Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ת ֹם, אבל ברמה המעשית גם תום הולך :wink:.

הצילום נראה אמיתי, אם כי סיכוי טוב כי עריכה ברמה כלשהי מעורבת כאן.

יש לו עוד כל מיני סרטונים ערוכים למשעי:

http://www.bsfilms.com.ar/Bsfilms/Black_Sheep_Films_-_Fernando_Livschitz.html

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
זה המשחק שאליו התכוונתי תֹם (יש שם חולם, אני נשבע)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אז היום אני בעיקר המצלם, ופחות בצד הנפגע, הנה קטע אחד ארוך וערוך, שלא תגידו שאני לא קשוב לרחשי הציבור.

אם זה ארוך מדי בשבילכם ולהבא עדיף לחלק ל-2 או 3 תגידו.

להקל עליכם יש אינדקס עם תיאורים:

00:00-00:29

כביש 1 איזור מחלף דניאל (עם כביש 6), נתיב ימני נסגר ויש תמרור ברור של תן זכות קדימה

נהג המשאית 90-857-12, לא רק שלא נותן זכות קדימה, לא רק שלא מאותת, אלא אפילו לא מסתכל, לא על המראות ולא על הכביש.

אשתי ישבה בצד הנוסע, והבחור עסוק עם הסלולרי שלו ומסתכל הצידה ימינה, על ההרים כנראה.

העדשה 140 מעלות אז יש קצת עיוות של המרחקים, אבל זה היה קרוב, כמה קרוב? להערכתי אולי 15 ס"מ מהקצה של הפגוש שלי.

00:29-01:02

נהג המונית מרצדס, מספר זכות ציבורית 9952, מספר רישוי 98-693-25 מצטרף באיחור לפקק שנמשך כבר בערך קילומטר מלפני כן.

לא מאותת, לא מסתכל, פשוט עובר, ושכולם מסביבו יסתדרו.

כשזה לא עבד אצלי הוא מחליט לנסות שוב, הפעם 2 מכוניות קדימה, הרנו מסתירה אבל הוא גרם לרכב אחר לעלות על האי תנועה.

01:02-01:10

נהג מסחרית שלא רואים את המספר רישוי שלו כאן, החליט שהוא עוקף פקק של 15 דקות ונכנס בסוף.

הוא אותת, לפחות זה לזכותו, אבל זווית הכניסה שלו לא השאירה לי אופציות, או שהוא חוזר לנתיב שלו אותו או שהוא מגלח לי את קדמת הרכב.

אז הופעל צופר, הבחור חזר לנתיב שלו וניסה את מזלו עם עוד 2 רכבים בצורה זהה, וזה לא צלח, הרביעי כבר מראש עצר כדי שהוא יוכל להיכנס.

שוב עניין של עיוות של העדשה, במציאות זה הרבה יותר קרוב מאשר בוידאו.

01:10-02:42

כאן יש לנו כוכב אמיתי, שימו לב לנתיב שנפתח מצד ימין לפנייה בלבד לתוך "גנות", נהג המונית, מספר זכות ציבורית 7120 מספר רישוי 91-908-25 הנראה כאן עוקף דרך הנתיב הזה (ודרך השוליים לפני כן) בערך 10 מכוניות מהפקק, ייחסתי את זה לכך שהוא רוצה לפנות ולא רוצה לעמוד בפקק, לא חוקי, אבל לא כוכב, בסביבות 1:34 הוא מאט ונצמד לחלק השמאלי של הנתיב לפנייה, כפי שלא מעט עושים שם כדי לקחת את הפנייה, ואז כשאני כבר במקביל אליו הוא מחליט לחצות את הקווים ולעבור נתיב.

מבחינתו אפשר לעקוף פקק דרך השוליים ודרך נתיב לפנייה ימינה, אבל לנסוע על אי תנועה מצויר זה כבר Hardcore בשבילו.

בוצעה סטייה שמאלה במסגרת הנתיב שלי והוא נדחף מאחוריי.

אבל הוא לא נרגע, מייד כשנפתח נתיב ההאצה של היוצאים מ"גנות" הוא כבר שם, אני השארתי מקום כדי שיוכל להשתלב לפניי, אבל זה לא מספיק לו, הוא צריך לעקוף גם את הפוקוס שלפניי, אז הוא כמעט דוחף את הפוקוס אל מחוץ לנתיב, הפוקוס בורח ומתיישר חזרה בנתיב.

אבל כוכבנו לא מוותר, הוא ייסע עם שני גלגלים בנתיב ושניים בשוליים ויחפש הזדמנות, לצערו יש כמה דו"ג בשוליים (02:21 למשל) והוא מוותר על זה.

ד"א כל זה כדי שברמזור של מחלף מסובים הוא ימשיך ישר ויעלה חזרה לכביש 4.

02:42-03:42

הפאסאט הכחולה ספק עוקף ספק נדחף, אבל אז מגיע המונית מספר זכות ציבורית 11762 מספר רישוי 98-418-25, ומחליט שלא מספיק להיכנס לפניי (שהייתי מוכן על הברקס למקרה כזה), ולא לפני המאזדה שגם הוא היה מוכן כפי שהיה עם הפאסאט, הוא צריך להיכנס לפני הפאסאט, נדחף וגורם לפאסאט, למאזדה, לי ולעוד כמה מאחוריי כנראה לבלום.

אחריו מגיע הקאמרי השחורה 75-765-32 ומנסה לעשות את אותו תרגיל, לא מספיק להגיע למונית אז נדחף גם הוא לפני הפאסאט וגורם לו לבלום ולסטות ימינה.

03:42-04:08

המאזדה 2 הכסופה כאן ממש לא רוצה להיתקע מאחורי המערבל בטון, והוא ממשיך ישר ברמזור, למה לא יישאר בנתיב השמאלי? כי יש בו 3 מכוניות יותר.

אז הוא חותך ועוצר ברמזור (לא רואים את זה כל כך טוב בגלל המרחק, 04:05), הצפירה של מערבל הבטון הייתה יכולה להעיר את המתים והיה שם רעש בלימה אגרסיבי למדיי.

04:08-04:21

נהג ונדורה 28-442-18 לא מסתכל כשהוא יוצא מחנייה, ורוצה לחתוך מחנייה לנתיב השלישי, גורם לנהג האימפרזה שלפניי לבלום בחדות ולברוח נתיב.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

2 סרטונים מהיומיים האחרונים:

1. נהג הסעות שממש ממש לחוץ כנראה, לא מבין לאן יש למהר בשעה הזאת:

[video=youtube_share;IP7ccsb6PMY]

2. "אופס פספסתי את הפניה, טוב בוא נעניש ונסכן את כולם במקום לעשות פרסה בצומת שנמצאת פחות קילומטר ממני"

[video=youtube_share;BrsKV-M36KM]

פורסם

ליאור - משתפר :wink:. עדין נראה לי שאפשר לקצר כמה קטעים, ובטח את ה"אינדקס".

מרבית הקטעים הם מועדים לפרעות באופן קבוע.

אגב, בקטע הרביעי עם המונית בגנות,יותר מטריד הקקנוען שעובר מימין על האי ב-1:42.

אם מישהו היה יוצא מגנות בשוונג (למרות שיש שם לכאורה שלט "תן זכות קדימה" וספק קו עצירה) זה היה נגמר אחרת.

פורסם

m3x7r3m3, תודה על העריכה. מכל שאר המשתמשים, נא להשתדל שלא להגיב על צורת הנהיגה שלו \ הידחפויות וכל דבר אחר או שחזור של הוויכוחים הקודמים.

שמת לב לרוכב הקטנוע ב-01:43 ?

גם הוא כוכב. נוסע במהירות כזאת ועוד על אי תנועה מצוייר, לצערי או שמחתי, הברירה הטבעית תטפל בו כבר.

רציתי לשאול אותך, למה אתה לא מקליט עם סאונד? (או שאתה מקליט ומוריד בעריכה?)

בכל מקרה, אם זאת לא תהיה פגיעה בפרטיות שלך או משהו כזה, אשמח גם לשמוע את הסרטון, צפירות חריקות פגיעות חס וחלילה וכו'..

פורסם

לדו"ג במיוחד בקטע כביש הזה כבר התרגלתי.

הלכה למעשה בקטע הזה השוליים שייכים להם, ונתיבי האטה/האצה שייכים להם וגם איי התנועה כל עוד הם מצוירים שייכים להם.

[ציניות] מה שהופך את הסיפור של המונית ליותר בעייתי, הוא מנסה לגנוב להם את האיזורים שלהם [/ציניות]

וברצינות שמתי לב לרוכב הקטנוע, אני לא מתקרב לשוליים בכביש 4 בדיוק בגללם, מה שהפתיע אותי זה נהג המונית שלמרות הפוזה עם היד בחוץ ועקיפות בכל מקום שלא צריך לעקוף שם לב לקטנוע שעבר ב-02:21, אחרת הקטנוען היה נמרח לו על השמשה האחורית.

זו גם הסיבה שהוא הפסיק לנסוע על השוליים.

לגבי האודיו אני מקליט ללא אודיו, גם כי אתם לא רוצים לשמוע אותי חופר, מספיק לכם לקרוא אותי חופר, וכי יש אצלי קבוע מוזיקה או רדיו.

בנוסף מצאתי שהמיקרופון ב-G1WH לא מדהים ומקליט בעיקר רעש רקע.

אז אחרי כל זה הגעתי למסקנה שעדיף שישמור יותר וידאו במקום רעש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה שמדובר במצב השכיח שבו יש אור ירוק לפניה שמאלה בשני הכיוונים. המשאית אמנם לוקחת פניה רחבה בשל אורכה, אבל אין בסרטון שום רמז לעבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הוא המשיך ישר העבירה כפולה - גם רמזור וגם נתיב. אבל הסרטון נקטע הרבה יותר מדי מוקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נקטע כי כבר עברתי, אם הייתה לי מצלמה מאחור היה ניתן לראות.

צודקים מצפיה בסרטון לא ניתן לראות זאת.

העיקר שעברתי בשלום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...