או יותר דבר, היית עושה בדק בית.

ועד עכשיו חוץ מלז**ן את השכל אף אחד לא נתן אפילו חצי תמיכה לקריאה שלי כ"עבריין כביש".

ואני בהחלט מודע לכך שאני בנאדם לא קונפורמיסטי (זה לא חדש), שמכיר את החוקים והתקנות והולך לפיהם, ויש אנשים שזה מעצבן אותם (שאל את יבגני פה למשל).

אבל זה מי שאני, אז לפני שבאים בטענות למישהו שהטענה היחידה נגדו היא שאני לא נותן למאזדה 3 להשתלב במקום שבו הוא אמור לתת לי זכות קדימה והבחירה בידיי, צריך להסתכל על העבריינים שהטענות כנגדם מגובות בסרטונים ובסעיפי תקנות שחתום עליהם שר התחבורה של מדינת ישראל.

צודק. ובנוסף, בסוף הסרטון רואים אותך, ליאור, מתחיל לבצע עקיפה של המונית מימין. אני מסכים איתך במיליון אחוז שנהג המונית מעצבן ולא בסדר. רק שבאותה המידה מישהו יכול להעלות לכאן תגובת "נהג וולוסטר מתעצבן על נהג מונית בשמאלי ומבצע עקיפה מימין".

זו לא עקיפה מימין, שים לב שכל הנתיב הימני פשוט נוסע מהר יותר מהנתיב השמאלי.

לצורך העניין נשארתי בנתיב הימני (שהופך לאמצעי) עד לאחר מחלף ענבה, אבל זה פשוט קטע וידאו משעמם.

לא יודע כמה מחבריי הפורום קוראים את הספרים שאתה כותב, אני בוודאי שלא. למה שלא תפתח בלוג, תפרסם שם סרטים כראות עינייך, תכתוב סיפורים, תמציא חוקים חדשים ובכלל כל הדברים שאתה אוהב?

מכיוון שהפורום בבעלותך, ואתה המעסיק של עמוס השרת, :idea:.

ומכיוון שזה לא בדיוק ככה, אז אתה מוזמן לדלג להודעה הבאה.

אתה יודע איפה הסוגיה שאתה מסרב להבין, ושכולם מעלים אותה כאן בשרשור? היא מוצגת נהדר בסרטון הזה.

אז כן, אולי בלמה קצת יותר מידי, כן, הצטרפה לפקק מאוחר ממה שהיא צריכה להצטרף, אבל אולי באמת היא לא מכירה את המחלף?

ובכל מקרה, למה אתה מהבהב לה, במקום פשוט לעקוף בצורה בטוחה מהנתיב השמאלי וחוסך את כל הטררם הזה?

לחסוך עצבים, לחסוך להלחיץ סתם מישהו/מישהו, ולחסוך לנו את הזמן שלנו בצפייה בסרטונים המשעממים האלה.

זה בלמה ללא שום סיבה (בניגוד לתקנות), זה השתמשה בנתיב כדי לעקוף פקק, גרמה לעיכוב גם בנתיב שממשיך ישר, עצרה (!) באמצע כביש מהיר כדי שתוכל להשתלב בפקק שהיא עקפה כדי לחסוך 15 דקות.

ואם היה מתאפשר לי אתה לא חושב שהייתי עוקף? אבל התנוע בנתיב השמאלי הייתה ב-90+ קמ"ש לעומת ה-0 קמ"ש שאני הייתי מאחוריה, טווח סביר בשביל להאיץ מ-0 ל-90 קמ"ש הוא באיזור ה-120 מ', כלומר הייתי צריך שהנתיב השמאלי יהיה פנוי ל-120 מ' כדי להשתלב מבלי לשלוח אף מסכן אחר (שלא אשם בזה שהטיפשה הזו החליטה להשתלב משם) לבלימת חירום מ-90 קמ"ש או לנסות לברוח לקיר.

בכל מקרה אם היא לא מכירה את המחלף וגילתה מאוחר מדי שהיא צריכה לפנות, הייתה צריכה להמשיך ישר ולמצוא מקום להסתובב, זה לא פיתרון להחליט שהיא עכשיו עוצרת באמצע כביש מהיר (שוב, כביש מהיר, אוטוסטרדה, אוטובן, Highway) כי כבוד הפרינססה פיספסה את היציאה, או שפשוט ממש חשוב לה ה-15 דקות האלה.

ושוב, יכול להיות שהיא לא מכירה את המחלף (שזה לא תירוץ, בשום מקום בתקנות התעבורה לא אומר שמותר לך להפר את התקנות אם אתה לא מכיר את הכביש), אבל שילוב של החיפושים שלה עם מקומות להידחף ביחד עם העצירה באמצע מציגים בנאדם שפשוט רוצה לעקוף את הפקק כי "הזמן שלו שווה יותר".

נכון, זה לא יפה להבהב, זה לא יפה לצפור (מה שרכבים מאחוריי עשו), זה לא יפה גם לא לתת לאנשים כאלה ואחרים להתנחל בנתיב השמאלי וליצור מאחוריהם פקק.

אז אני לא בנאדם טוב, אני לא בנאדם יפה, אבל לפחות אני לא מסכן את החיים של אנשים שנמצאים לידי בכביש, ואני גם נוסע כחוק בנוסף לכך.

---------------------------------------

לכל מי שמחפש לטעון טענות בסגנון "אתה נהג לא מתחשב" תחסכו לעצמכם, אין שום תקנה שדורשת להיות נהג מתחשב.

והאחרונים בעולם שאני אי פעם אתחשב בהם הם עברייני תנועה.

תפיסת העולם שלי בנושא מגובשת, ואפשר לתמצת אותה פחות או יותר בכך שהתחשבות בנהגים אחרים יכולה לבוא רק לאחר שהרוב המוחלט או כל הנהגים ינהגו כחוק כפי שאי אפשר לבנות קומה שנייה בלי לבנות קומה ראשונה.

לכל מי שרוצה לטעון שאני נצמד אני אכתוב שוב, המצלמה היא עם עדשה של 140 מעלות, יוצרת אפקט "עין הדג", זהה לחלוטין לעינית הדלת שלכם ומעוותת מרחקים בדיוק באותו אופן, אם אתם רוצים לסמוך על כך לצרכי מרחק, בהצלחה לכם, אני ממליץ שלא.

לכל מי שיש טענות אחרות קונקרטיות Shoot

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכיוון שהפורום בבעלותך, ואתה המעסיק של עמוס השרת, :idea:.

ומכיוון שזה לא בדיוק ככה, אז אתה מוזמן לדלג להודעה הבאה.

זה מה שלרוב אני מנסה לעשות, אבל הרבה פעמים ההודעה הבאה גם שלך. ובעוד כמה הודעות שוב פעם. אני אבקש בפרום טכני לשים אופציה ל"התעלמות אוטומטית מיוזר" אולי זה יעזור.

פורסם

עד אז אתה מוזמן להמשיך לדלג באופן ידני על כל הודעה שלי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי די עם זה כבר. זה אשכול סרטונים של דבילים ולא גיבובים של דבילים.

ומעכשיו אני מתחיל לחשוש מכל-"Hyundai Veloster ידנית" שאני חולף על פניה (מהשמאלי שתי ידיים על ההגה אורות מצוקה אפוד זוהר והכל).

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)

כשתצליח לזהות יונדאי ולוסטר ידנית מבחוץ תוך כדי נסיעה :roll:

---------------------------------

אגב למי שרוצה לראות איך נראה פרופיל של הנהג הממוצע שעושה בדיוק את העבירות האלה מוזמן לקרוא

הקו הלבן אשם, האי תנועה המצויר אשם (הודעה #1), אני יודע שנדחפתי אבל מיהרתי, האי תנועה לא בסדר כי הוא צריך להיות מוגבה, קו לבן צריך להיות "מציל חיים" ולא "לעשות צדק", השוטרים עומדים בפינה כדי לתפוס את העבריינים ולא מול התנועה כדי להרתיע, הנהגים נאלצים להידחף מחוסר ברירה, (הודעה #5)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראיתי שוב את הסרטון. כמעט עד סף הסרטון התנועה בשמאלי זורמת יותר מהר (אתםעוקפים אוטובוס ועוד כמה רכבים), ואז אתם מגיעים למקטע בו אין לפניכם מכוניות, נהג המונית מאט (כפי שגם תיארת) ואתה שובר ימינה ועוקף אותו. אין ממש רכבים בשלב הזה לידכם.

ראיתי גם את הסרטון המהולל שלך מכביש 5. אין כמובן להוסיף על זה מעבר למה שspire, caveman ואחרים כתבו לך, פרט לזה:

אז אני לא בנאדם טוב, אני לא בנאדם יפה, אבל לפחות אני לא מסכן את החיים של אנשים שנמצאים לידי בכביש,

הייתי מציע לך לשואל את עצמך אם אתה לא חושב שהסינוורים שלך פוגעים בנהגת שלפניך, מלחיצים אותה ועלולים לגרום לנהג לחוץ יותר לפעול בפזיזות ולהתנגש במי שנמצא לידו. סימנת לה פעם אחת ויכלת להסתפק בזה, אבל במקום זה אתה מהבהב כמו משוגע. רוב הנהגים שיוצא לי לנסוע לצידם, בשלב כזה היו נכנסים ללחץ וכמעט ולא מסוגלים לתפקד - מה שכמובן מגביר את הסיכוי לתאונה. אבל, היי, העיקר שלימדת אותה לקח בשם הנונ קונפורימזם שלך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה בלמה ללא שום סיבה (בניגוד לתקנות), זה השתמשה בנתיב כדי לעקוף פקק, גרמה לעיכוב גם בנתיב שממשיך ישר, עצרה (!) באמצע כביש מהיר כדי שתוכל להשתלב בפקק שהיא עקפה כדי לחסוך 15 דקות.

ואם היה מתאפשר לי אתה לא חושב שהייתי עוקף? אבל התנוע בנתיב השמאלי הייתה ב-90+ קמ"ש לעומת ה-0 קמ"ש שאני הייתי מאחוריה, טווח סביר בשביל להאיץ מ-0 ל-90 קמ"ש הוא באיזור ה-120 מ', כלומר הייתי צריך שהנתיב השמאלי יהיה פנוי ל-120 מ' כדי להשתלב מבלי לשלוח אף מסכן אחר (שלא אשם בזה שהטיפשה הזו החליטה להשתלב משם) לבלימת חירום מ-90 קמ"ש או לנסות לברוח לקיר.

בכל מקרה אם היא לא מכירה את המחלף וגילתה מאוחר מדי שהיא צריכה לפנות, הייתה צריכה להמשיך ישר ולמצוא מקום להסתובב, זה לא פיתרון להחליט שהיא עכשיו עוצרת באמצע כביש מהיר (שוב, כביש מהיר, אוטוסטרדה, אוטובן, Highway) כי כבוד הפרינססה פיספסה את היציאה, או שפשוט ממש חשוב לה ה-15 דקות האלה.

ושוב, יכול להיות שהיא לא מכירה את המחלף (שזה לא תירוץ, בשום מקום בתקנות התעבורה לא אומר שמותר לך להפר את התקנות אם אתה לא מכיר את הכביש), אבל שילוב של החיפושים שלה עם מקומות להידחף ביחד עם העצירה באמצע מציגים בנאדם שפשוט רוצה לעקוף את הפקק כי "הזמן שלו שווה יותר".

נכון, זה לא יפה להבהב, זה לא יפה לצפור (מה שרכבים מאחוריי עשו), זה לא יפה גם לא לתת לאנשים כאלה ואחרים להתנחל בנתיב השמאלי וליצור מאחוריהם פקק.

אז אני לא בנאדם טוב, אני לא בנאדם יפה, אבל לפחות אני לא מסכן את החיים של אנשים שנמצאים לידי בכביש, ואני גם נוסע כחוק בנוסף לכך.

אז זה המקום שלך לחנך אותה? באמצע הכביש על ידי זה שאתה מהבהב לה כמו משוגע ומלחיץ אותה?

יאללה, קצת סבלנות, שחרר, תמתין ותן לה להשתלב או תעקוף בצורה בטוחה (מה שאגב יכולת לעשות לפי הסרטון, יש שם טווח זמן לא מבוטל שלא מגיע רכב בשמאלי), העיקר שתפסיק להתבכיין על זה. נהיגה נכונה היא לא רק לנהוג עם ראש בקיר כי זה החוק. יש להפעיל שיקול דעת. ולפעמים זה אומר להפגין קצת סבלנות כלפי אחרים, אפילו אם אתה הצודק תכלס. אתה אדוני, לא עושה זאת.

כל הסרטונים האלה כבר נמאסו. זו לא מטרת השרשור. על כל פיפס הכי זניח מעלים סרטון. לא קורה משהו מעניין? תחסכו מאיתנו את השעמום הזה.

!AWDSOME

פורסם
ואני בהחלט מודע לכך שאני בנאדם לא קונפורמיסטי (זה לא חדש), שמכיר את החוקים והתקנות והולך לפיהם, ויש אנשים שזה מעצבן אותם (שאל את יבגני פה למשל).

אבל זה מי שאני, אז לפני שבאים בטענות למישהו שהטענה היחידה נגדו היא שאני לא נותן למאזדה 3 להשתלב במקום שבו הוא אמור לתת לי זכות קדימה והבחירה בידיי, צריך להסתכל על העבריינים שהטענות כנגדם מגובות בסרטונים ובסעיפי תקנות שחתום עליהם שר התחבורה של מדינת ישראל.

חכם סיני עתיק פעם אמר, "אם אין לך משהו טוב להגיד, תצטט חכם סיני עתיק", אז אמנם הוא לא סיני, אבל הוא ללא ספק דיי עתיק, ומאוד חכם. רציתי להעלות תמונה, אבל מאחר שמדובר כאן בשרשור סרטונים, קבל סרטון:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ראיתי שוב את הסרטון. כמעט עד סף הסרטון התנועה בשמאלי זורמת יותר מהר (אתםעוקפים אוטובוס ועוד כמה רכבים), ואז אתם מגיעים למקטע בו אין לפניכם מכוניות, נהג המונית מאט (כפי שגם תיארת) ואתה שובר ימינה ועוקף אותו. אין ממש רכבים בשלב הזה לידכם.

נכון, ולכן זו לא עקיפה מימין, זו חזרה לנתיב הימני, מכיוון שאני לא עברתי לנתיב הימני שוב.

ראיתי גם את הסרטון המהולל שלך מכביש 5. אין כמובן להוסיף על זה מעבר למה שspire, caveman ואחרים כתבו לך, פרט לזה:

הייתי מציע לך לשואל את עצמך אם אתה לא חושב שהסינוורים שלך פוגעים בנהגת שלפניך, מלחיצים אותה ועלולים לגרום לנהג לחוץ יותר לפעול בפזיזות ולהתנגש במי שנמצא לידו. סימנת לה פעם אחת ויכלת להסתפק בזה, אבל במקום זה אתה מהבהב כמו משוגע. רוב הנהגים שיוצא לי לנסוע לצידם, בשלב כזה היו נכנסים ללחץ וכמעט ולא מסוגלים לתפקד - מה שכמובן מגביר את הסיכוי לתאונה. אבל, היי, העיקר שלימדת אותה לקח בשם הנונ קונפורימזם שלך.

ההבהובים שלי אולי פוגעים בנהגת שלפניי, זה באמת לא מעניין אותי, גם לא מעניין אותי אם בגלל זה היא תעשה תאונה, זה מצב שהיא במו ידיה גרמה.

ועד שהיא תשחרר אותנו מהמצב שהיא גרמה לו, היא מסכנת בעיקר אותי, מכיוון שאני הייתי חשוף לפגיעה מאחור ע"י מישהו שלא שם לב לשנייה, או שלא מצפה שמישהו יעצור באמצע כביש מהיר!

אני גם לא מחפש ללמד לקח, אני כן מחפש להגיד לה "תזוזי את מסכנת אותי ואת עצמך בשטויות שאת עושה", אני מחפש להזהיר אותה שזה מסוכן, גם לה אבל בעיקר לי.

ותקרא קצת את הלינק למעלה, יש שם פרופיל של אחד כזה מקרוב בדרך בלתי-אמצעית, כמה פעמים זה יוצא לך?

אז זה המקום שלך לחנך אותה? באמצע הכביש על ידי זה שאתה מהבהב לה כמו משוגע ומלחיץ אותה?

יאללה, קצת סבלנות, שחרר, תמתין ותן לה להשתלב או תעקוף בצורה בטוחה (מה שאגב יכולת לעשות לפי הסרטון, יש שם טווח זמן לא מבוטל שלא מגיע רכב בשמאלי), העיקר שתפסיק להתבכיין על זה. נהיגה נכונה היא לא רק לנהוג עם ראש בקיר כי זה החוק. יש להפעיל שיקול דעת. ולפעמים זה אומר להפגין קצת סבלנות כלפי אחרים, אפילו אם אתה הצודק תכלס. אתה אדוני, לא עושה זאת.

כל הסרטונים האלה כבר נמאסו. זו לא מטרת השרשור. על כל פיפס הכי זניח מעלים סרטון. לא קורה משהו מעניין? תחסכו מאיתנו את השעמום הזה.

כמו שכתבתי ליבגני, אני לא מחפש לחנך, אני מחפש להתריע בפניה שהיא מסכנת אותי ואותה במעשה המטומטם שלה.

כמו שאמרתי, מ-0 ל-90 קמ"ש לוקח (לפחות ברכב שלי) לפחות 9 שניות (לפי הנתונים היבשים 0-100 קמ"ש ב-9.7 שניות, ונקצץ קצת כי זה רק עד 90 קמ"ש) ולפחות 120 מטר, לא היה שום שלב שבו הייתי בטוח שיש לי את הזמן הזה.

כלומר הייתי יכול לקחת את הצ'אנס ולקוות שיש לי את הזמן, או להפיל את הבעיה על הנהגים בנתיב השמאלי שהיו צריכים לבלום, אבל זה עושה אותי לא פחות עבריין ממנה, אז בחרתי שלא.

מי קבע שנהיגה נכונה היא עם סבלנות כלפי אחרים?

מי קבע שנהיגה נכונה היא עם סבלנות כלפי כולם?

מי קבע שאני לא מפגין סבלנות כלפי אחרים?

אני בוחר כלפי מי להפגין סבלנות, ולנהגים כאלה אני לעולם לא אפגין סבלנות.

יש תקנה בתקנות התעבורה שאומרת אחרת?

כמו שכבר כתבתי, אם תמצית ההערות שלך זה שאני לא סבלני כלפי עברייני תנועה, תפאדל, אני אשא בגאון את התואר הזה ואפילו אוסיף אותו לחתימה.

חכם סיני עתיק פעם אמר, "אם אין לך משהו טוב להגיד, תצטט חכם סיני עתיק", אז אמנם הוא לא סיני, אבל הוא ללא ספק דיי עתיק, ומאוד חכם. רציתי להעלות תמונה, אבל מאחר שמדובר כאן בשרשור סרטונים, קבל סרטון:

ותשובה זהה למה שכתבתי לאיש המערות:

כמו שכבר כתבתי, אם תמצית ההערות שלך זה שאני לא סבלני כלפי עברייני תנועה, תפאדל, אני אשא בגאון את התואר הזה ואפילו אוסיף אותו לחתימה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צודק, זה בדיוק מה שהיא חשבה לעצמה.

"אוי טעיתי, הוא מעמיד אותי על טעותי, נכון, בעתיד לא אעשה זאת".

אה רגע, מה שהיא בעצם הרגישה זה "סעמק פספסתי את היציאה, בבקשה שיתן להשתלב, וואי מה זה למה הוא מהבהב לי ככה, שיט צריך מהר להשתלב, איזה פחד".

וזה לא קשור להיותה אישה כמובן.

נהיגה נכונה היא מכלול כל הדברים. חוקים, הגיון, וכן- סבלנות ואדיבות.

אתה לא מתריע, אתה מלחיץ (וגם מבצע כמה עבירות מידי פעם, אבל זה לא הטענה שלי כרגע), ואחר כך מגיע לכאן להתלונן על זה, וזה מגעיל.

בסופו של דבר, מבלי שתרצה או שתבין שזו הצורה הנכונה לפעול, פעלת בצורה הנכונה ביותר. להמתין כמה שניות, הרכב משתלב, והכל הפלא ופלא, מסתדר.

סע בזהירות חביבי.

!AWDSOME

פורסם (נערך)
צודק, זה בדיוק מה שהיא חשבה לעצמה.

"אוי טעיתי, הוא מעמיד אותי על טעותי, נכון, בעתיד לא אעשה זאת".

אני אתקן אותך, אני לא מעמיד אותה על טעותה, לא מעניין אותי מה היא תעשה ברגע שהיא נמצאת רחוק ממני.

אה רגע, מה שהיא בעצם הרגישה זה "סעמק פספסתי את היציאה, בבקשה שיתן להשתלב, וואי מה זה למה הוא מהבהב לי ככה, שיט צריך מהר להשתלב, איזה פחד".

וזה לא קשור להיותה אישה כמובן.

זה בדיוק מה שאני מנסה להעביר לה, במדויק.

צריך מהר להשתלב כי אני פאקינג עומדת באמצע כביש מהיר.

איזה פחד? צריך לפחד לעמוד באמצע כביש מהיר, בטח כזה שהמהירות בו מספיק גבוהה כדי שיציבו חצי קילומטר משם גאטסו.

אגב היא כנראה לא אמרה "סעמק פספסתי את היציאה" אלא "איזה פקק יא וואראדי, וקבעתי עם שולה בסושי בר עוד 10 דקות, מה אני עושה?"

ואני בטוח שהיא בעצמה יודעת למה אני מהבהב לה, כי היא פאקינג מפריעה, לא סתם מפריעה, עומדת במהירות 0 קמ"ש, באמצע כביש מהיר.

קרא פה בדיוק מה חושב אחד כזה שעוקף את הפקק, הוא לא פספס שום דבר, הוא החליט שהזמן שלו שווה יותר, ולצורך כך זה בסדר לסכן את שאר הרכבים בדרך

נהיגה נכונה היא מכלול כל הדברים. חוקים, הגיון, וכן- סבלנות ואדיבות.

קבע את זה הרב איש מערות?

אתה לא מתריע, אתה מלחיץ (וגם מבצע כמה עבירות מידי פעם, אבל זה לא הטענה שלי כרגע), ואחר כך מגיע לכאן להתלונן על זה, וזה מגעיל.

בסופו של דבר, מבלי שתרצה או שתבין שזו הצורה הנכונה לפעול, פעלת בצורה הנכונה ביותר. להמתין כמה שניות, הרכב משתלב, והכל הפלא ופלא, מסתדר.

סע בזהירות חביבי.

אני מלחיץ, נכון, כשנופלים עליי עבריינים כאלה ומסכנים אותי בכביש, אני אלחיץ אותם עד שהם יזיעו דם.

יש לך בעיה עם זה שאני מלחיץ עברייני תנועה כשהם גורמים לי סיכון מיידי בכביש? תשמור אותה לעצמך, מהנדסי הרכב חשבו אחרת וציידו את המכוניות בצופרים, המחוקק חשב אחרת ממך ולצורך כך אפשר לצפור כדי להתריע בפני סכנה מיידית לתאונה, נניח אדם קצת פחות סבלני ממני היה בנוסף להבהובים גם צופר לה וזה עדיין היה חוקי ותקין.

ואם אתה רוצה לטעון שאני מבצע עבירות תצביע עליהן, משפט סתום זה לא מקדם שום דיון.

--------------------------------------------------------

אני חושב שאנשים פה צריכים איזה ריענון דחוף.

פגעתי בציפור הנפש של איזה נהג עבריין שמסכן את כולם בכביש? בו פאקינג הו.

חס וחלילה שלא נלחיץ בטעות את הנהג העבריין, שלא יתעצבן.

במקום לחשוב על כלל הנהגים והנוסעים התמימים בכביש אכפת לכם מציפור הנפש של נהגת עבריינית ומסוכנת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...