Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במדינה מתוקנת אחד כזה היה חייב לנהוג כמו שצריך. כשכולם נוהגים יפה אף אחד לא צריך להוציא את היד מהחלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במדינה מתוקנת הוצאת היד היתה עולה לו 1500 אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במדינה מתוקנת אחד כזה היה חייב לנהוג כמו שצריך. כשכולם נוהגים יפה אף אחד לא צריך להוציא את היד מהחלון.

בכל מדינה יש חורנים ובהמות, השאלה מה המדינה (והזרוע הביצועית שלה) עושה איתם.

במקום לתפוס אחד כזה ולנקנק אותו לדוגמא עם כתבת אמצע בידיעות אחרונות וישראל היום אחרי שקיבל שלילה ל-5 שנים וקנס של אלפי שקלים, אף אחד לא מתייחס בכלל לקיומו.

אליבא דמשטרת התנועה, אין במדינת ישראל עבירות זולת: מהירות גבוהה ביחס לחוק, כניסה לצומת ברמזור אדום ושימוש בסלולרי (שלפחות הרמזור אדום והסלולרי בהחלט מוצדק לאכוף אותם, אבל לא צריך לאכוף רק אותם).

איפה שאר 390 התקנות רק הם יודעים...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתה רוצה מהם, רק לפני מעט זמן שפכו טונות של כספים על התקנת מערך מצלמות מהירות ועכשיו אין להם תקציב לאכוף כלום.

פורסם

לא צריכים תקציב, צריכים לקחת את השוטרים ולהוציא אותם למקומות מועדים לפורענות, גם ככה המשכורת משולמת אם יוציאו או לא יוציאו את השוטרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גם ככה המשכורת משולמת אם יוציאו או לא יוציאו את השוטרים.

אם המשכורת משולמת גם כך אז למה שיצאו החוצה?

אני לא רוצה לפתוח פה עוד ויכוח ענק על המשטרה ויכולתיה אבל בגדול אתם מדברים שטויות והמצב מסובך הרבה יותר ממה שידוע לאזרח.

להגיד שהמשטרה לא עושה כלום ושום דבר זו בורות במקרה הטוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשטרה עושה, אבל האזרחים מרגישים שהיא לא עושה מספיק.

אם באמת לא היו עושים כלום, כולנו היינו פוחדים לצאת מהבית לעבודה.

פורסם

לדעתי המשטרה עושה כל שביכולתה כרגע בהינתן התקציבים שהיא מקבלת, כח האדם שברשותה והסירוס מגבוה שנוח למקבלי המדיניות בממשלה.

כמובן שיש אספקטים רבים נוספים למשוואה אבל זה המצב לצערנו והוא לא ישתנה בקרוב.

פורסם

בנוגע לסרטון עם הג'ק - לא מצליח לטשטש פרצופים, כלומר גיליתי את האופציה אבל בנקודה מסויימת רואים את האנשים משום מה ואז הטשטוש חוזר.

לא יכול להעלות סרטון עם פרצופים גלויים.

אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח, אם לא אני אגנוז את הסרטון ואם בעל הרכב יאותר הסרטון שמור לי במחשב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בנוגע לסרטון עם הג'ק - לא מצליח לטשטש פרצופים, כלומר גיליתי את האופציה אבל בנקודה מסויימת רואים את האנשים משום מה ואז הטשטוש חוזר.

לא יכול להעלות סרטון עם פרצופים גלויים.

אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח, אם לא אני אגנוז את הסרטון ואם בעל הרכב יאותר הסרטון שמור לי במחשב.

אל תהיה לפלף:lol:

תוריד את הסרט המצונזר מיוטיוב, תשתמש בmovie maker לחתוך את הקטע שרואים את הפרצוף ונפתרה הבעיה.

פורסם
אם המשכורת משולמת גם כך אז למה שיצאו החוצה?

אני לא רוצה לפתוח פה עוד ויכוח ענק על המשטרה ויכולתיה אבל בגדול אתם מדברים שטויות והמצב מסובך הרבה יותר ממה שידוע לאזרח.

להגיד שהמשטרה לא עושה כלום ושום דבר זו בורות במקרה הטוב.

רציתי להגיד כי הם רואים בזה שליחות, אבל למעט בודדים אפילו אני לא מאמין למשפט הזה.

ואף אחד לא אומר שהמשטרה לא עושה כלום, עושה הרבה מאוד, אבל בתחום האכיפה מושקעים הרבה מאמצים על אכיפת הדברים הלא נכונים (פול גז בניוטרל מה שנקרא).

לדעתי המשטרה עושה כל שביכולתה כרגע בהינתן התקציבים שהיא מקבלת, כח האדם שברשותה והסירוס מגבוה שנוח למקבלי המדיניות בממשלה.

כמובן שיש אספקטים רבים נוספים למשוואה אבל זה המצב לצערנו והוא לא ישתנה בקרוב.

וזה לא המקום של מפקד משטרת התנועה לבוא ולומר "דורשים ממני לייצר הכנסות במקום לדאוג לבטיחות בכבישים ולהלחם בתאונות דרכים"?!

הוא מפקד משטרת התנועה או ראש רשות המיסים?

אבל מפקד משטרת התנועה הקודם, ניצב ברונו שטיין, אמר באופן שאינו משתמע לשתי פנים, כי לפרויקט המצלמות א3 יש משמעות כלכלית של הכנסות צפויות, הוא לא דיבר אפילו בחצי מילה על התרומה להורדה במספר תאונות הדרכים (לפחות היה לו את השכל לא לומר שטויות במסיבת עיתונאים).

ואני שוב אשאל - הוא מפקד משטרת התנועה או ראש רשות המיסים? מה לו ולהכנסות של מאות מיליוני שקלים לקופת האוצר?!

שניים באדום.

הראשון נכנס לצומת בכתום, השני חוצה את קו העצירה מיד עם האדום, לפחות ככה זה נראה מזווית הצילום שלך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

התשובה לשאלה שלך היא פשוטה.

כל מפקד במשטרה כוחו נמדד בתפקיד הבא שהוא מועמד אליו.

לכן ניצב פריינטי פרש באופן מיידי ולא חיכה כמה חודשים לאחר ההודעה על פרישה.

כל ניצב שכזה שמפקד על אגף/מרחב וכו' יודע שיש אנשים מעליו שקובעים מדיניות וכדאי מאוד שיקשיב להם אם הוא רוצה להתקדם.

הרי מי שמחליט על המינויים במשטרה מלבד המפכ"ל הוא השר לבטחון פנים ועל פיו ישק דבר.

בוא נגיד שהניצבים האלה עושים הרבה ג'נגלינג והרבה ליקוקים כדי למצוא חן מפני מקבלי ההחלטות בדרגים הגבוהים ביותר מחוץ ובתוך המשטרה.

הרבה פוליטיקה והרבה התפלשות בחרא.

ביום שבו ראש אגף התנועה היה בא ואומר את מה שציפית ממנו לומר הוא סגר את דרכו במשטרה ויכול ללכת הביתה וזה בדיוק מה שקרה עם ברונו שטיין.

מבחינת האכיפה, דווקא בשנים האחרונות ישנו שינוי גדול מאוד והתמקדות בעבירות בריונות ומסכנות חיים.

בעבר השוטרים היו מחפשים את הדוחות הקלים ונתנו הרבה דוחות על איתות או על חניה וכו'. היום ההנחייה היא להתמקד בעבירות מסכנות חיים ובריונות כביש כמו אי ציות לרמזור, שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה, סטיה מנתיב, קו לבן, אי מתן זכות קדימה וכו'.

האחוז של מספר הדוחות שניתנים על עבירות אלו מתוך סך הדוחות שחולקו גדל בהתמדה ומהווה חלק מכריע מכלל הדוחות שניתנים לנהגים במפגשי שוטר-אזרח.

הבעיה האמיתית בתחום האכיפה היא מחסור גדול בכוח אדם בשטח.

כשיש ניידת תנועה אחת על שטח של 50 קילומטר או יותר אז לא רואים משטרה וכל אדם הטוב בעיניו יעשה וכך זה נראה על הכביש.

לא סתם ישראל מדורגת במקומות האחרונים במדד יחס שוטר לאלף אזרחים.

בישראל נכון ל-2010 מספר השוטרים לכל 1,000 אזרחים עמד על 2.2.

הממוצע של מדינות ה-OECD עמד על 3.3 - 33% יותר מישראל.

באיטליה למשל, מספר השוטרים עומד על 5 שוטרים לכל 1,000 אזרחים.

ככה זה נראה כשהמדינה מפקירה את בטחון הפנים של אזרחיה.

בנוסף לכל זה, גם השכר של השוטרים בארץ נמוך מהממוצע של מדינות ה-OECD. אז מה הפלא שהמשטרה נראית כך?

והדבר הכי מבאס הוא שזה קורה כמעט בכל התחומים בהם המדינה נוגעת כמו כיבוי אש, מספר אחיות ומספר רופאים וכו'.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

זה פשוט מזעזע כי התפקיד של מפקד משטרת התנועה הוא גם להיות הסמכות המקצועית בנושא תאונות הדרכים!

זה דומה לכך שראש אגף המודיעין יסתיר נניח שהחמאס חופרים מנהרות כדי לא לעצבן את שר הביטחון ולהבטיח את התפקיד הבא!

אפילו טיפת יושר מקצועי אין?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...